Boekenplank:
Kies

Boeken van Cora Carmack

Cora Carmack (VS) groeide op in Texas, maar woont nu in New York. Ze had leuke en saaie baantjes, maar nu heeft ze uiteindelijk haar droombaan: schrijver.

Meer over Cora Carmack

Genre: Roman (New Adult)

Website: Cora Carmack


Losing It

  1. Losing it - Losing it
  2. Faking it - Faking it
  3. Finding it - Finding it

Rusk University

  1. Op het spel - All lined up
  2. Spelbreker - All broke down
  3. Spelregels - All played out

gedetailleerd overzicht

Losing ItLosing it

Niet zo makkelijk als het lijkt...

Bliss Edwards is bijna afgestudeerd en heeft 'het' als enige in haar vriendenkring nog niet gedaan. Ze vindt dat daar maar eens een eind aan moet komen en de simpelste methode lijkt haar een onenightstand. Dat blijkt nog niet zo eenvoudig.

Eindelijk met een aantrekkelijke jongen in bed beland, raakt Bliss in paniek en gaat ze ervandoor. Alsof dat nog niet gênant genoeg is: als ze het lokaal van de nieuwe docent drama inloopt, herkent ze de man die ze acht uur eerder naakt achterliet in haar bed...

Schrijver: Cora Carmack
Oorspronkelijke titel: Losing it
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789021458724
Uitgever: Q
Faking it

Wie houdt er nou niet van foute mannen?

Max houdt zeker van foute mannen. Maar ze heeft een probleempje. Haar ouders willen langskomen en verwachten de ideale schoonzoon te ontmoeten. Niet haar ruige, vrij onbeschofte vriendje die in een band speelt en een grote tattoo in zijn nek heeft. Ze vreest dat haar ouders hun financiële steun zullen intrekken wanneer ze ontdekken dat ze al een tijdje niet meer eerlijk is geweest. Dan ontmoet ze Cade.

Cade is net naar Philadelphia verhuisd en probeert zijn acteercarrière van de grond te krijgen. Max krijgt Cade zo ver dat hij zolang haar ouders in de stad zijn doet of hij haar vriendje is. Alleen hadden ze er geen moment op gerekend dat Cade haar ouders met zijn charme en zijn acteertalent zo volledig voor zich zou innemen! Nu willen ze absoluut dat hij met kerst komt logeren. En hoe langer ze doen alsof, des te echter het allemaal begint te lijken...

Schrijver: Cora Carmack
Oorspronkelijke titel: Faking it
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789021400723
Uitgever: Q
Finding it

Soms moet je verdwalen om de weg te kunnen vinden...

Kelsey Summers is nogal verwend en eenzaam. Ze weet niet wat ze wil met haar leven, dus gaat ze door Europa reizen, op zoek naar avontuur en zichzelf. Daar ontmoet ze de knappe, mysterieuze Jackson Hunt. Ze blijven elkaar maar tegenkomen en spreken af om een tijdje samen te reizen.

Ze voelt zich enorm aangetrokken tot Jackson. Elke dag die ze samen doorbrengen in romantische Italiaanse dorpjes valt ze harder voor hem. Maar hoeveel weet ze eigenlijk van Jackson? Het lijkt erop dat hij heel wat te verbergen heeft...

Schrijver: Cora Carmack
Oorspronkelijke titel: Finding it
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789021401966
Uitgever: Q

Rusk UniversityOp het spel

Dallas Cole heeft een hekel aan football. Haar vader is footballtrainer dus haar hele leven staat in het teken van de sport. Ze is blij als ze kan gaan studeren en even van de sport verlost zal zijn. Dan vertelt haar vader dat hij een nieuwe baan heeft: als trainer van het team van de universiteit waar zij aan gaat studeren. Dallas baalt als een stekker en probeert haar vader en zijn team zoveel mogelijk te vermijden.

Op een feestje ontmoet ze Carson. De vonk slaat gelijk over. Dallas weet echter niet dat Carson in het footballteam zit. En Carson weet niet dat hij verliefd aan het worden is op de dochter van zijn strenge coach...

Schrijver: Cora Carmack
Oorspronkelijke titel: All lined up
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789021404721
Uitgever: Q
Spelbreker

Dylan is ervan overtuigd dat ze de wereld een betere plek kan maken, als ze er maar fel genoeg voor strijdt. Om welk goed doel het ook gaat, Dylan staat op de barricaden. Wanneer ze door de politie wordt weggestuurd bij een protest, weigert ze te vertrekken en wordt gearresteerd.

Silas Moore is goed in twee dingen: football en problemen veroorzaken. Na een vechtpartij belandt hij een nachtje in de cel en daar ontmoet hij wereldverbeteraar Dylan. Hij kent dat soort meisjes, denkt hij. Maar hij is helemaal niet gebroken. En hij heeft Dylan echt niet nodig. Of toch wel...?

Schrijver: Cora Carmack
Oorspronkelijke titel: All broke down
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789021407067
Uitgever: Q
Spelregels

Wanneer haar afstuderen in zicht komt, vraagt Nell DeLuca zich af of ze wel alles uit haar studententijd heeft gehaald, omdat ze altijd alleen maar met haar studie bezig is geweest. Ze maakt een bucketlist van dingen waarvan ze denkt dat ze bij studeren horen, zoals zoenen met een populaire jongen uit het footballteam en feesten tot de zon opkomt. Ze hoopt zo veel mogelijk van de lijst te kunnen doen voor ze haar diploma krijgt.

Footballspeler Mateo Torres is altijd op alle feestjes te vinden. Zijn hart is ooit gebroken en hij is niet van plan ooit nog iemand dichtbij te laten komen. Wanneer hij achter het plan van Nell komt, besluit hij haar te helpen met haar checklist.

Ze brengen steeds meer tijd met elkaar door om alle wilde (en minder wilde) dingen van het lijstje te kunnen strepen, en voelen zich steeds sterker tot elkaar aangetrokken. Wordt wildebras Mateo meer dan alleen een vinkje op de lijst van studiebol Nell? En is hij bereid om echt eerlijk te zijn tegen zichzelf en tegen haar?

Schrijver: Cora Carmack
Oorspronkelijke titel: All played out
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789021407395
Uitgever: Q