Boekenplank:
Kies

Boeken van Anna Todd

Anna Todd was altijd een gretig lezer van romantische boeken én een liefhebber van boybands, dus nu ze die twee passies in haar boeken kan combineren, komt voor haar een droom uit. Todd woont met haar gezin in Austin, Texas.

Meer over Anna Todd

Genre: Roman

Geboren: 1989

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Anna Todd


After

  1. Hier begint alles - After
  2. Je kan niet leven zonder hem - After we collided
  3. Hij hoort bij jou - After we fell
  4. Voor altijd - After ever happy
  5. Before, nooit meer zonder - Before

Landon

  1. Niets meer - Nothing more
  2. Niets minder - Nothing less

Tussen de Sterren / The Brightest Stars

  1. Verliefd - The brightest stars
  2. Verbonden - Connected
Tussen de Sterren / The Brightest Stars

gedetailleerd overzicht

AfterHier begint alles

Een meisje en de megaster: een droom komt uit...

Tessa Young heeft haar vriend en haar overbezorgde moeder achtergelaten om te gaan studeren aan de universiteit van Washington. Dit had ze al jaren gepland en ook de rest van haar toekomst lijkt al helemaal vast te liggen. Maar dan ontmoet ze Hardin. Hij is onaardig en zit onder de tattoos en piercings.

Zonder dat ze het wil weet Harding een grote passie in Tessa naar boven te halen. Ze leert zijn wilde en romantische kant kennen en wordt gedwongen een keuze te maken tussen haar vertrouwde jeugdvriendje Noah, en een toekomst die spannend, nieuw en onbekend is...

Schrijver: Anna Todd
Oorspronkelijke titel: After
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789022572955
Uitgever: Boekerij
Je kan niet leven zonder hem

Tessa heeft alles te verliezen. Hardin heeft niets te verliezen... behalve haar.

Tessa wist dat Hardin wreed kon zijn, maar als haar een gerucht bereikt over de ware oorsprong van hun relatie, slaat dat bij haar in als een bom. Is Hardin wel de diepzinnige, aandachtige jongen op wie Tessa verliefd werd, ondanks zijn boze buitenkant, of kent ze hem eigenlijk helemaal niet? Ze wou dat ze hem gewoon kon verlaten. Maar zo simpel is het niet. Niet met de herinnering aan hun gepassioneerde nachten samen. Zijn verzengende aanrakingen. Zijn hongerige zoenen.

Hardin beseft maar al te goed dat hij een fout heeft gemaakt, misschien wel de grootste van zijn leven. Hij wil voor Tessa vechten, en voor hun liefde. Maar kan hij wel echt veranderen?

Schrijver: Anna Todd
Oorspronkelijke titel: After we collided
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789022572962
Uitgever: Boekerij
Hij hoort bij jou

De liefde tussen Tessa en Hardin is nooit makkelijk geweest. Maar nu is het verwarrender dan ooit...

Net wanneer Tessa de belangrijkste beslissing van haar leven neemt, verandert alles. Onthullingen over Hardin zetten al haar zekerheden op losse schroeven en brengen hun zwaar bevochten toekomstplannen ineens weer buiten bereik. Niets en niemand is zoals Tessa dacht. Niet haar vrienden. Niet haar familie. En Hardin, de enige persoon op wie ze dacht te kunnen bouwen, toont geen enkel begrip voor Tessa als hij erachter komt dat ook zij geheimen verborgen heeft gehouden.

Voor Tessa is deze vicieuze cirkel van jaloezie, onvoorspelbare woede en vergeving uitputtend. Ze heeft nog nooit zulke intense gevoelens voor iemand gehad - maar is het al die drama's wel waard? En als Tessa nu haar hart volgt... is het dan definitief voorbij?

Schrijver: Anna Todd
Oorspronkelijke titel: After we fell
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789022572979
Uitgever: Boekerij
Voor altijd

Tessa weet dat Hardin haar nodig heeft. Maar heeft zij nog de kracht om te vechten voor hun liefde?

Al is het tussen Hardin en Tessa nooit alleen maar rozengeur en maneschijn geweest, elke nieuwe uitdaging heeft hun band wel sterker gemaakt. Wanneer de schokkende waarheid over hun families aan het licht komt, komen de geliefden erachter dat ze niet zo verschillend van elkaar zijn als ze dachten. Tessa is niet langer het lieve, eenvoudige meisje dat ze was toen ze Hardin leerde kennen – net zo min als Hardin nog de wrede, humeurige jongen is voor wie Tessa ondanks alles viel.

Tessa begrijpt de heftige gevoelens die Hardin verbergt achter zijn stoere façade, en ze weet dat hij haar nodig heeft. Maar hoe meer oude pijn er aan het licht komt, hoe duisterder hij wordt, en hoe harder hij Tessa - en alle anderen in zijn leven - wegduwt. Tessa twijfelt soms of ze hem wel kan redden zonder zichzelf op te offeren...

