Boekenplank:
Kies
 • Home
 • L
 • Christina Lauren

Boeken van Christina Lauren

Christina Lauren bestaat uit het schrijversduo Christina Hobbs en Lauren Billings. Zij leerden elkaar kennen via het schrijven van fanfiction online en schrijven sindsdien samen.

Meer over Christina Lauren

Genre: Roman (New Adult)

Pseudoniem (van): Christina Hobbs, Lauren Billings

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Christina Lauren


Overzicht

 • Ik ben je niet vergeten - Love and other words
 • Ik durf je niet te zeggen - Josh and Hazel's guide to not dating
 • Ik weet niet of ik van je houd - Roomies
 • Ik wil niet voor je vallen - Dating you, hating you
 • Mijn versie van jou - Autoboyography
 • Soulmates - The soulmate equation

Stouter / Beautiful

 1. Ondenkbaar - Beautiful bastard
 2. Onverwacht - Beautiful stranger
 3. Ongedwongen & Ongezien - Beautiful bitch & Beautiful bombshell
 4. Ongebonden - Beautiful player
 5. Onafscheidelijk & Onbereikbaar - Beautiful beginning & Beautiful beloved
 6. Onbezorgd & Onbepaald - Beautiful secret & Beautiful boss
 7. Onbetrouwbaar - Beautiful

Wild / Wild Seasons

 1. Vertrouwen - Sweet filthy boy
 2. Verlangen - Dirty rowdy thing
 3. Verbonden - Dark wild night

E-books

 • Echt genoten - The unhoneymooners
 • Het staat in de sterren - Twice in a blue moon
 • Mijn favoriete flirt - My favourite half-night stand
 • Op losse schroeven - The honey-don’t list

gedetailleerd overzicht

OverzichtIk ben je niet vergeten

Macy Sorensen lijkt haar leven goed op orde te hebben. Ze staat op het punt te trouwen als ze onverwacht haar eerste en enige echte liefde na jaren weer tegen het lijf loopt. Ooit kon ze met haar vroegere buurjongen Elliot Petropoulos haar diepste geheimen delen. Hij was alles voor haar. Tot die ene noodlottige avond...

Na die avond hebben ze elkaar nooit meer gezien of gesproken. Elliot heeft nooit geweten waarom Macy hem niet meer wilde zien. En hij heeft nooit de kans gekregen zijn kant van het verhaal te vertellen.

Macy heeft zich in al die jaren nooit meer echt zichzelf gevoeld, zoals ze dat bij Elliot kon. Ze verloor in één klap haar geliefde en haar beste vriend. Kunnen Elliot en Macy die gemiste tijd én kansen nog inhalen?

Schrijver: Christina Lauren
Oorspronkelijke titel: Love and other words
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789401609883
Ebook: 9789401609913
Uitgever: Xander
Ik durf je niet te zeggen

Kun je verliefd worden op je beste vriend(in)?

Hazel is spontaan, extravert en soms wat onhandig. Josh is met zijn rustige, introverte en rationele karakter compleet het tegenoverstelde. Toch klikt het heel goed tussen de twee tegenpolen, en daar schrikken ze zelf ook een beetje van. Maar meer dan best friends forever zullen ze nooit worden, toch?

Schrijver: Christina Lauren
Oorspronkelijke titel: Josh and Hazel's guide to not dating
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789401611428
Ebook: 9789401611466
Uitgever: Xander
Ik weet niet of ik van je houd

Door een verrassend toeval leert Holland de aantrekkelijke straatmuzikant Calvin kennen. Hij doet auditie voor een musical en mooie kansen liggen in het verschiet. Maar dan blijkt dat zijn studentenvisum verlopen is en hij illegaal in het land verblijft... Holland biedt impulsief aan met hem te trouwen, zodat hij in Amerika kan blijven.

Ze worden huisgenoten, puur vriendschappelijk. Of doen ze maar alsof en is het zakelijke huwelijk misschien het begin van een minder zakelijke liefde?

