Boekenplank:
Kies

Boeken van Karen Hawkins

Meer over Karen Hawkins

Genres: Historisch, Roman

Geboren: 1963

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Karen Hawkins


De Talisman Ring Serie

  1. De gouvernante - An affair to remember
  2. Liefdes boze listen - Confessions of a scoundrel
  3. Golven van verlangen - How to treat a lady

gedetailleerd overzicht

De Talisman Ring SerieDe gouvernante
De Engelse graaf van Greyley, Anthony Elliot, is ten einde raad. Van het ene moment op het andere is hij opgezadeld met vijf onhandelbare weeskinderen. En de enige die hem kan helpen is Anna Thraxton, gouvernante extraordinaire uit Londen. Maar Anthony kan Anna niet uitstaan. Zij is veel te onbeleefd en koppig naar zijn zin. Een vrouw, zijn toekomstige bruid, zou bescheiden, gedwee en blond moeten zijn - niet zoals die irritante, roodharige verleidster. Vanaf het moment dat ze één voet over de drempel heeft gezet, voelt Anna dat er ellende in de lucht hangt. Die leuke kinderen kan ze wel temmen. Anthony is het probleem. Hij is belachelijk arrogant, knap en veel te rijk naar haar zin. Iemand zal hem moeten leren zich behoorlijk te gedragen tegen vrouwen.
Schrijver: Karen Hawkins
Oorspronkelijke titel: An affair to remember
Eerste uitgave: 2002
ISBN/EAN: 90-443-1073-9
Uitgever: The House of Books
Liefdes boze listen
Nooit heeft Brandon St. John een vrouw zo hartstochtelijk het hof gemaakt. Lady Verena Westforth is weliswaar beeldschoon en verleidelijk, maar zij heeft ook een waardevol document in haar bezit dat hij ten koste van alles in handen wil krijgen. Brandon gooit al zijn charmes in de strijd. Zonder het document zou Verena alles verliezen wat haar dierbaar is. En nu is deze heerlijke man haar leven binnengedrongen - op een bijzonder ongunstig tijdstip. Lady Verena laat zich niet zomaar veroveren, ook al zou zij het liefst in zijn sterke armen smelten. Hoe kan ze Brandon ervan overtuigen dat alleen ware liefde hun levenslot zal bepalen?
Schrijver: Karen Hawkins
Oorspronkelijke titel: Confessions of a scoundrel
Eerste uitgave: 2003
ISBN/EAN: 90-443-1558-7
Uitgever: The House of Books
Golven van verlangen
Om haar familie van de ondergang te redden heeft Harriet Ward een verloofde verzonnen, een rijke zeekapitein. Maar nu wil de bank bewijzen zien dat de man ook echt bestaat. Harriet is de wanhoop nabij - tot het lot een mysterieuze vreemdeling in haar armen achterlaat. Durft ze het aan om deze verontrustend knappe man, die aan geheugenverlies lijdt, te misleiden? Chase St. John weet heel goed wie hij is. Nadat hij Londen verliet werd hij overvallen en voor dood achtergelaten. Nu is hij wakker geworden in het huis van de familie Ward. Verbaasd hoort hij aan hoe Harriet brutaal verkondigt dat hij haar verloofde is. Chase besluit het spelletje mee te spelen. Want Harriet maakt vele gevoelens bij hem los.
Schrijver: Karen Hawkins
Oorspronkelijke titel: How to treat a lady
Eerste uitgave: 2003
ISBN/EAN: 978-90-443-2937-7
Uitgever: The House of Books