Boekenplank:
Kies

Boeken van Kristen Proby

Meer over Kristen Proby

Genre: Roman (New Adult)

Geboren: 1974

Verenigde Staten

Website: https://www.kristenprobyauthor.com/

Fusion
  1. Luister naar me - Listen to me
  2. Dicht bij jou - Close to you
  3. Het mooie van ons - The beauty of us

Gedetaileerd overzicht

Fusion

Luister naar me

In de Fusion-serie openen vijf vriendinnen een restaurant dat in korte tijd razend populair wordt. Een van de vriendinnen krijgt meer op haar bordje dan ze had verwacht...

Het restaurant Seduction wordt al snel het populairste restaurant in Portland. Addison Wade is een van de vriendinnen die het restaurant heeft gerealiseerd. Ze is vastberaden om het succes vast te houden en bedenkt een plan om nieuwe klanten te trekken met live muziek.

Maar als voormalig rockster Jake Keller zich uiterst zelfverzekerd meldt voor de weekendoptredens, weet ze dat ze in de problemen komt. Addie herkent hem onmiddellijk. Ze had in haar tienerjaren haar slaapkamer volhangen met zijn posters. Hij is op en top een foute man... Precies haar type, en precies wat ze niet kan gebruiken.

Schrijver: Kristen Proby
Oorspronkelijke titel: Listen to me
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789045217031
Ebook: 9789045217130
Uitgever: Karakter
Dicht bij jou

Camilla LaRue was al op jonge leeftijd verliefd op Landon Palazzo. Toen hij na zijn eindexamen met de noorderzon vertrok, bleef ze achter met een gebroken hart. Maar Cami werd volwassen en werd mede-eigenaar van het populaire restaurant Seduction. Ze heeft alles bereikt wat ze wil... Tenminste, dat denkt ze.

En dan keert Landon, na twaalf jaar als gevechtspiloot in de marine te hebben gewerkt, terug naar Portland. Als hij een glimp opvangt van de kleine Cami, ziet hij dat ze eigenlijk niet zo klein meer is. Hij heeft altijd een zwak gehad voor het kleine zusje van zijn beste vriend, maar nu reageert hij heel anders op de beeldschone restauranthoudster.

Landon wil het hart van zijn oude buurmeisje veroveren. Is Seduction alleen de naam van haar restaurant, of laat Cami hem zo dichtbij komen dat hij al haar fantasieën kan waarmaken?

Schrijver: Kristen Proby
Oorspronkelijke titel: Close to you
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789045217062
Uitgever: Karakter
Het mooie van ons

Riley Gibson is trots dat haar restaurant Seduction mogelijk op Best Bites TV komt. Misschien is dit de grote doorbraak waarop ze heeft gewacht. Wel ziet ze er tegenop om Mia, haar beste vriendin en de chefkok van Seduction, te moeten overtuigen dat het een goed idee is om elke dag camera’s in haar keuken te hebben. Als Riley Trevor Cooper ontmoet, de producer van de show, schrikt ze van de intense chemie tussen hen. 

Als Trevor Rileys kantoor binnenloopt, staat hij aan de grond genageld. De zakelijke, afstandelijke vrouw aan de telefoon is ongelooflijk mooi en grappig. Maar kan hij haar er ook van overtuigen dat hij persoonlijk is geïnteresseerd? Of gebruikt hij de aantrekkingskracht tussen hen alleen om haar over te halen op zijn aanbod in te gaan?

Schrijver: Kristen Proby
Oorspronkelijke titel: The beauty of us
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789045219066
Uitgever: Karakter
Gerelateerde schrijvers