Schrijver: Christina Lauren
Oorspronkelijke titel: Roomies
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789401609265
Uitgever: Xander
Ik wil niet voor je vallen

Carter en Evie ontmoeten elkaar op een Halloweenfeestje en hebben meteen een klik. Het feit dat ze allebei agent zijn bij twee concurrerende bedrijven in Hollywood schrikt ze niet af. Maar wanneer die twee bedrijven gaan fuseren en er maar één baan overblijft, slaat de sfeer om. Carter en Evie moeten strijden voor dezelfde positie.

Wat een mooie, nieuwe liefde had kunnen zijn, verandert in een totale oorlog. Ze halen alles uit de kast om elkaar te overtreffen. Welke emotie gaat het winnen in deze bijzondere haat-liefdeverhouding?

Schrijver: Christina Lauren
Oorspronkelijke titel: Dating you, hating you
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789401610322
Ebook: 9789401610339
Uitgever: Xander
Mijn versie van jou

Tanner Scott is drie jaar geleden met zijn familie verhuisd van Californië naar Provo in Utah. De meeste mensen in Provo zijn strenggelovig, dus samen met zijn familie heeft de biseksuele Tanner besloten niet openlijk voor zijn geaardheid uit te komen. Zodra hij zijn diploma heeft, wil hij gaan studeren aan een universiteit buiten het religieuze Utah.

Tijdens zijn laatste semester worden Tanner en zijn beste vriendin Autumn toegelaten tot een speciale werkgroep waarin alle leerlingen een boek moeten schrijven. Bij de eerste bijeenkomst wordt bekend dat de klas dit jaar een speciale mentor krijgt: Sebastian Brother. Hij heeft afgelopen jaar de werkgroep gevolgd en zijn debuut wordt binnenkort uitgegeven. Sebastian is de zoon van een bisschop en erg geliefd in Provo.

Tanner heeft vier maanden om een boek te schrijven. Dat lijkt hem een makkie. Maar nog voor zijn eerste zin op papier staat, is hij stapelverliefd op Sebastian...

Schrijver: Christina Lauren
Oorspronkelijke titel: Autoboyography
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789021409665
Ebook: 9789021409672
Uitgever: Q


Soulmates

Jess Davis gelooft niet in de liefde. De relatie van haar ouders was een ramp, en haar ex besloot al voordat hun dochter geboren was dat het vaderschap niets voor hem was. Maar dan hoort Jess over GeneticAlly, een gloednieuwe manier om op basis van DNA je perfecte partner te vinden. Jess is een expert op het gebied van data en statistiek, en op een zakelijke en efficiënte manier liefde vinden lijkt haar wel wat.

Totdat haar test uitwijst dat de ideale persoon voor haar River Peña zou zijn, de oprichter van GeneticAlly. Met 98 % zijn ze een ‘diamond’-match, en daarmee een van de koppels met het zeldzame hoogste slagingspercentage. Jess verliest spontaan al haar vertrouwen in de test, want de verwaande, koppige man is niets voor haar en allesbehalve haar soulmate. Of schuilt er toch meer achter de in zichzelf gekeerde wetenschapper dan ze dacht?

Schrijver: Christina Lauren
Oorspronkelijke titel: The soulmate equation
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789021489490
Uitgever: LoveBooks

Stouter / BeautifulOndenkbaar

Chloe Mills is slim, hardwerkend en bijna in het bezit van een MBA. Eigenlijk heeft ze maar één probleem: haar baas Bennett Ryan. Hij is veeleisend, onbeschoft, zelfs onaardig - en hij is totaal onweerstaanbaar.

Bennett weet niet wat hem overkomt. Zijn nieuwe assistente is bloedmooi, onschuldig uitdagend - en totaal frustrerend. En hoewel hij op het werk altijd zijn zin krijgt, is waar hij nu zijn zinnen op heeft gezet compleet ondenkbaar.

Hoe ver zullen Chloe en Bennett deze schandalig stoute kantoorverhouding laten gaan? En hoeveel zijn ze bereid op te geven om bij elkaar te zijn?

Schrijver: Christina Lauren
Oorspronkelijke titel: Beautiful bastard
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789401604390
Ebook: 9789401602273
Uitgever: Xander
Onverwacht

Sara Dillon is net naar New York verhuisd en zoekt spanning zonder verplichtingen. Als ze op het verlovingsfeest van haar vriendin Chloe Mills de onweerstaanbare Max Stella ontmoet, zet ze haar zinnen op een avondje plezier. En ze laat een onvergetelijke indruk bij Max achter, want hij heeft nog nooit een vrouw zo wild en ondeugend als Sara ontmoet.

