Boekenplank:
Kies

Boeken van Natalie Cox

De Engelse Natalie Cox leest het liefst romantische comedy en toen ze niets meer te lezen vond, besloot ze zelf te gaan schrijven. Ze verdeelt haar tijd tussen de Brecon Beacons in Wales en Londen.

Overzicht

Een onverwachte kerst

Met kerst kunnen er bijzondere dingen gebeuren...

Charlie houdt niet van Kerstmis, en dit zou wel eens de ergste decembermaand van haar leven kunnen worden. Haar vriend heeft haar ingeruild voor zijn personal trainer, haar appartement is getroffen door een gaslek en haar moeder heeft besloten de feestdagen met haar vijfde man in Australië door te brengen.

Single, met een lichte hersenschudding en tijdelijk dakloos, stemt Charlie er schoorvoetend mee in de feestdagen door te brengen in Devon, om mee te helpen in de hondenopvang van haar nichtje. Maar haar plannen voor een rustige plattelandskerst met enkel harige viervoeters als gezelschap vallen in duigen als ze de Duitse dog Malcolm en zijn onweerstaanbare (maar helaas verloofde) baasje Hugo ontmoet. En als klap op de vuurpijl is er ook nog Cal, de aantrekkelijke maar vreselijk arrogante lokale dierenarts. Deze kerst zou wel eens interessanter kunnen worden dan Charlie ooit had verwacht.

Een onverwachte kerst is hilarisch, hartverwarmend en heerlijk kerstig, met een onweerstaanbaar onhandige hoofdpersoon.

Schrijver: Natalie Cox
Oorspronkelijke titel: Not just for Christmas
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789022585726
Uitgever: Boekerij