Boekenplank:
Kies

Boeken van Kristen Proby

Meer over Kristen Proby

Genre: Roman (New Adult)

Geboren: 1974

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Kristen Proby


Fusion

  1. Luister naar me - Listen to me
  2. Dicht bij jou - Close to you
  3. Je laat me blozen - Blush for me
  4. Het mooie van ons - The beauty of us
  5. Blijf bij mij - Savor you

Met Mij / With Me In Seattle

  1. Kom mee met mij - Come away with me
  2. Vecht met mij - Fight with me
Met Mij / With Me In Seattle

gedetailleerd overzicht

FusionLuister naar me

In de Fusion-serie openen vijf vriendinnen een restaurant dat in korte tijd razend populair wordt. Een van de vriendinnen krijgt meer op haar bordje dan ze had verwacht...

Het restaurant Seduction wordt al snel het populairste restaurant in Portland. Addison Wade is een van de vriendinnen die het restaurant heeft gerealiseerd. Ze is vastberaden om het succes vast te houden en bedenkt een plan om nieuwe klanten te trekken met live muziek.

Maar als voormalig rockster Jake Keller zich uiterst zelfverzekerd meldt voor de weekendoptredens, weet ze dat ze in de problemen komt. Addie herkent hem onmiddellijk. Ze had in haar tienerjaren haar slaapkamer volhangen met zijn posters. Hij is op en top een foute man... Precies haar type, en precies wat ze niet kan gebruiken.

Schrijver: Kristen Proby
Oorspronkelijke titel: Listen to me
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789045217031
Ebook: 9789045217130
Uitgever: Karakter
Dicht bij jou

Camilla LaRue was al op jonge leeftijd verliefd op Landon Palazzo. Toen hij na zijn eindexamen met de noorderzon vertrok, bleef ze achter met een gebroken hart. Maar Cami werd volwassen en werd mede-eigenaar van het populaire restaurant Seduction. Ze heeft alles bereikt wat ze wil... Tenminste, dat denkt ze.

En dan keert Landon, na twaalf jaar als gevechtspiloot in de marine te hebben gewerkt, terug naar Portland. Als hij een glimp opvangt van de kleine Cami, ziet hij dat ze eigenlijk niet zo klein meer is. Hij heeft altijd een zwak gehad voor het kleine zusje van zijn beste vriend, maar nu reageert hij heel anders op de beeldschone restauranthoudster.

Landon wil het hart van zijn oude buurmeisje veroveren. Is Seduction alleen de naam van haar restaurant, of laat Cami hem zo dichtbij komen dat hij al haar fantasieën kan waarmaken?

Schrijver: Kristen Proby
Oorspronkelijke titel: Close to you
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789045217062
Ebook: 9789045219967
Uitgever: Karakter
Je laat me blozen

Katrina is een no-nonsense type en regelt de wijnen in Seduction, het hipste restaurant in de omgeving van Portland. Zowel op haar werk als thuis schrikt ze nergens voor terug, alhoewel... ze is doodsbang om te vliegen. Op een dag moet ze noodgedwongen met het vliegtuig mee voor haar werk: het wordt een horrorvlucht vol turbulentie. Katrina snakt naar een veilige landing, al blijft de aantrekkelijke man naast haar niet onopgemerkt.

Ryan "Mac" MacKenzie is eigenaar van een succesvol bedrijf in wijnreizen. Hij kan de ontmoeting met Katrina in het vliegtuig maar niet vergeten. Als hij tijdens een wijntour restaurant Seduction binnenstapt, staat ze plotseling voor zijn neus.

Mac is vastbesloten om uit te zoeken wat Katrina en hij nog meer delen, behalve hun passie voor wijn en elkaar. Ligt echte liefde in het verschiet?

Schrijver: Kristen Proby
Oorspronkelijke titel: Blush for me
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789045219066
Ebook: 9789045217079
Uitgever: Karakter
Het mooie van ons

Riley Gibson is trots dat haar restaurant Seduction mogelijk op Best Bites TV komt. Misschien is dit de grote doorbraak waarop ze heeft gewacht. Wel ziet ze er tegenop om Mia, haar beste vriendin en de chefkok van Seduction, te moeten overtuigen dat het een goed idee is om elke dag camera’s in haar keuken te hebben. Als Riley Trevor Cooper ontmoet, de producer van de show, schrikt ze van de intense chemie tussen hen. 

Als Trevor Rileys kantoor binnenloopt, staat hij aan de grond genageld. De zakelijke, afstandelijke vrouw aan de telefoon is ongelooflijk mooi en grappig. Maar kan hij haar er ook van overtuigen dat hij persoonlijk is geïnteresseerd? Of gebruikt hij de aantrekkingskracht tussen hen alleen om haar over te halen op zijn aanbod in te gaan?

Schrijver: Kristen Proby
Oorspronkelijke titel: The beauty of us
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789045219066
Uitgever: Karakter
Blijf bij mij

Twee topkoks gaan de strijd aan in een kookwedstrijd. Maar elkaar weerstaan zal de grootste opgave zijn...

Koken is voor Mia haar passie en haar trots. In het restaurant Seduction staan alleen maar heerlijke en sexy maaltijden op de kaart. Volgens het televisieprogramma Best Bites is het restaurant een van de beste. Alle energie, bloed, zweet en tranen die Mia in haar werk heeft gestoken worden dus eindelijk op waarde geschat.

Maar als op een dag Camden Sawyer haar keuken en leven binnen loopt, lijkt haar carrière toch onverhoopt een andere wending te krijgen. Camden is een wereldberoemde chef. Hij wil het in de televisieshow opnemen tegen Mia. Geen van beiden realiseert zich dat hun reputatie op het spel staat. Maar ook hun harten ondergaan de ultieme test.

Schrijver: Kristen Proby
Oorspronkelijke titel: Savor you
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789045221519
Uitgever: Karakter

Met Mij / With Me In SeattleKom mee met mij

Zij houdt niet van geheimen, hij wil verbergen wie hij echt is...

Nathalie Conner had zich verheugd op een rustig ochtendje foto’s maken op het strand - totdat een sexy vreemdeling haar ervan beschuldigt dat ze foto’s van hem maakt. Wie is hij? En waarom denkt hij dat?

Luke Williams wil even rust aan zijn hoofd - maar dan ziet hij weer een camera die op hem is gericht. Als hij erachter komt dat Nathalie geen idee heeft wie hij is, is hij meer dan geïntrigeerd door haar...

Nathalie houdt niet van geheimen, dus wat gebeurt er met deze twee als ze erachter komt wat Luke verbergt?

Schrijver: Kristen Proby
Oorspronkelijke titel: Come away with me
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789401614498
Ebook: 9789401614504
Uitgever: Xander
Vecht met mij

Blijf weg van sexy mannen met tattoos en motors, vooral als hij je baas is...

Jules Montgomery is een tevreden mens met een druk leven. Tijd om zich om de liefde te bekommeren heeft ze niet. Als zus van vier broers heeft ze één ding in haar hoofd geprent: blijf weg van sexy mannen met tattoos en motors. En al helemaal als een van die mannen je baas is.

Nate McKenna doet haar deze regels vergeten tijdens een fantastische nacht. Jules is vastbesloten het bij deze ene keer te laten. Nate zet op zijn beurt echter alles op alles om haar voor zich te winnen. Zal Jules’ hart of haar verstand als winnaar uit de strijd komen?

Schrijver: Kristen Proby
Oorspronkelijke titel: Fight with me
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789401614214
Ebook: 9789401615471
Uitgever: Xander

Gerelateerde schrijvers