Boekenplank:
Kies

Boeken van Rosie Walsh

Meer over Rosie Walsh

Genre: Roman

Pseudoniem (van): Lucy Robinson

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Rosie Walsh


Overzicht

  • Over Emma - The love of my life
  • Zeven perfecte dagen - Ghosted

gedetailleerd overzicht

OverzichtOver Emma

Als ze niet is wie ze zegt te zijn, wie is Emma dan?

Emma was er vrij zeker van dat ze nooit zo stom zou zijn om opnieuw verliefd te worden. Maar toen ontmoette ze Leo en daar was het dan: allesoverstijgende liefde. Binnen enkele maanden waren ze verloofd. Zeven jaar later kwam Ruby, hun dochter, en vervolgens John Keats, hun reddingshond. Ze zijn gelukkig in hun wellicht ietwat te kleine huis dat haar grootmoeder haar heeft nagelaten.

Leo, die als baby geadopteerd is, voelt zich voor het eerst van zijn leven helemaal thuis, hier hoort hij. En alles zou perfect zijn - als Emma was wie ze beweerde te zijn. Als ‘Emma’ tenminste echt haar naam was.

Dan komt Leo erachter dat sommige dingen niet helemaal lijken te kloppen. Langzaam komt Emma’s oude leven aan het licht, en dreigt alles wat ze zo moeizaam heeft opgebouwd in één golf te worden weggespoeld. Terwijl de duisterste momenten uit Emma’s verleden naar boven komen, moet ze Leo op de een of andere manier bewijzen dat zij nog steeds dezelfde vrouw is. En hem vertellen over de liefde van haar andere leven...

Schrijver: Rosie Walsh
Oorspronkelijke titel: The love of my life
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789022594957
Ebook: 9789402318272
Uitgever: Boekerij
Zeven perfecte dagen

Zeven perfecte dagen. En toen verdween hij. Een liefdesverhaal met een geheim in het hart...

Stel je voor dat je een man ontmoet, een geweldige man, en zeven dagen met hem doorbrengt. Aan het einde van deze week ben je er zeker van: dit is hem, de Grote Liefde. En hij denkt hetzelfde. Er is geen twijfel mogelijk.

Dan gaat hij op reis en belooft je dat hij zal bellen, nog vanaf het vliegveld. Maar hij belt niet. Hij laat niets horen. Je vrienden zeggen dat je hem moet vergeten, maar je weet dat ze ongelijk hebben. Er moet iets gebeurd zijn, er moet een reden zijn voor zijn stilte, voor zijn verdwijning.

En stel je nu eens voor dat je gelijk hebt. Er is een reden, maar die kun je niet veranderen. Want die reden, dat ben jij...

Schrijver: Rosie Walsh
Oorspronkelijke titel: Ghosted
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789022582398
Ebook: 9789402310009
Uitgever: Boekerij