Boekenplank:
Kies

Boeken van Vi Keeland

Vi Keeland werkt overdag als advocaat en 's avonds aan haar bestsellers. Van haar boeken zijn al meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Ze gelooft hevig in 'happily ever after' aangezien ze haar echtgenoot ontmoette toen ze pas acht jaar oud was. Keeland woont met haar gezin in New York.

Meer over Vi Keeland

Genre: Roman (New Adult)

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Vi Keeland


Overzicht

 • De baas - Bossman
 • De player - The baller
 • De rivalen - The rivals
 • De uitnodiging - The invitation
 • Egotripper - Egomaniac
 • Geluk bij een ongeluk - Beautiful mistake
 • Liefde of lust - Sex, not love
 • Op staande voet - Inappropriate

E-books

 • In de lift - Dry spell
 • Niets dan de waarheid - The naked truth

Life on Stage

 1. Achter de schermen - Throb
 2. In de schijnwerpers - Beat

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe baas

Reese is op een date die ongelooflijk saai is, dus spreekt ze op de voicemail van een vriendin in dat ze zo gauw mogelijk teruggebeld wil worden met 'een noodgeval' zodat ze weg kan. Een knappe man die langsloopt en haar woorden opvangt voorspelt dat haar date die list sowieso zal doorzien. Hij mag dan wel bijzonder sexy zijn, toch laat Reese hem weten dat ze niet zit te wachten op zijn advies. Hij loopt grijnzend terug naar zijn eigen gezelschap.

Terug aan tafel blijft haar date tegen haar aan praten, totdat ineens de knappe bemoeial met zijn date aan haar tafel verschijnt. Hij stelt zich voor als Chase Parker, en tot haar verbazing doet hij alsof hij haar neef is en maakt er een dubbeldate van. Hij verzint de meest bizarre en hilarische verhalen over hun zogenaamde gezamenlijke jeugd, en Reese doet met een uitgestreken gezicht mee. Zo wordt de date from hell ineens een stuk leuker.

Aan het einde van de avond gaan ze ieder hun eigen weg zonder telefoonnummers uit te wisselen. Reese gaat ervan uit dat ze Chase nooit meer zal zien... Tot ze een maand later een leuke nieuwe baan vindt. Haar nieuwe baas? Chase Parker.

Schrijver: Vi Keeland
Oorspronkelijke titel: Bossman
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789021414621
Ebook: 9789021414638
Uitgever: Q
De player

Delilah Maddox is sportverslaggever. Ze heeft net promotie gemaakt en mag voor het eerst voor de camera spelers interviewen. Haar eerste interview is met de beroemde quarterback Brody Easton. Hij maakt het haar niet bepaald gemakkelijk in haar eerste interview, maar Delilah weet zich ondanks al zijn plagerige opmerkingen staande te houden. Wanneer ze hem de volgende wedstrijd weer moet interviewen, besluit ze hem terug te pakken.

Brody is erg onder de indruk van de knappe Delilah en hoe goed ze is in haar werk. Helaas wijst Delilah hem af als hij haar mee uit vraagt, omdat ze niet wil daten met een player. Maar zo gemakkelijk laat Brody het er niet bij zitten...

Schrijver: Vi Keeland
Oorspronkelijke titel: The baller
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789021420905
Uitgever: Volt
De rivalen

Rivalen. Collega’s. Lovers?

Weston Lockwood en Sophia Sterling hebben een grondige hekel aan elkaar. Hun opa’s waren ooit beste vrienden en zakenpartners totdat een ruzie de twee uit elkaar dreef. Vervolgens werden de twee mannen legendarische zakelijke rivalen en konden de twee families elkaar niet meer luchten of zien.

Dan krijgen de twee families uit een erfenis een luxehotel nagelaten. Het hotel is superveel geld waard, maar er blijkt wel flink wat achterstallig onderhoud te zijn. Beide families hebben een even groot aandeel en willen de baas spelen in het hotel. Ze sturen Sophia en Weston om het hotel weer in de oude glorie te herstellen en een meerderheid in de aandelen te krijgen.

De twee rivalen gaan vol passie de strijd om het hotel aan. Sophia en Weston zijn tegenpolen, maar blijken zich ook ontzettend tot elkaar aangetrokken te voelen. De belangen zijn torenhoog en vanuit beide families komt veel druk om de ander zo gauw mogelijk eruit te werken. Zullen Sophia en Weston de familievete kunnen stoppen, en voor elkaar durven kiezen?

