Boekenplank:
Kies

Boeken van Amy Daws

Meer over Amy Daws

Genre: Roman (New Adult)

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Amy Daws


Wacht met Mij / Wait with Me

  1. Wacht met mij - Wait with me
  2. En dan nu - Next in line
  3. Neem maar plaats - One moment please

gedetailleerd overzicht

Wacht met Mij / Wait with MeWacht met mij

Als romance-auteur Kate Smith een writer's block krijgt terwijl ze net het laatste deel moet schrijven van haar bestsellerserie, zou ze zo'n beetje alles doen om haar schrijfmojo terug te krijgen. Zoals de wachtkamer van een autogarage binnensluipen omdat de woorden daar net zo makkelijk stromen als de gratis koffie - soepel en loeiheet.

Het lukt haar om onder de radar te blijven totdat de ruige en charmante monteur Miles Hudson opmerkt dat er steeds een roodharige vrouw binnenkomt via de medewerkersingang. Maar hij vindt haar veel te interessant om haar te verlinken. Een testritje maken van haar nieuwe boekidee klinkt veel beter.

Schrijver: Amy Daws
Oorspronkelijke titel: Wait with me
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789493297586
Ebook: 9789493297593
Uitgever: April Books
En dan nu

Wat gebeurt er als de leuke man met wie je hebt gezoend de beste vriend van je broer blijkt te zijn? Dan wordt het heel snel heel ongemakkelijk, ontdekt Maggie. Ze kan er met haar hoofd niet bij dat de man die ze heeft ontmoet - en meer dan dat - bij een winkel voor visbenodigdheden geen vreemde is, zoals ze dacht.

En dat zou nog tot daaraan toe zijn als het hierbij bleef, maar de chemie tussen Maggie en Sam, zoals hij blijkt te heten, is zo groot dat het onmogelijk wordt om het geheim te bewaren.

Schrijver: Amy Daws
Oorspronkelijke titel: Next in line
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789493297609
Ebook: 9789493297616
Uitgever: April Books
Neem maar plaats

Lynsey Jones weet drie dingen over de knappe arts: hij is grumpy, een arrogante eikel, en vreemd genoeg geobsedeerd door taart.

Dokter Josh Richardson weet drie dingen: hij praat niet over zijn verleden, hij doet niet aan relaties, en het gekke meisje in de ziekenhuiskantine... is irritant onweerstaanbaar.

Na een toevallige ontmoeting in een bar en een verhitte taxirit, belanden ze samen in bed. Drie maanden later belandt de rare cafetariastalker die als een dief in de nacht uit Josh' huis wegsloop als zijn patiënt op de eerste hulp na haar helse Tinderdate.

Josh is bereid het hoofd koel en professioneel te houden. Tot haar bloedonderzoek uitwijst dat ze zwanger is. Wat hem echt van zijn stuk brengt, is dat de baby... van hem is.

Schrijver: Amy Daws
Oorspronkelijke titel: One moment please
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789493297876
Ebook: 9789493297883
Uitgever: April Books