Boekenplank:
Kies

Boeken van Penelope Ward

Meer over Penelope Ward

Genre: Roman (New Adult)

Geboren: 1975

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Penelope Ward


Dearest

  1. Elec - Stepbrother dearest
  2. Damien - Neighbor dearest

gedetailleerd overzicht

DearestElec

Het is stom om te verlangen naar degene die je haat...

Toen mijn stiefbroer Elec aan het begin van mijn examenjaar bij ons kwam wonen, had niemand me erop kunnen voorbereiden wat zou volgen... Ik haatte het dat hij niet bij ons wilde wonen en dat afreageerde op mij. Ik haatte het dat hij meiden van school meenam naar zijn kamer. Wat ik nog het meest haatte, was hoe mijn lichaam naar hem verlangde. Eerst dacht ik dat dat alleen kwam door zijn ontzettend sexy lijf, zijn tatoeages en zijn knappe gezicht. Maar dat was lang niet alles wat me aantrok tot Elec. Eén nacht was er voor nodig om me compleet te breken. Eén nacht. En toen was hij weg. Terug naar Californië.

Jaren gingen voorbij maar nu is hij terug. En mijn hemel, de tiener die me gek maakte van lust, was nu een man geworden die me helemaal in zijn macht had van verlangen. Jaren geleden brak Elec mijn hart en wist ik de scherven maar amper bijeen te rapen. Nu heb ik het gevoel dat er niets meer van over zal blijven.

Schrijver: Penelope Ward
Oorspronkelijke titel: Stepbrother dearest
Eerste uitgave: 2014
Ebook: 1230006577841
Uitgever: Tinteling Romance
Damien

Na gedumpt te zijn door mijn nu ex-vriend Elec, was het laatste wat ik nodig had een buurman die sprekend op mijn ex leek. Damien was de 2.0-versie van Elec. Na een aantal ‘incidentjes’ had ik hem inmiddels tot de ‘Kwaaie Kunstenaar’ gedoopt. En hij was niet alleen... Zijn twee enorme honden hielden me nachtenlang wakker met hun geblaf. Damien wilde niets met me te maken hebben. Althans dat dacht ik.

Tot ik hem op een avond hoorde lachen door een gat dat blijkbaar in de muur tussen onze appartementen zat. Wat bleek? Hij had al mijn telefoongesprekken met mijn therapeut afgeluisterd. De sexy kunstenaar naast me wist van al mijn onzekerheden en geheimen. We raakten aan de praat en hij gaf me advies om over mijn ex heen te komen. We werden goede vrienden, en meer zou het nooit worden, zo benadrukte Damien.

Het probleem was dat ik al keihard voor hem was gevallen. En hoe meer hij me wegduwde, hoe zekerder ik werd van het feit dat hij hetzelfde voelde voor mij... Zijn hart loog niet. En hoewel mijn eigen hart was gebroken door Elec, klopte het weer en zelfs nog veel sterker voor Damien. Ik hoopte alleen dat Damien niet de doodsteek zou zijn en mijn hart voor altijd onherstelbaar zou beschadigen.

Schrijver: Penelope Ward
Oorspronkelijke titel: Neighbor dearest
Eerste uitgave: 2016
Ebook: 1230006830113
Uitgever: Tinteling Romance

Gerelateerde schrijvers