Schrijver: Vi Keeland
Oorspronkelijke titel: The rivals
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789021461601
Uitgever: LoveBooks
De uitnodiging

Stella Bardot is op een bruiloft. En niet zomaar een bruiloft, een ongekend chique en dure bruiloft. Ze heeft nog nooit zoveel luxe in één ruimte gezien. Wat niemand weet, is dat Stella er niemand kent, omdat ze eigenlijk helemaal niet bij deze bruiloft hoort te zijn. Ze heeft haar redenen om hem stiekem bij te wonen, maar feit blijft: ze heeft geen uitnodiging gehad.

Op het feest ontmoet ze de knappe Hudson Rothschild. Hij vraagt haar ten dans en Stella is meteen helemaal weg van hem. Ze weet dat het niet verstandig is om te flirten op een bruiloft waar ze niets te zoeken heeft, maar ze kan het niet laten.

Wanneer haar geheim ontdekt wordt weet Stella niet hoe snel ze weg moet komen van Hudson en het feestje. Ze gaat ervandoor, maar in haar haast laat ze haar telefoon liggen. De vinder van haar telefoon? Hudson Rothschild...

Schrijver: Vi Keeland
Oorspronkelijke titel: The invitation
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789021461229
Uitgever: LoveBooks
Egotripper

Emerie is ’s avonds laat nog haar nieuwe kantoor aan het inrichten, als er een inbreker voor haar neus staat. Wanneer ze hem met haar krav-maga-skills te lijf gaat, vindt hij dat alleen maar hilarisch. Hij blijkt helemaal geen inbreker te zijn: hij is Drew Jagger, de echte huurder van het pand. Emerie is opgelicht, en de huurbaas aan wie ze de aanbetaling heeft gedaan is nergens meer te vinden.

Drew krijgt medelijden met Emerie wanneer hij hoort hoeveel geld ze kwijt is, en dat ze nu met meubels en al op straat staat. Hij doet haar een aanbod: als ze zijn telefoon opneemt zolang zijn secretaresse op vakantie is, mag Emerie nog even in zijn kantoor blijven tot ze een nieuwe plek heeft gevonden.

Drew is ietwat arrogant, drop dead gorgeous, en een nietsontziende echtscheidingsadvocaat. Emerie is zachtaardig en een succesvolle relatietherapeut. Ze hebben niets met elkaar gemeen. Behalve dan een wederzijdse aantrekkingskracht die met de dag lastiger wordt om te weerstaan.

Schrijver: Vi Keeland
Oorspronkelijke titel: Egomaniac
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789021418711
Ebook: 9789021418728
Uitgever: Volt


Geluk bij een ongeluk

Rachel Martin is met haar vriendinnen op stap. Terwijl ze in de rij staat voor het toilet komt de knappe man voorbijlopen die recent het hart van haar beste vriendin heeft gebroken. Ze werpt hem haar vuilste blik toe en steekt een woedend verhaal af over wat een schaamteloze rotzak hij is. Hij lijkt het allemaal alleen maar amusant te vinden, wat Rachel alleen maar nog bozer maakt.

Als ze haar vriendinnen heeft teruggevonden, komt ze erachter dat ze zich vergiste en net een wildvreemde voor rotte vis heeft uitgemaakt. Ze schaamt zich kapot en gaat snel naar huis.

De volgende ochtend begint ze vol goede moed aan haar eerste dag als onderwijsassistent. Tot ze haar nieuwe baas ziet. Het is de knappe man van de vorige avond. Dit kon nog weleens interessant worden...

Schrijver: Vi Keeland
Oorspronkelijke titel: Beautiful mistake
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789021420943
Uitgever: Volt
Liefde of lust

Als Natalia en Hunter elkaar ontmoeten op een bruiloft, is het lust op het eerste gezicht. Maar Natalia heeft veel te knappe mannen met een groot ego zoals Hunter al lang afgezworen. Aangezien zij in New York woont en hij in Californië, is dat gelukkig niet al te moeilijk. Ook geeft ze hem een verkeerd telefoonnummer.

Een jaar later lopen ze elkaar toch weer tegen het lijf, en de aantrekkingskracht tussen hen blijkt nog steeds erg intens. Als Hunter voor een werkopdracht meerdere weken in New York moet zijn, stelt hij voor om die weken samen door te brengen, met een duidelijke einddatum en no strings attached. Dat klinkt Natalia goed in de oren. Wat ze voelen is tenslotte alleen lust, geen liefde. Of speelt er toch meer?

