Boekenplank:
Kies

Boeken van Anna Todd

Anna Todd (Dayton, VS) was altijd een gretig lezer van romantische boeken én een liefhebber van boybands, dus nu ze die twee passies in haar boeken kan combineren, komt voor haar een droom uit. Ze woont met haar man in Austin, Texas.

Meer over Anna Todd

Geboren: 1989

Website: http://www.annatodd.com/

After
  1. Hier begint alles - After
  2. Je kan niet leven zonder hem - After we collided
  3. Hij hoort bij jou - After we fell
  4. Voor altijd - After ever happy

Gedetaileerd overzicht

After

Hier begint alles

Een meisje en de megaster: een droom komt uit...

Tessa Young heeft haar vriend en haar overbezorgde moeder achtergelaten om te gaan studeren aan de universiteit van Washington. Dit had ze al jaren gepland en ook de rest van haar toekomst lijkt al helemaal vast te liggen. Maar dan ontmoet ze Hardin. Hij is onaardig en zit onder de tattoos en piercings.

Zonder dat ze het wil weet Harding een grote passie in Tessa naar boven te halen. Ze leert zijn wilde en romantische kant kennen en wordt gedwongen een keuze te maken tussen haar vertrouwde jeugdvriendje Noah, en een toekomst die spannend, nieuw en onbekend is...

Schrijver: Anna Todd
Oorspronkelijke titel: After
Eerste uitgave: 2014
ISBN: 9789022572955
Uitgever: Boekerij
Je kan niet leven zonder hem

Tessa heeft alles te verliezen. Hardin heeft niets te verliezen... behalve haar.

Tessa wist dat Hardin wreed kon zijn, maar als haar een gerucht bereikt over de ware oorsprong van hun relatie, slaat dat bij haar in als een bom. Is Hardin wel de diepzinnige, aandachtige jongen op wie Tessa verliefd werd, ondanks zijn boze buitenkant, of kent ze hem eigenlijk helemaal niet? Ze wou dat ze hem gewoon kon verlaten. Maar zo simpel is het niet. Niet met de herinnering aan hun gepassioneerde nachten samen. Zijn verzengende aanrakingen. Zijn hongerige zoenen.

Hardin beseft maar al te goed dat hij een fout heeft gemaakt, misschien wel de grootste van zijn leven. Hij wil voor Tessa vechten, en voor hun liefde. Maar kan hij wel echt veranderen?

Schrijver: Anna Todd
Oorspronkelijke titel: After we collided
Eerste uitgave: 2014
ISBN: 9789022572962
Uitgever: Boekerij
Hij hoort bij jou

De liefde tussen Tessa en Hardin is nooit makkelijk geweest. Maar nu is het verwarrender dan ooit...

Net wanneer Tessa de belangrijkste beslissing van haar leven neemt, verandert alles. Onthullingen over Hardin zetten al haar zekerheden op losse schroeven en brengen hun zwaar bevochten toekomstplannen ineens weer buiten bereik. Niets en niemand is zoals Tessa dacht. Niet haar vrienden. Niet haar familie. En Hardin, de enige persoon op wie ze dacht te kunnen bouwen, toont geen enkel begrip voor Tessa als hij erachter komt dat ook zij geheimen verborgen heeft gehouden.

Voor Tessa is deze vicieuze cirkel van jaloezie, onvoorspelbare woede en vergeving uitputtend. Ze heeft nog nooit zulke intense gevoelens voor iemand gehad - maar is het al die drama's wel waard? En als Tessa nu haar hart volgt... is het dan definitief voorbij?

Schrijver: Anna Todd
Oorspronkelijke titel: After we fell
Eerste uitgave: 2014
ISBN: 9789022572979
Uitgever: Boekerij
Voor altijd

Tessa weet dat Hardin haar nodig heeft. Maar heeft zij nog de kracht om te vechten voor hun liefde?

Al is het tussen Hardin en Tessa nooit alleen maar rozengeur en maneschijn geweest, elke nieuwe uitdaging heeft hun band wel sterker gemaakt. Wanneer de schokkende waarheid over hun families aan het licht komt, komen de geliefden erachter dat ze niet zo verschillend van elkaar zijn als ze dachten. Tessa is niet langer het lieve, eenvoudige meisje dat ze was toen ze Hardin leerde kennen – net zo min als Hardin nog de wrede, humeurige jongen is voor wie Tessa ondanks alles viel.

Tessa begrijpt de heftige gevoelens die Hardin verbergt achter zijn stoere façade, en ze weet dat hij haar nodig heeft. Maar hoe meer oude pijn er aan het licht komt, hoe duisterder hij wordt, en hoe harder hij Tessa - en alle anderen in zijn leven - wegduwt. Tessa twijfelt soms of ze hem wel kan redden zonder zichzelf op te offeren...

Schrijver: Anna Todd
Oorspronkelijke titel: After ever happy
Eerste uitgave: 2015
ISBN: 9789022573839
Uitgever: Boekerij