Boekenplank:
Kies

Boeken van Beth Harbison

Meer over Beth Harbison

Genre: Roman

Website: Beth Harbison


Overzicht

  • Was ik maar... - Thin, rich, pretty

De schoenenclub

  1. De schoenenclub - Shoe Addicts Anonymous
  2. Geheimen van de schoenenclub - Secrets of a shoe addict

gedetailleerd overzicht

OverzichtWas ik maar...
Drie vrouwen die te ver gaan om te bereiken wat ze willen: Holly heeft er alles voor over om dun te zijn. Lexi droomt ervan rijk te zijn. Nicola zou zo graag mooi zijn. Samen komen ze erachter dat geluk een keerzijde heeft.
Schrijver: Beth Harbison
Oorspronkelijke titel: Thin, rich, pretty
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 978-90-499-5146-7
Uitgever: Mistral

De schoenenclubDe schoenenclub
Lorna, Helene, Sandra en Joss leiden alle vier een totaal ander leven in Washington. Lorna probeert als serveerster haar schulden af te lossen. Helene is de vrouw van een rijke senator, die haar behandelt als oud vuil. Sandra leidt aan overgewicht en pleinvrees, en verdient haar geld met telefoonseks. En Joss werkt als kindermeisje annex voetveeg bij een familie die haar geen vrije tijd gunt. Toch hebben ze één ding gemeen: hun liefde voor schoenen. De vrouwen komen samen bij de Schoenenclub - waar ze schoenen met elkaar ruilen, en waar al snel ook hun geheimen en frustraties worden besproken. De enige echte oplossing voor al hun problemen lijkt een eigen schoenenlijn te zijn.
Schrijver: Beth Harbison
Oorspronkelijke titel: Shoe Addicts Anonymous
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 978-90-499-0073-1
Uitgever: Truth & Dare
Geheimen van de schoenenclub
Abbey Walsh, living the fab life, hoopte dat niemand achter haar ware verleden zou komen. Maar dan begint een oude bekende haar af te persen... Tiffany Vanderslice heeft torenhoge schulden na een shopping uitspatting... Loreen Murphy was helemaal niet van plan om een gigolo te huren, dat berust allemaal op een groot - en duur - misverstand... Drie vrouwen hebben heel veel geld nodig - en snél ook. Sandra, hun sympathieke en ondernemende vriendin, heeft het perfecte plan om dat voor elkaar te krijgen. Het is snel, gemakkelijk, volkomen legaal en helemaal in lijn met haar schoenenverslaving.
Schrijver: Beth Harbison
Oorspronkelijke titel: Secrets of a shoe addict
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 978-90-499-9863-9
Uitgever: Truth & Dare