Boekenplank:
Kies

Boeken van Natalie Cox

Natalie Cox leest het liefst romantische comedy, maar toen ze niets meer te lezen vond, besloot ze zelf te gaan schrijven. Ze verdeelt haar tijd tussen de Brecon Beacons in Wales en Londen.

Meer over Natalie Cox

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Natalie Cox


Overzicht

  • Een onverwachte kerst - Not just for Christmas
  • Mij niet gezien! - It takes two

gedetailleerd overzicht

OverzichtEen onverwachte kerst

Met kerst kunnen er bijzondere dingen gebeuren...

Charlie houdt niet van Kerstmis, en dit zou wel eens de ergste decembermaand van haar leven kunnen worden. Haar vriend heeft haar ingeruild voor zijn personal trainer, haar appartement is getroffen door een gaslek en haar moeder heeft besloten de feestdagen met haar vijfde man in Australië door te brengen.

Single, met een lichte hersenschudding en tijdelijk dakloos, stemt Charlie er schoorvoetend mee in de feestdagen door te brengen in Devon, om mee te helpen in de hondenopvang van haar nichtje. Maar haar plannen voor een rustige plattelandskerst met enkel harige viervoeters als gezelschap vallen in duigen als ze de Duitse dog Malcolm en zijn onweerstaanbare (maar helaas verloofde) baasje Hugo ontmoet. En als klap op de vuurpijl is er ook nog Cal, de aantrekkelijke maar vreselijk arrogante lokale dierenarts. Deze kerst zou wel eens interessanter kunnen worden dan Charlie ooit had verwacht.

Een onverwachte kerst is hilarisch, hartverwarmend en heerlijk kerstig, met een onweerstaanbaar onhandige hoofdpersoon.

Schrijver: Natalie Cox
Oorspronkelijke titel: Not just for Christmas
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789022585726
Uitgever: Boekerij
Mij niet gezien!

We zouden allemaal wel eens iemand anders willen zijn. Maar wat als iemand anders jou wil zijn?

Clem heeft vaak gewenst dat ze met iemand van leven kon ruilen. Haar baan in een ambachtelijke kaaswinkel staat op de tocht, haar ex-vriend wil graag beste vrienden blijven, haar bovenbuurvrouw heeft een straatverbod tegen haar hond aangevraagd en haar ouders zijn het land uit gevlucht, waardoor Clem hun louche financiële zaken moet regelen.

Maar wanneer ze ontdekt dat iemand haar identiteit heeft gestolen, is Clem woedend. Ze is vastbesloten om haar dubbelganger op te sporen, en wordt ondergedompeld in een waanzinnige zoektocht naar gerechtigheid, bijgestaan door een charmante fraudedetective die buitengewoon geïnteresseerd lijkt in de zaak... en in Clem.

Schrijver: Natalie Cox
Oorspronkelijke titel: It takes two
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789022591192
Ebook: 9789402317770
Uitgever: Boekerij