Maar hoe kan hij Sara - die constant naar spanning zoekt - aan zich binden? Want eigenlijk is Sara wel iemand die hij vast wil houden. Max zet alles op alles om de wilde Sara opnieuw te verleiden en voor altijd te temmen.

Schrijver: Christina Lauren
Oorspronkelijke titel: Beautiful stranger
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789401604406
Ebook: 9789401602297
Uitgever: Xander
Ongedwongen & Ongezien

Ongedwongen: Net als Chloe Mills' carrière als een speer gaat, wil Bennett Ryan meer tijd met zijn vriendin doorbrengen. Na de zoveelste zakenreis zonder hem, eist Bennett een weekend voor hen samen. Twee vliegtickets, een Franse villa en een paar nachten met zijn tweeën... Zal het weekend hun relatie redden?

Ongezien: Ontdek hoe het verder gaat met Chloe en Bennett.

Ongedwongen & Ongezien bevat:

 1. Ongedwongen - Beautiful bitch (2013)
 2. Ongezien - Beautiful bombshell (2013)
Schrijver: Christina Lauren
Oorspronkelijke titel: Beautiful bitch & Beautiful bombshell
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789401607520
Uitgever: Xander
Ongebonden

Hanna Bergstrom zit altijd met haar neus in de boeken. Als haar broer haar waarschuwt dat ze zo misschien de liefde van haar leven misloopt, besluit ze dat het tijd wordt dat ze de wereld van vriendjes, dates en onenightstands instapt.

En gelukkig is Will Sumner, de beste vriend van haar broer en de arrogantste player die je je kunt voorstellen, maar al te bereid haar de kneepjes van het vak te leren. Maar als zijn sexy leerling hem verleidt, wil hij niets liever dan Hanna bewijzen dat ze alleen hem nodig heeft.

Schrijver: Christina Lauren
Oorspronkelijke titel: Beautiful player
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789401604413
Uitgever: Xander
Onafscheidelijk & Onbereikbaar

Onafscheidelijk: Chloe Mills en Bennett Ryan stappen in het huwelijksbootje en het geluk lacht het stel toe. Maar Chloe wordt gek van de pre-bruiloftstress en Bennett maakt een geen-seks-tot-de-huwelijksnacht-belofte, die de spanningen alleen maar versterkt. Redt het koppel het om elkaar niet in de haren te vliegen tot ze elkaar het ja-woord geven?

Onbereikbaar: Ontdek hoe het met het onweerstaanbare koppel Sara Dillon en Max Stella gaat nu ze kersverse ouders zijn. Slagen zij erin de uitdagingen van het ouderschap te combineren met hun liefde voor elkaar?

Onafscheidelijk & Onbereikbaar bevat:

 1. Onafscheidelijk - Beautiful beginning (2013)
 2. Onbereikbaar - Beautiful beloved (2015)
Schrijver: Christina Lauren
Oorspronkelijke titel: Beautiful beginning & Beautiful beloved
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789401607537
Uitgever: Xander


Onbezorgd & Onbepaald

Onbezorgd: De Britse Niall Stella is een razend slimme ingenieur, maar hopeloos als het op vrouwen aankomt. Maar dan ontmoet hij tijdens een zakenreis naar New York studente Ruby Miller, die stage loopt bij het bedrijf waar Niall werkt. Hij valt als een blok voor de ambitieuze stagiaire. Zo ver van huis is het makkelijk om de echte wereld te vergeten, maar hoe zal het het kersverse koppel vergaan wanneer ze weer terug zijn in Londen?

Onbepaald: Ontdek hoe het gaat met Hanna en Will, die op het punt staan om aan een nieuw hoofdstuk in hun leven te beginnen. Het koppel gaat trouwen, maar de twee hebben moeite om te besluiten waar ze gaan wonen. Het met elkaar eens worden blijkt een hele nieuwe uitdaging te zijn...