Schrijver: Vi Keeland
Oorspronkelijke titel: Sex, not love
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789021420929
Uitgever: Volt
Op staande voet

Ireland St. James heeft keihard gewerkt om haar droombaan als tv-verslaggever te veroveren. Tot haar vervelende baas een privévakantievideo van Ireland gebruikt om haar te ontslaan wegens ‘ongepast gedrag’.

Ireland gaat op stap met een goede vriendin, en als ze thuiskomt schrijft ze al haar woede van zich af en stuurt een onbesuisde e-mail naar de baas van de baas van de baas: Grant Lexington, CEO van het miljardenbedrijf.

Het is lang geleden dat iemand Grant zo ongefilterd de waarheid durfde te vertellen. Hij is gelijk gefascineerd door de brutale blondine en besluit dat hij haar beter wil leren kennen...

Schrijver: Vi Keeland
Oorspronkelijke titel: Inappropriate
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789021461533
Uitgever: Volt

E-booksIn de lift

Ava staat in de lift, ze is onderweg om Evan, met wie ze aan het daten is, te verrassen voor zijn verjaardag. Ze draagt een regenjas met eronder een weinig verhullende outfit. Wanneer de lift arriveert op de tweeëntwintigste verdieping, heeft Ava geen enkel vermoeden dat de avond heel anders zal verlopen dan ze denkt...

* In de lift is een kort verhaal van ca. 24 pagina's.

Schrijver: Vi Keeland
Oorspronkelijke titel: Dry spell
Eerste uitgave: 2018
Ebook: 9789021416335
Uitgever: Q
Niets dan de waarheid

Haar veeleisende nieuwe cliënt is haar sexy ex...

Layla is een jonge, ambitieuze advocaat bij een groot advocatenkantoor in New York. Wanneer ze de opdracht krijgt om voor een nieuwe, rijke topklant van het bedrijf te zorgen, kan ze haar geluk niet op. Als alles goed gaat, wordt ze eindelijk partner. Maar dan komt de nieuwe cliënt de vergaderruimte binnen: Gray Westbrook. De man die haar hart brak en die ze nooit meer wilde zien...

Layla en Gray hebben een gezamenlijk verleden vol obstakels en verborgen waarheden. Maar Gray wil zijn tweede kans niet verspillen en is vastbeslotener dan ooit om de vrouw van wie hij houdt terug te winnen. Maar zodra hij erin slaagt om Layla’s hart weer te veroveren, keert het verleden terug... En staat het op het punt alles te verwoesten.

Schrijver: Vi Keeland
Oorspronkelijke titel: The naked truth
Eerste uitgave: 2018
Ebook: 9789021461243
Uitgever: LoveBooks

Life on StageAchter de schermen

De regels:

 1. Niet daten.
 2. Geen seks buiten het spel.
 3. De voorwaarden van je contract blijven strikt geheim.

Regels zijn er om gebroken te worden, toch?

Acht weken geleden tekende Kate een contract, wat haar op dat moment een goed idee leek. Eén knappe vrijgezel, verblijf in een luxe accommodatie plus de kans om een prijs te winnen die ze goed kan gebruiken. Het contract stond vol met regels, maar dat leek Kate geen probleem. Ze had ook wel even genoeg van mannen, dus een tijdje niet mogen daten leek haar niet al te moeilijk. Tot ze zich realiseert dat ze een deal met de duivel heeft gemaakt... En ze verliefd is op zijn broer.

Schrijver: Vi Keeland
Oorspronkelijke titel: Throb
Eerste uitgave: 2015
Ebook: 9789021484808
Uitgever: LoveBooks
In de schijnwerpers

Als puber was Lucky dolverliefd op rockster Dylan Ryder. Inmiddels is het tien jaar later en is ze nu al een jaar zijn vriendin. Maar de tienerdroom die hun relatie op het eerste gezicht lijkt, is het in de realiteit niet helemaal.

Wanneer Dylan op tour gaat reist Lucky met hem mee. Als voorprogramma voor de tour is Flynn Beckham geboekt, een knappe muzikant die aan het begin van zijn carrière staat. De chemistry tussen Lucky en Flynn is vanaf begin af aan intens, en hoe langer de tour duurt, hoe meer de twee voor elkaar beginnen te vallen.

Dylan wil Lucky niet laten gaan, en voor Flynn staat niet alleen de liefde maar ook zijn toekomst als muzikant op het spel. De druk op Lucky en Flynn loopt almaar op. Durven ze als het erop aankomt wel voor elkaar te kiezen?

Schrijver: Vi Keeland
Oorspronkelijke titel: Beat
Eerste uitgave: 2015
Ebook: 9789021485089
Uitgever: LoveBooks