Boekenplank:
Kies
  • Home
  • S
  • Lori Nelson Spielman

Boeken van Lori Nelson Spielman

Meer over Lori Nelson Spielman

Genre: Roman

Geboren: 1961

Website: http://lorinelsonspielman.com/

Overzicht
  • Een bijzonder jaar - The life list
  • Hou me vast - Quote me
  • Vergeef me - Sweet forgiveness

Gedetaileerd overzicht

Overzicht

Een bijzonder jaar

Als haar moeder te jong overlijdt, is Brett Bohlinger kapot van het verlies. En dan krijgt ze ook nog te horen dat ze haar erfenis niet krijgt. Wel heeft haar moeder een brief aan haar dochter achtergelaten, met daarin een lijstje met levensdoelen die Brett als tiener voor zichzelf opstelde. Als zij deze doelen binnen een jaar bereikt, zal Brett alsnog haar erfdeel ontvangen.

Maar Brett is niet meer het meisje dat ze vroeger was. Haar moeder moet toch hebben geweten dat de ambities van een tiener niet passen in het leven van een volwassen vrouw? Als Brett op zoek gaat naar haar lang vervlogen dromen, wordt echter al snel duidelijk dat de mooiste dingen soms gebeuren op de meest onverwachte momenten...

Schrijver: Lori Nelson Spielman
Oorspronkelijke titel: The life list
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789022579718
Uitgever: Boekerij
Hou me vast

Annies wereld stort in als haar zus Kristen omkomt bij een treinongeluk. Eigenlijk zou zij ook in die trein zitten... Annie voelt zich schuldig en zoekt steun bij haar moeder Erika, die op haar beurt in haar werk vlucht. Annie begrijpt niet wat er is gebeurd met haar liefhebbende moeder die altijd op alles raad wist.

Erika weet niet hoe ze met het verlies van Kristen om moet gaan. Ze durft Annie niet te laten zien dat ook zij zo haar zwaktes heeft en besluit alleen haar kracht te tonen. Maar Annie kan dit eenzame verdriet niet aan - en verdwijnt. In haar wanhoop denkt Erika weer terug aan haar eigen moeder, die ooit zei: "Je moet wat belangrijk is nooit verwarren met wat écht belangrijk is." Erika beseft dat ze alles op alles moet zetten om Annie te vinden - voordat ze ook haar tweede dochter verliest.

Schrijver: Lori Nelson Spielman
Oorspronkelijke titel: Quote me
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789022580707
Uitgever: Boekerij
Vergeef me

Het hele land is in de ban van een kettingbrief met ‘vergevingsstenen’: één steen om te vergeven, en één steen om vergeving te zoeken. Het hele land, behalve de populaire talkshowhost Hannah Farr. Toen Hannah twee jaar geleden zo’n zakje met twee stenen ontving, heeft ze het ogenblikkelijk weggestopt; ze wilde niet geconfronteerd worden met haar verdrietige verleden. Maar dan is de populaire bedenkster van de vergevingsstenen te gast in haar show, en onthult Hannah op televisie per ongeluk het verhaal over hoe ze door haar moeder in de steek werd gelaten.

Gedwongen door de producer van haar talkshow en aangemoedigd door haar enthousiaste fans gaat Hannah publiekelijk op zoek naar haar moeder om haar te vergeven en eindelijk rust te vinden. Maar als Hannah dieper in haar verleden duikt, dringt de vraag zich op of de waarheid waar ze zich al twintig jaar aan vasthoudt, wel de échte waarheid is. Is zij wel het slachtoffer, of heeft zij zelf ook schuld? En kan ze ooit het geluk vinden als het haar niet lukt om te vergeven en vergeten?

Schrijver: Lori Nelson Spielman
Oorspronkelijke titel: Sweet forgiveness
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789022575338
Uitgever: Boekerij
Gerelateerde schrijvers