Onbezorgd & Onbepaald bevat:

 1. Onbezorgd - Beautiful secret (2015)
 2. Onbepaald - Beautiful boss (2016)
Schrijver: Christina Lauren
Oorspronkelijke titel: Beautiful secret & Beautiful boss
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789401607544
Uitgever: Xander
Onbetrouwbaar

De Londense Pippa Cox weet niet wat ze ziet als ze haar vriend in bed betrapt met een ander. Om hem uit haar hoofd te zetten gaat ze met vrienden op een roadtrip door Amerika. Daar ontmoet ze Jensen Bergstrom, een extreem aantrekkelijke man die Pippa direct haar Londense leven doet vergeten. Jensen lijkt gereserveerd en afstandelijk. Na een pijnlijke scheiding weigert hij zich te binden. Maar de aantrekkingskracht tussen Pippa en hem valt niet te ontkennen...

Kan de ondeugende, excentrieke Pippa zijn twijfels wegnemen en Jensen voorgoed voor zich winnen?

Schrijver: Christina Lauren
Oorspronkelijke titel: Beautiful
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789401606677
Uitgever: Xander

Wild / Wild SeasonsVertrouwen

Tijdens een onstuimig weekendje Las Vegas ontmoeten Mia Holland en haar twee beste vriendinnen drie sexy mannen. Terwijl de alcohol rijkelijk vloeit, sluiten de meiden een pact: ze geven alle drie het jawoord aan de drie onbekenden.

Na haar dronken Vegas-huwelijk neemt Mia het meest impulsieve besluit ooit: ze volgt de aantrekkelijke Ansel Guillaume naar Frankrijk. Het vooruitzicht van passionele nachten in de stad van de liefde klinkt haar verleidelijk in de oren.

Maar als hun tijdelijke avontuurtje plotseling omslaat in diepere gevoelens, komt Mia voor een lastige keuze te staan. Zal één nacht eindigen in eeuwige liefde?

Schrijver: Christina Lauren
Oorspronkelijke titel: Sweet filthy boy
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789401604079
Uitgever: Xander
Verlangen

Hartsvriendinnen Harlow, Mia en Lola zijn tijdens een onstuimig weekendje Las Vegas getrouwd met drie sexy onbekenden. Maar met het uitwerken van de alcohol lijkt ook de romantiek te verdampen...

Harlow en Finn besluiten na hun wilde huwelijksnacht beiden hun eigen weg te gaan. Ze zijn niet klaar voor een serieuze relatie en vinden elkaar bovendien niet eens aantrekkelijk.

Maar als Finn plotseling opduikt in Harlows woonplaats en ze hun casual relatie weer oppakken, kunnen ze hun groeiende gevoelens voor elkaar niet langer ontkennen. Zal hun liefde de obstakels van het gewone, saaie leven kunnen doorstaan?

Schrijver: Christina Lauren
Oorspronkelijke titel: Dirty rowdy thing
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789401604093
Uitgever: Xander
Verbonden

Een wilde nacht in Las Vegas met drie sexy mannen pakt voor hartsvriendinnen Harlow, Mia en Lola minder ongedwongen uit dan gepland. Terwijl de alcohol rijkelijk vloeit, geven zij alle drie het jawoord aan de drie onbekende mannen.

Lola en Oliver hebben als enige van hun vrienden besloten het bij die ene avond te laten. Toch is de aantrekkingskracht gigantisch en willen ze eigenlijk allebei meer. Vinden ze de moed om te erkennen dat ze perfect voor elkaar zijn?

Schrijver: Christina Lauren
Oorspronkelijke titel: Dark wild night
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789401604864
Uitgever: Xander

E-booksEcht genoten

Olive heeft altijd pech: in haar carrière, in de liefde, in... eigenlijk bijna alles. Het leven van haar identieke tweelingzus Ami loopt juist op rolletjes. Haar ontmoeting met haar verloofde kan zo in een romantische komedie en ze betaalt haar hele bruiloft met een reeks online winacties. Het ergste van alles? Ze heeft bedacht dat Olive de dag moet doorbrengen met haar ergste vijand Ethan, die ook nog eens de best man is.

