Boekenplank:
Kies

Boeken van Kate Stewart

Meer over Kate Stewart

Genres: Roman, Roman (New Adult)

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Kate Stewart


Ravenhood / The Ravenhood

  1. Flock / Vlucht - Flock
  2. Exodus / Verwoest - Exodus
Ravenhood / The Ravenhood

gedetailleerd overzicht

Ravenhood / The RavenhoodFlock / Vlucht

Kun jij de verleiding weerstaan?

De afspraak is simpel: het enige wat de negentienjarige studente Cecilia Horner hoeft te doen, is het een jaar uithouden bij haar van haar vervreemde vader in het kleine stadje Triple Falls en in zijn fabriek werken. In ruil daarvoor betaalt hij niet alleen haar collegegeld, maar ontvangt ze ook een klein fortuin waarmee Cecilia haar alleenstaande moeder kan helpen.

Maar alles verandert wanneer ze Sean ontmoet op haar eerste werkdag. Hij stelt haar voor aan zijn hechte vriendenkring - waaronder de mysterieuze Dominic - een groep mannen die volgens hun eigen regels leeft en allemaal dezelfde tatoeage van een raaf hebben.

Cecilia is van nature geen durfal, maar verblindt door haar gevoelens voor Sean én Dominic is het lastig om naar haar verstand te blijven luisteren. Ze is vastbesloten om te genieten van haar zomer in Triple Falls en open te staan voor nieuwe ervaringen, waar ze ook toe leiden.

Schrijver: Kate Stewart
Oorspronkelijke titel: Flock
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789022598139
Ebook: 9789402320855
Uitgever: Boekerij
Exodus / Verwoest

Kun jij een geheim bewaren?

Cecilia Horner dacht dat een jaar lang werken voor haar vader in Triple Falls saai zou worden, maar het bleek een van de meest opwindende zomers van haar leven te zijn. Nadat ze de lokale bad boys Sean en Dominic leerde kennen, was haar leven nooit meer hetzelfde.

Hoe opwindend en geweldig hun relatie ook was, Cecilia kan hen maar niet vergeven dat ze haar niet hadden verteld dat ze lid zijn van de Ravenhood, een geheime groep die zich verzet tegen haar vader. Aan het hoofd staat een man van wie ze alleen de bijnaam kent, de Fransman, en hij doet er alles aan om Cecilia weg te houden bij zijn mannen en hun missie.

Ondanks het feit dat ze het recht heeft om hun leider te haten, weet Cecilia dat de grens tussen liefde en haat vager is dan je zou denken. En als haar leven in Triple Falls haar één ding heeft geleerd, dan is het wel dat ze het niet erg vindt om beide gevoelens te onderzoeken.

Schrijver: Kate Stewart
Oorspronkelijke titel: Exodus
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789022598986
Ebook: 9789402321876
Uitgever: Boekerij

Gerelateerde schrijvers