Boekenplank:
Kies

Boeken van Josie Silver

Meer over Josie Silver

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Josie Silver


Overzicht

  • Een dag in december - One day in December
  • In een ander leven - The two lives of Lydia Bird

gedetailleerd overzicht

OverzichtEen dag in december

Hoe één ontmoeting het leven van twee mensen op zijn kop zet...

Laurie is er zeker van dat liefde op het eerste gezicht niet bestaat. Het leven is geen romantische film, toch? Maar dan, op een besneeuwde decemberdag, ziet ze vanuit de bus een jongen bij de halte van wie ze voélt dat hij de ware is. Hun ogen ontmoeten elkaar, er is een magisch moment... en dan rijdt de bus door.

Ze denkt dat ze de jongen nooit meer tegen het lijf zal lopen. Maar een jaar later stelt haar beste vriendin Sarah haar tijdens kerst voor aan de nieuwe liefde van haar leven. En dat is... de jongen van de bushalte. Vastbesloten om hem te laten gaan, gaat Laurie verder met haar leven, maar wat als het lot andere plannen heeft?

Schrijver: Josie Silver
Oorspronkelijke titel: One day in December
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789024580880
Ebook: 9789024580897
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
In een ander leven

Wat als je je grote liefde opnieuw kunt beleven?

Als Lydia op haar verjaardag haar verloofde Freddie verliest bij een tragisch auto-ongeluk, weet ze zeker dat ze nooit meer zal kunnen liefhebben. Alles wat ze wil is zich binnenshuis verstoppen en huilen totdat haar ogen eruit vallen. Maar Lydia weet dat Freddie zou willen dat ze doorgaat, dus pakt ze op aanraden van beste vriend Jonah en zus Elle het leven weer op.

Dan gebeurt er iets ongelooflijks waardoor Lydia een kans krijgt haar oude leven met Freddie terug te krijgen. Maar wat als er iemand in haar nieuwe leven is die wil dat ze blijft?

Schrijver: Josie Silver
Oorspronkelijke titel: The two lives of Lydia Bird
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789024591008
Ebook: 9789024591015
Uitgever: Luitingh-Sijthoff