Olive zet zich schrap voor een 24 uur durende helbruiloft. De hel blijkt het zeker, maar niet op de manier die ze had verwacht. Iedereen loopt namelijk voedselvergiftiging op, behalve zij en Ethan. Het bruidspaar kan dus niet op hun volledig verzorgde en al betaalde huwelijksreis naar Hawaï... maar Olive en Ethan wel. Voor deze kans uit duizenden willen zij hun wederzijdse hekel aan elkaar wel even opzijzetten...

Schrijver: Christina Lauren
Oorspronkelijke titel: The unhoneymooners
Eerste uitgave: 2019
Ebook: 9789401618205
Uitgever: Xander
Het staat in de sterren

Sam en Tate vallen voor elkaar tijdens een vakantie, op de stormachtige manier die zo kenmerkend is voor een eerste liefde. Ze delen hun hoop, dromen en diepste geheimen met elkaar: Sam is de eerste persoon aan wie Tate vertelt dat ze de verloren gewaande dochter van een van ’s werelds grootste filmsterren is. Dus als dat plotseling naar buiten komt, weet Tate meteen wie dat gedaan moet hebben - en haar hart breekt in duizend stukken.

Veertien jaar later is Tate een veelbelovende actrice, en is ze Sam alweer bijna vergeten. Totdat ze de set op stapt van de film die haar doorbraak moet worden. En daar is hij: nog steeds even charmant en zelfverzekerd als altijd, en eigenlijk nóg aantrekkelijker. Tate en Sam moeten hun verleden onder ogen komen en kijken of hun eerste liefde kan veranderen in een tweede...

Schrijver: Christina Lauren
Oorspronkelijke titel: Twice in a blue moon
Eerste uitgave: 2019
Ebook: 9789401618755
Uitgever: Xander
Mijn favoriete flirt

Online versiert ze haar beste vriend, maar dan kan ze niet meer terug...

Millie Morris werkt als professor aan de universiteit van Santa Barbara, op de afdeling criminologie. Ze is expert op het gebied van vrouwelijke seriemoordenaars, goed in het maken van ontwijkende grappen en slecht in het praten over haar gevoelens. En, net als haar vier mannelijke vrienden en collega-professoren is ze permanent single. Totdat ze met haar beste vriend Reid stiekem de meest opwindende nacht van haar leven beleeft…

Maar al snel daarna besluiten ze toch dat hun vriendschap beter platonisch kan blijven en ze de liefde beter online kunnen zoeken. Online dating is niet voor watjes. Terwijl de mannen overspoeld raken met goede matches en potentiële dates, krijgt Millie alleen maar dickpics of reacties van akelige mannen. Daarom creëert ze Catherine: een fictief profiel waarmee ze persoonlijker kan zijn dan ze zelf is. Al snel komen Catherine en Reid in contact en raken ze bevriend. Millie moet kiezen: haar angst voor intimiteit onder ogen komen, of het risico lopen dat ze haar beste vriend voor altijd kwijtraakt…

Schrijver: Christina Lauren
Oorspronkelijke titel: My favourite half-night stand
Eerste uitgave: 2018
Ebook: 9789401614382
Uitgever: Xander
Op losse schroeven

Carey werkt al bijna tien jaar voor Melissa en Rusty Tripp, die beroemd zijn geworden met hun talent om huizen fantastisch te verbouwen. Met een nieuw tv-programma en een boek in het vooruitzicht staat niets hun glansrijke carrière nog in de weg. Behalve dan dat Melissa en Rusty inmiddels een vreselijke hekel aan elkaar hebben.

Als de Tripps op boektour gaan, krijgt Carey de onmogelijke taak om het ruziënde stel te begeleiden. Daarbij krijgt ze hulp van James: bouwkundig genie, betweter en haar nieuwe collega. Tijdens de roadtrip proberen Carey en James de geheimen van hun werkgevers te bewaren, om zo hun baan veilig te stellen. Maar als ze ophouden het spelletje mee te spelen, hebben ze misschien de kans om écht iets op te bouwen...

Schrijver: Christina Lauren
Oorspronkelijke titel: The honey-don’t list
Eerste uitgave: 2020
Ebook: 9789401615365
Uitgever: Xander