Boekenplank:
Kies

Boeken van Dani Atkins

Dani Atkins is geboren en getogen in Cockfosters, een buitenwijk van Londen. De vele uren die ze in de Londense metro doorbracht gebruikte ze om te lezen en om te dromen van haar eigen boek.

Meer over Dani Atkins

Genre: Roman

Geboren: 1958

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Overzicht

  • Dromen van jou - A million dreams
  • Duet met jou - Our song
  • Een hemel vol sterren - A sky full of stars
  • Versplinterd - Fractured
  • Zes dagen - Six days
  • Zonder mij - While I was sleeping

gedetailleerd overzicht

OverzichtDromen van jou

Hoe vertel je je kind dat je hem moet laten gaan?

Beth Brandon heeft eindelijk de bloemisterij waar ze al haar hele leven van droomt, maar zelfs dát kan haar zenuwen niet bedwingen: vandaag gaat ze iets delen met haar man dat haar hele leven zal veranderen.

Izzy Vaughan dacht dat zij en haar man samen oud zouden worden, maar ze lijken de laatste tijd steeds meer uit elkaar te groeien. Ze houden allebei zielsveel van hun zoontje Noah, maar is dat genoeg om hun huwelijk te redden?

Acht jaar geleden is deze twee vrouwen iets overkomen. Nu blijkt dat dankzij die ene dag acht jaar geleden hun levens nooit meer hetzelfde zullen zijn...

Schrijver: Dani Atkins
Oorspronkelijke titel: A million dreams
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789026153259
Ebook: 9789026153266
Uitgever: De Fontein
Duet met jou
Ally en Charlotte waren ooit vrienden, maar dat is verwaterd. Charlotte is getrouwd met David, Ally's eerste en grootste liefde en dat heeft Ally haar nooit kunnen vergeven. Ally zelf is tegenwoordig gelukkig getrouwd met Joe en ze voeden samen hun zoon Jake op.

Maar dan treffen de twee vrouwen elkaar voor het eerst sinds jaren weer, onder de slechtst denkbare omstandigheden: in het ziekenhuis, waar David en Joe vechten voor hun leven. Een dag lijkt weinig in een mensenleven, maar voor Ally en Charlotte zal het leven in deze 24 uur onherkenbaar veranderen.
Schrijver: Dani Atkins
Oorspronkelijke titel: Our song
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789026140327
Ebook: 9789026140334
Uitgever: De Fontein
Een hemel vol sterren

Zij was zijn hele wereld... Kan hij weer liefde vinden?

Alex, Lisa en hun jonge zoon Connor vormen een gelukkig gezin. Maar dan komt Lisa om bij een treinongeluk en Alex is kapot van het verlies. In zijn verdriet weet hij niet hoe hij er moet zijn voor de zesjarige Connor.

Dan ontmoet Alex vier mensen die Lisa nooit hebben ontmoet, maar wier levens ingrijpend zijn veranderd door haar dood. Als Alex hun verhalen hoort, begint hij te beseffen dat het nog niet te laat is voor hem en Connor om elkaar terug te vinden...

Schrijver: Dani Atkins
Oorspronkelijke titel: A sky full of stars
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789026160929
Ebook: 9789026160936
Uitgever: De Fontein
Versplinterd
Wat als je de kans krijgt om je leven over te doen?

Vijf jaar geleden stortte Rachels wereld in toen bij een ongeluk haar beste vriend Jimmy overleed en zijzelf gewond raakte. Haar relatie met Matt overleefde de klap niet, ze verhuisde naar Londen en van haar dromen is niets terechtgekomen.

Nu ziet ze de vriendengroep van vroeger weer voor het eerst bij een etentje omdat haar beste vriendin gaat trouwen. Als ze die avond Jimmy's graf bezoekt, wordt ze overmand door hoofdpijn en raakt buiten bewustzijn. Als ze bijkomt, blijkt haar leven heel anders te zijn dan ze zich herinnert: het ongeluk van vijf jaar geleden is nooit gebeurd, zij en Matt zijn nog bij elkaar en Jimmy leeft nog...

Rachel kan het niet geloven, het is bijna te mooi om waar te zijn. Of is 'bijna' niet het goede woord...?
Schrijver: Dani Atkins
Oorspronkelijke titel: Fractured
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789026144042
Ebook: 9789032514624
Uitgever: De Fontein
Zes dagen

Een bruiloft zonder bruidegom. Een liefde die alles overwint. Zes dagen om de waarheid te achterhalen...

Gemma weet dat zij en Finn voorbestemd zijn. Ze zijn soulmates. En toch staat ze op hun trouwdag alleen voor het altaar...

Gemma is ervan overtuigd dat Finn haar nooit zo in de steek zou laten. Ze weet zeker dat er iets vreselijks is gebeurd, maar niemand anders lijkt dat te denken. Zelfs de politie maakt zich geen zorgen en vertelt haar dat hij vanzelf weer zal komen opdagen - als hij wíl.

De volgende zes dagen gaat Gemma verwoed op zoek naar Finn. Ze ontdekt het ene schokkende geheim na het andere, maar geen Finn. Hoelang kan ze haar vertrouwen in hun liefde behouden als iedereen zegt dat ze hem beter kan laten gaan?

Schrijver: Dani Atkins
Oorspronkelijke titel: Six days
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789026166136
Ebook: 9789026166143
Uitgever: De Fontein


Zonder mij

Wat als je leven verdergaat zonder jou?

Maddie heeft alles wat ze zich kan wensen: een heerlijk leven, een goede relatie, ze is net zwanger en gaat trouwen. Maar dan is door een noodlottig ongeluk opeens alles anders.

Zes jaar later ontwaakt Maddie uit een coma. Langzaamaan wil ze voorzichtig haar leven weer oppakken, maar hoe doe je dat als voor jou alles in een oogwenk veranderd is terwijl voor iedereen die je kent het leven zes jaar lang is doorgegaan?

Schrijver: Dani Atkins
Oorspronkelijke titel: While I was sleeping
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789026147296
Ebook: 9789026147302
Uitgever: De Fontein