Boekenplank:
Kies

Boeken van Erin Watt

Erin Watt bestaat uit het schrijversduo Jen Frederick en Elle Kennedy, die een passie voor schrijven en mooie boeken delen. Deze gedeelde interesse heeft geleid tot de succesvolle en verslavende serie De Royals. Wanneer er niet geschreven of gelezen wordt, is Jen op zoek naar de nieuwste gadgets en vermaakt Elle zich met bordspellen of haar drumstel.

Meer over Erin Watt

Website: http://authorerinwatt.com/

Pseudoniem: Jen Frederick, Elle Kennedy

De Royals
  1. Verleiding - Paper princess
  2. Verraad - Broken prince
  3. Geheimen - Twisted palace
  4. Verlangen - Fallen heir
  5. Gevaar - Cracked kingdom

Gedetaileerd overzicht

De Royals

Verleiding

Ella is een overlever: als stripteasedanseres knoopt ze sinds haar moeders overlijden de eindjes aan elkaar. Ze is vastbesloten niet in de goot terecht te komen.

Dan verschijnt Callum Royal, steenrijke vader van vijf onweerstaanbare zoons. Ook Callum is vastbesloten: hij zal Ella uit haar armoede verlossen en neemt haar mee naar zijn magistrale landgoed. Bij de Royals wacht Ella echter een ijskoude ontvangst. De jongens moeten niets van haar hebben, maar haat en vurige liefde liggen dicht bij elkaar...

Schrijver: Erin Watt
Oorspronkelijke titel: Paper princess
Eerste uitgave: 2016
ISBN: 9789026143144
Uitgever: De Fontein
Verraad

Reed Royal heeft alles: looks, status, geld. De rijke meiden op zijn eliteschool staan voor hem in de rij, maar sinds Ella in zijn leven is, interesseren die hem niet meer. Ella is anders: zij laat zich niet inpakken door een gigantisch landhuis en geld. Voor haar gaat Reed door het vuur.

Wanneer hij een domme fout maakt en Ella wegjaagt, stort zijn rijkeluisleventje in. Hij moet en zal haar vinden; alleen met haar kan Reed zijn leven vol geheimen en verraad achter zich laten.

Schrijver: Erin Watt
Oorspronkelijke titel: Broken prince
Eerste uitgave: 2016
ISBN: 9789026143168
Uitgever: De Fontein
Geheimen

Ella heeft haar hart verloren aan Reed, de aantrekkelijke bad boy van de steenrijke familie Royal. Ondanks al zijn rotstreken gelooft ze in hem. Maar zelfs voor overlever Ella zijn de problemen van Reed en zijn vier broers op zijn zachtst gezegd een uitdaging.

Reed gaat voor Ella door het vuur. Maar om zijn eigen leven en daarmee dat van Ella te redden, moet hij zijn dubieuze verleden achter zich zien te laten. Kan hij dat? En lukt het hen om de geheimen van hun families voor eens en voor altijd te ontrafelen?

Schrijver: Erin Watt
Oorspronkelijke titel: Twisted palace
Eerste uitgave: 2016
ISBN: 9789026145223
Uitgever: De Fontein
Verlangen

Easton Royal heeft het allemaal: hij is aantrekkelijk, rijk en intelligent. Zijn doel in het leven is om zo veel mogelijk lol te hebben. Over de consequenties denkt hij nooit na. Waarom zou hij ook?

Tot Hartley Wright zijn makkelijke leventje op de kop zet. Zij is het enige meisje dat nee tegen hem zegt. Ze wil hem niet, hij moet eerst maar eens volwassen worden.

Schrijver: Erin Watt
Oorspronkelijke titel: Fallen heir
Eerste uitgave: 2017
ISBN: 9789026146893
Uitgever: De Fontein
Gevaar

Het leven van Hartley staat op zijn kop sinds ze Easton Royal heeft ontmoet. Hij is onweerstaanbaar, maar ook gevaarlijk.

Wanneer Hartley door een ongeval haar geheugen kwijtraakt, vertrouwt ze niemand meer. Instinctief weet ze dat Easton slecht voor haar is, tegelijkertijd lijkt hij de enige die haar kan redden. Easton wil dat ze haar geheugen terugkrijgt, terwijl Hartley ervan overtuigd raakt dat je sommige dingen maar beter kunt vergeten.

Schrijver: Erin Watt
Oorspronkelijke titel: Cracked kingdom
Eerste uitgave: 2018
ISBN: 9789026148262
Ebook: 9789026148279
Uitgever: De Fontein