Boekenplank:
Kies

Boeken van Geneva Lee

Geneva Lee heeft Engels gestudeerd aan de universiteit van Missouri. Haar spannende, licht erotische romans halen steevast de bestsellerlijsten van The New York Times, USA Today en Der Spiegel. Lee woont met haar gezin in Lenexa (Kansas, VS).

Meer over Geneva Lee

Genre: Roman (New Adult)

Pseudoniem (van): Gennifer Albin, Sophia Bleu

Website: http://www.genevalee.com


Royals Saga

  1. Royal passion - Command me
  2. Royal desire - Conquer me
  3. Royal love - Crown me

gedetailleerd overzicht

Royals SagaRoyal passion
Een blik, een kus en niets is meer hetzelfde. Op haar afstudeerfeestje ontmoet Clara Bishop een knappe vreemdeling. Zonder waarschuwing trekt hij haar naar zich toe en kust haar gepassioneerd, waarna hij weer verdwijnt.

Clara heeft geen idee wie de man is - totdat een foto van hen beiden in de krant verschijnt: het is prins Alexander van Cambridge, kroonprins van Engeland, een bad boy met koninklijk bloed...
Schrijver: Geneva Lee
Oorspronkelijke titel: Command me
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789022582930
Uitgever: Boekerij
Royal desire
Teleurgesteld en gekwetst na hun laatste nacht samen, maakt Clara een einde aan haar relatie met prins Alexander. Ze stort zich op haar werk om hem te vergeten, maar de herinneringen aan hun tijd samen laten haar niet los.

En Alexander is niet een man die snel opgeeft. Kan hij Clara overtuigen van zijn ware liefde? En zal zij bij hem blijven als hij zijn duistere verleden onthult?
Schrijver: Geneva Lee
Oorspronkelijke titel: Conquer me
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789022583012
Uitgever: Boekerij
Royal love

Terwijl alles hen juist uit elkaar lijkt te drijven, vecht Alexander voor Clara’s liefde. Ze is van hem, ze hoort bij hem: met lichaam, hart en ziel.

Clara vindt kracht en geborgenheid bij hem. Maar toch voelt ze altijd dat er een dreiging om hen heen hangt, een donkere schaduw die elk moment hun geluk kan verduisteren. Ze dacht dat trouwen met Alexander de oplossing zou zijn, en dat ze precies wist wat ze daarna kon verwachten. Maar ze had het mis.

Schrijver: Geneva Lee
Oorspronkelijke titel: Crown me
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789022583715
Uitgever: Boekerij