Boekenplank:
Kies

Boeken van Vi Keeland

Vi Keeland (New York, VS) werkt overdag als advocaat en 's avonds aan haar bestsellers. Van haar boeken zijn al meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Ze gelooft hevig in 'happily ever after' aangezien ze haar echtgenoot ontmoette toen ze pas acht jaar oud was. Keeland woont met haar gezin in New York.

Meer over Vi Keeland

Website: http://www.vikeeland.com/

Overzicht
E-books
Overzicht
  • De baas - Bossman
E-books
  • In de lift - Dry spell

Gedetaileerd overzicht

Overzicht

De baas

Reese is op een date die ongelooflijk saai is, dus spreekt ze op de voicemail van een vriendin in dat ze zo gauw mogelijk teruggebeld wil worden met 'een noodgeval' zodat ze weg kan. Een knappe man die langsloopt en haar woorden opvangt voorspelt dat haar date die list sowieso zal doorzien. Hij mag dan wel bijzonder sexy zijn, toch laat Reese hem weten dat ze niet zit te wachten op zijn advies. Hij loopt grijnzend terug naar zijn eigen gezelschap.

Terug aan tafel blijft haar date tegen haar aan praten, totdat ineens de knappe bemoeial met zijn date aan haar tafel verschijnt. Hij stelt zich voor als Chase Parker, en tot haar verbazing doet hij alsof hij haar neef is en maakt er een dubbeldate van. Hij verzint de meest bizarre en hilarische verhalen over hun zogenaamde gezamenlijke jeugd, en Reese doet met een uitgestreken gezicht mee. Zo wordt de date from hell ineens een stuk leuker.

Aan het einde van de avond gaan ze ieder hun eigen weg zonder telefoonnummers uit te wisselen. Reese gaat ervan uit dat ze Chase nooit meer zal zien... Tot ze een maand later een leuke nieuwe baan vindt. Haar nieuwe baas? Chase Parker.

Schrijver: Vi Keeland
Oorspronkelijke titel: Bossman
Eerste uitgave: 2016
ISBN: 9789021414621
Uitgever: Q

E-books

In de lift

Ava staat in de lift, ze is onderweg om Evan, met wie ze aan het daten is, te verrassen voor zijn verjaardag. Ze draagt een regenjas met eronder een weinig verhullende outfit. Wanneer de lift arriveert op de tweeëntwintigste verdieping, heeft Ava geen enkel vermoeden dat de avond heel anders zal verlopen dan ze denkt...

* In de lift is een kort verhaal van ca. 24 pagina's.

Schrijver: Vi Keeland
Oorspronkelijke titel: Dry spell
Eerste uitgave: 2018
Ebook: 9789021416335
Uitgever: Q