Schrijver: Anna Todd
Oorspronkelijke titel: After ever happy
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789022573839
Uitgever: Boekerij
Before, nooit meer zonder

Voordat Hardin Tessa ontmoette was hij totaal losgeslagen. Tijdens hun eerste momenten samen realiseerde hij zich dat hij haar voor zichzelf moest zien te houden - zijn leven hing ervan af. Nadat ze een stel waren, was de wereld voor eeuwig veranderd.

De dramatische relatie van Hardin en Tessa werd een wervelwind waar iedereen om hen heen in meegesleurd werd. Nu krijgen die anderen een stem - voor, tijdens en na de gebeurtenissen in de After-serie.

Daarnaast deelt Hardin zijn versie van zijn eerste ontmoetingen met Tessa, en dat zal veranderen wat je dacht te weten over deze intrigerende man en de geweldige vrouw die van hem houdt.

Schrijver: Anna Todd
Oorspronkelijke titel: Before
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789022588543
Ebook: 9789402313970
Uitgever: Boekerij

LandonNiets meer

Landon Gibson, de beste vriend van Tess uit After, verhuist naar New York...

Toen Landon Gibson zich aanmeldde bij New York University, kon de overgang van het rustige stadje waar hij vandaag kwam naar het haastige, grote New York niet groter zijn. Langzaam maar zeker begint hij zich thuis te voelen: hij vindt een baantje om zijn rekeningen te kunnen betalen, geniet van zijn lessen op de universiteit en loopt zo heel af en toe zijn ex-vriendin Dakota tegen het lijf. Je weet wel, die ene voor wie hij naar New York is gegaan… voordat ze hem dumpte.

Schrijver: Anna Todd
Oorspronkelijke titel: Nothing more
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789022592526
Ebook: 9789402316391
Uitgever: Boekerij
Niets minder

Zal Landon Gibson zicht ooit helemaal thuis voelen in New York?

Landon Gibson is altijd degene die alles overheeft voor anderen. En hoewel hij in New York niet zijn vriendelijkheid wil verliezen, realiseert hij zich dat hij meer voor zichzelf moet opkomen om erachter te komen wat hij wil in het leven. Dit besef wordt nóg belangrijker wanneer hij steeds weer te maken krijgt met Dakota, die het ene moment toenadering zoekt en het andere moment afstandelijk is.

En alsof dat nog niet genoeg was, wordt hij ook keer op keer geconfronteerd met de mysterieuze Nora, die hij bijna niet kan bijhouden - een meisje met minstens twee verschillende namen en duizenden kanten van haar persoonlijkheid.

Schrijver: Anna Todd
Oorspronkelijke titel: Nothing less
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789022592533
Ebook: 9789402316407
Uitgever: Boekerij

Tussen de Sterren / The Brightest StarsVerliefd

Karina is opgegroeid op een militaire basis en weet maar al te goed hoe soldaten eraan toe zijn als ze terugkeren uit een oorlogsgebied. Zij is de lijm die de familie bij elkaar houdt wanneer haar vader wordt uitgezonden en haar broer, Austin, voor de zoveelste keer in de problemen raakt met de politie. Karina weet dat ze ook voor zichzelf moet zorgen, maar als Austins gedrag nog schrikbarender wordt, en haar vaders reacties steeds extremer, balanceert zelfs Karina op het randje van de afgrond. Dan komt ze Kael tegen - een gesloten man die ze dolgraag beter wil leren kennen.

De twintigjarige Kael is een knappe soldaat die gebukt gaat onder de nasleep van twee missies in Afghanistan. Hij is emotioneel beschadigd en houdt zijn gevoelens voor zich. Karina raakt gewend aan zijn stille aanwezigheid, maar vindt het steeds lastiger om haar gevoelens voor hem te verbergen. Als Kael niet blijkt te zijn wie Karina dacht, moet ze waarheid en leugens proberen te scheiden - en een belangrijk besluit nemen dat haar toekomst voor altijd zal veranderen.

Schrijver: Anna Todd
Oorspronkelijke titel: The brightest stars
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789022587676
Ebook: 9789402314380
Uitgever: Boekerij
Verbonden

Karina voelt zich verraden en teleurgesteld sinds ze erachter kwam dat Kael haar vertrouwen heeft beschaamd, en ze verbreekt al het contact met hem. Maar de gedachten aan Kael laten haar gewoon niet los. Er is niemand die haar begrijpt zoals hij en ze moet al haar wilskracht verzamelen om bij hem weg te blijven.

Er lijkt een onzichtbare band tussen de twee te bestaan die hen op magische wijze naar elkaar toe trekt. Als ze elkaar per ongeluk weer ontmoeten wordt Karina’s verlangen nog groter dan ooit en komt ze voor een belangrijke beslissing te staan: kan ze hem dichtbij laten komen zonder haar hart opnieuw op het spel te zetten?

Schrijver: Anna Todd
Oorspronkelijke titel: Connected
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789022587645
Ebook: 9789402317633
Uitgever: Boekerij