Boekenplank:
Kies
  • Home
  • C
  • Katherine Center

Boeken van Katherine Center

Meer over Katherine Center

Genre: Roman

Geboren: 1972

Website: http://katherinecenter.com/

Overzicht
  • Bofkont - Get lucky
  • Mijn leven na jou - How to walk away

Gedetaileerd overzicht

Overzicht

Bofkont

Nadat Sarah Harper, werkzaam bij een groot reclamebureau in New York, een 'ongepaste' e-mail het hele bedrijf heeft rondgestuurd, wordt ze ontslagen. Ze gaat terug naar Houston voor een goed gesprek met haar oudere zus Mackie.

Die blijkt ook diep in de put te zitten omdat ze na jarenlang proberen nog steeds niet zwanger is. Dan krijgt Sarah een briljant idee: ze gaat draagmoeder worden! Zo kan ze iets terugdoen voor Mackie en intussen flink nadenken over een nieuwe carrière.

Tijdens de zwangerschap, wanneer de hormonen rondgieren in haar lijf, wordt Sarah stiekem verliefd op Clive, haar zwager!

Schrijver: Katherine Center
Oorspronkelijke titel: Get lucky
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789044329742
Ebook: 9789044332131
Uitgever: The House of Books
Mijn leven na jou

Het leven lacht Margaret Jacobsen toe. Ze is net afgestudeerd, heeft nu al een geweldige baan, en haar vriend Chip is alles wat ze maar kan wensen. Maar op de dag dat al Maggies dromen uit lijken te komen, begint een nachtmerrie: Chip, een jonge piloot, neemt haar mee in een vliegtuig om haar hoog in de lucht een aanzoek te doen. Maar het vliegtuig crasht. Chip heeft geen schrammetje, Maggie een dwarslaesie...

Als Maggie bijkomt in het ziekenhuis, hoort ze dat ze misschien nooit meer zal kunnen lopen, en dat is het begin van een lange weg, vol tegenslagen, maar ook vol hoop. Ze leert dat de nieuwe Maggie misschien anders is dan ze zich had voorgesteld, maar dat ze sterker is dan ze ooit had kunnen denken, en dat je steun en liefde op de meest onverwachte plekken kan tegenkomen.

Schrijver: Katherine Center
Oorspronkelijke titel: How to walk away
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789022582428
Ebook: 9789402313253
Uitgever: Boekerij