Boekenplank:
Kies

Boeken van Dani Atkins

Dani Atkins (Londen, VK) is geboren en getogen in Cockfosters, een buitenwijk van Londen. De vele uren die ze in de Londense metro doorbracht gebruikte ze om te lezen en om te dromen van haar eigen boek.

Meer over Dani Atkins

Genre: Roman

Geboren: 1958

Overzicht

  • Duet met jou - Our song
  • Versplinterd - Fractured
  • Zonder mij - While I was sleeping

Gedetaileerd overzicht

Overzicht

Duet met jou
Ally en Charlotte waren ooit vrienden, maar dat is verwaterd. Charlotte is getrouwd met David, Ally's eerste en grootste liefde en dat heeft Ally haar nooit kunnen vergeven. Ally zelf is tegenwoordig gelukkig getrouwd met Joe en ze voeden samen hun zoon Jake op.

Maar dan treffen de twee vrouwen elkaar voor het eerst sinds jaren weer, onder de slechtst denkbare omstandigheden: in het ziekenhuis, waar David en Joe vechten voor hun leven. Een dag lijkt weinig in een mensenleven, maar voor Ally en Charlotte zal het leven in deze 24 uur onherkenbaar veranderen.
Schrijver: Dani Atkins
Oorspronkelijke titel: Our song
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789026140327
Ebook: 9789026140334
Uitgever: De Fontein
Versplinterd
Wat als je de kans krijgt om je leven over te doen?

Vijf jaar geleden stortte Rachels wereld in toen bij een ongeluk haar beste vriend Jimmy overleed en zijzelf gewond raakte. Haar relatie met Matt overleefde de klap niet, ze verhuisde naar Londen en van haar dromen is niets terechtgekomen.

Nu ziet ze de vriendengroep van vroeger weer voor het eerst bij een etentje omdat haar beste vriendin gaat trouwen. Als ze die avond Jimmy's graf bezoekt, wordt ze overmand door hoofdpijn en raakt buiten bewustzijn. Als ze bijkomt, blijkt haar leven heel anders te zijn dan ze zich herinnert: het ongeluk van vijf jaar geleden is nooit gebeurd, zij en Matt zijn nog bij elkaar en Jimmy leeft nog...

Rachel kan het niet geloven, het is bijna te mooi om waar te zijn. Of is 'bijna' niet het goede woord...?
Schrijver: Dani Atkins
Oorspronkelijke titel: Fractured
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789026144042
Ebook: 9789032514624
Uitgever: De Fontein
Zonder mij

Wat als je leven verdergaat zonder jou?

Maddie heeft alles wat ze zich kan wensen: een heerlijk leven, een goede relatie, ze is net zwanger en gaat trouwen. Maar dan is door een noodlottig ongeluk opeens alles anders.

Zes jaar later ontwaakt Maddie uit een coma. Langzaamaan wil ze voorzichtig haar leven weer oppakken, maar hoe doe je dat als voor jou alles in een oogwenk veranderd is terwijl voor iedereen die je kent het leven zes jaar lang is doorgegaan?

Schrijver: Dani Atkins
Oorspronkelijke titel: While I was sleeping
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789026147296
Ebook: 9789026147302
Uitgever: De Fontein