Boekenplank:
Kies

Boeken van Geneva Lee

Geneva Lee heeft Engels gestudeerd aan de universiteit van Missouri. Haar spannende, licht erotische romans halen steevast de bestsellerlijsten van The New York Times, USA Today en Der Spiegel.

Meer over Geneva Lee

Genre: Roman (New Adult)

Pseudoniem (van): Gennifer Albin, Sophia Bleu

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Geneva Lee


Royals Saga

  1. Royal passion - Command me
  2. Royal desire - Conquer me
  3. Royal love - Crown me
  4. Royal dream - Crave me
  5. Royal kiss - Covet me
  6. Royal forever - Capture me
  7. Royal destiny - Complete me

gedetailleerd overzicht

Royals SagaRoyal passion
Een blik, een kus en niets is meer hetzelfde. Op haar afstudeerfeestje ontmoet Clara Bishop een knappe vreemdeling. Zonder waarschuwing trekt hij haar naar zich toe en kust haar gepassioneerd, waarna hij weer verdwijnt.

Clara heeft geen idee wie de man is - totdat een foto van hen beiden in de krant verschijnt: het is prins Alexander van Cambridge, kroonprins van Engeland, een bad boy met koninklijk bloed...
Schrijver: Geneva Lee
Oorspronkelijke titel: Command me
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789022595923
Ebook: 9789402310450
Uitgever: Boekerij
Royal desire
Teleurgesteld en gekwetst na hun laatste nacht samen, maakt Clara een einde aan haar relatie met prins Alexander. Ze stort zich op haar werk om hem te vergeten, maar de herinneringen aan hun tijd samen laten haar niet los.

En Alexander is niet een man die snel opgeeft. Kan hij Clara overtuigen van zijn ware liefde? En zal zij bij hem blijven als hij zijn duistere verleden onthult?
Schrijver: Geneva Lee
Oorspronkelijke titel: Conquer me
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789022595930
Ebook: 9789402310467
Uitgever: Boekerij
Royal love

Terwijl alles hen juist uit elkaar lijkt te drijven, vecht Alexander voor Clara’s liefde. Ze is van hem, ze hoort bij hem: met lichaam, hart en ziel.

Clara vindt kracht en geborgenheid bij hem. Maar toch voelt ze altijd dat er een dreiging om hen heen hangt, een donkere schaduw die elk moment hun geluk kan verduisteren. Ze dacht dat trouwen met Alexander de oplossing zou zijn, en dat ze precies wist wat ze daarna kon verwachten. Maar ze had het mis.

Schrijver: Geneva Lee
Oorspronkelijke titel: Crown me
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789022595947
Ebook: 9789402311594
Uitgever: Boekerij
Royal dream

Smith Price is een vreselijk arrogante, ondraaglijk sexy topadvocaat. Belle is zijn nieuwe assistent. Waar is ze aan begonnen?

Belle Stuarts leven ligt in puin. Haar verloofde is vreemdgegaan, haar bruiloft afgezegd en ze is wanhopig op zoek naar een baan. Ze accepteert een baantje als persoonlijk assistent van Smith Price, een Londense advocaat die enorm succesvol, ondraaglijk arrogant en ongelooflijk sexy is.

Belle weet dat deze man gevaarlijk is, maar de wederzijdse aantrekkingskracht tussen hen blijkt onmogelijk te negeren...

Schrijver: Geneva Lee
Oorspronkelijke titel: Crave me
Eerste uitgave: 2015
Ebook: 9789402318722
Uitgever: Boekerij
Royal kiss

Smith wil niets liever dan Belle voor zich winnen. Maar zij laat zich niet zomaar op de knieën dwingen...

Belle Stuart wandelde Smith Price’s advocatenkantoor binnen met haar rode lippen en haar vlotte babbel. Al snel was ze meer dan alleen een overwinning: hij is compleet door haar betoverd.

Belle heeft geen idee van de duistere krachten die haar in Smiths leven hebben gebracht of van het gevaar dat ze loopt. Smith doet wat nodig is om haar te beschermen, zelfs als dat betekent dat hij haar moet laten gaan. Maar Belle is de enige vrouw die hij niet kan loslaten en de enige vrouw die hij begeert...

Schrijver: Geneva Lee
Oorspronkelijke titel: Covet me
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789022596180
Ebook: 9789402318739
Uitgever: Boekerij


Royal forever

Belle had nooit verwacht verliefd te worden op Smith Price. Inmiddels is hij meer dan haar minnaar, hij is haar redder in nood. Haar toekomst.

Maar iemand moet de prijs betalen voor de fouten van anderen. Wat gebeurd is, is gebeurd, maar soms achtervolgt het verleden je en eist het wraak. Belle en Smith beloofden voor altijd van elkaar te houden, maar het zou zomaar kunnen dat ze de morgen niet halen...

Schrijver: Geneva Lee
Oorspronkelijke titel: Capture me
Eerste uitgave: 2015
Ebook: 9789402318746
Uitgever: Boekerij
Royal destiny

Keer terug naar de wereld van de royals en hun verweven levens en liefdes...

Alexander komt op het spoor van een schokkend geheim uit het verleden van zijn vader. Zal dit hem en Clara voorgoed uit elkaar drijven? Intussen werkt Belle hard aan haar bedrijf, en proberen zij en Smith de pijn van vorig jaar diep weg te stoppen. Edward heeft eindelijk zijn liefde voor David omarmd, maar wordt die ook door de rest van het land geaccepteerd?

Eén ding is zeker: dit wordt weer een seizoen vol passie en schandalen in het Britse koningshuis!

Schrijver: Geneva Lee
Oorspronkelijke titel: Complete me
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789022596203
Ebook: 9789402318685
Uitgever: Boekerij