Boekenplank:
Kies

Boeken van Lauren Asher

Meer over Lauren Asher

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Lauren Asher


Dreamland Miljardairs / Dreamland Billionaires

  1. Tussen de regels - The fine print
  2. Op één voorwaarde - Terms and conditions
  3. De laatste kans - Final offer

Lakefront Miljardairs / Lakefront Billionaires

  1. Love redesigned - Love redesigned
Dreamland Miljardairs / Dreamland Billionaires
Lakefront Miljardairs / Lakefront Billionaires

gedetailleerd overzicht

Dreamland Miljardairs / Dreamland BillionairesTussen de regels

Rowan Kane is de CEO van Dreamland, dus hij is elke dag bezig om sprookjes tot leven te brengen. Een groot attractiepark, mediabedrijven, meerdere hotels… Alles waar hij nu leiding aan geeft kan zijn eigendom worden, als hij bewijst dat hij de geschikte persoon is om het miljardenbedrijf klaar te maken voor de toekomst.

Zahra Gulian werkt al een tijdje bij Dreamland, en heeft veel creative ideeën over wat er aan het park verbeterd zou kunnen worden. Op een avond schrijft ze in beschonken staat een analyse over waarom één van de duurste attracties van Dreamland een mislukking is, met een voorstel erbij voor wat beter zou kunnen.

Zahra verwacht dat Rowan haar zal ontslaan vanwege haar brutale mail, maar tegen alle verwachtingen in biedt hij haar een toffe nieuwe baan aan. Rowan blijkt een nog lastigere baas dan Zahra al had gedacht. Hij is bot, veeleisend, en gewend om altijd zijn zin te krijgen. Zal Zahra hem kunnen laten zien dat er dingen zijn die belangrijker zijn dan geld?

Schrijver: Lauren Asher
Oorspronkelijke titel: The fine print
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789021475202
Uitgever: Volt
Op één voorwaarde

Declan heeft altijd geweten hoe zijn toekomst eruit gaat zien: hij is voorbestemd om CEO te worden van het media-imperium van zijn familie. Maar dan blijkt zijn grootvader in zijn testament een shockerende verrassing te hebben gestopt: Declan krijgt alleen zijn droombaan als hij getrouwd is en een erfgenaam heeft. De bruuske Declan leeft voor zijn werk. Waar haalt hij zo snel een echtgenote vandaan?

Iris is als assistent van Declan gewend alles voor hem te regelen. Als ze ziet wat er voor hem op het spel staat, besluit ze hem te helpen. Nog voor ze er goed over na heeft kunnen denken, is ze al overal geïntroduceerd als de verloofde van Declan.

Het lijkt het perfecte plan. Het enige wat ze ervoor hoeven te doen is spelen dat ze dolverliefd zijn. Ze zijn allebei vastbesloten om het zakelijk te houden en geen gevoelens voor elkaar te krijgen. Maar wat gespeeld is en wat echt wordt al snel steeds lastiger te onderscheiden.

Schrijver: Lauren Asher
Oorspronkelijke titel: Terms and conditions
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789021475240
Uitgever: LoveBooks
De laatste kans

Kunnen deze twee exen elkaar vergeven... of vergeten?

Callahan Kane baalt als een stekker. Om de erfenis van zijn grootvader te kunnen claimen, moet hij een zomer doorbrengen in het familiehuis aan het meer voordat hij het mag verkopen. Eén probleem: de ex van Cal, Alana Castillo, woont momenteel in het huisje. De relatie tussen de twee is jaren geleden zeer pijnlijk geëindigd, en er zit bij allebei nog veel oud zeer.

Nu ze elkaar weer vaker zien, moeten ze opnieuw uitvinden hoe ze met elkaar om willen gaan. Dan gebeurt er iets wat Cal niet had verwacht: hij wordt weer verliefd op zijn ex-vriendin. Terwijl hij zijn gevoelens probeert te onderdrukken, komen oude herinneringen en nieuwe geheimen naar boven. Krijgt de liefde van Cal en Alana ondanks alles een laatste kans?

Schrijver: Lauren Asher
Oorspronkelijke titel: Final offer
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789021475264
Uitgever: LoveBooks

Lakefront Miljardairs / Lakefront BillionairesLove redesigned

Julian: Als ik midden op straat zou struikelen, zou Dahlia Muñoz me niet overeind helpen. Nee, ze zou me laten liggen, met bloedende knieën en al, en met een glimlach over me heen stappen. Dus wanneer Dahlia weer terugkeert naar Lake Wisteria, doe ik mijn best haar te ontlopen.

Totdat mijn bemoeizuchtige moeder me schaakmat zet. Ze komt met een creatief plan waarmee ik Dahlia een zetje in de goede richting kan geven, wat er hopelijk voor zorgt dat ze de stad snel weer zal verlaten. In dat plan zag ik één klein dingetje over het hoofd: wat gebeurt er als ik eigenlijk wil dat ze blijft?

Dahlia: Julian Lopez is al bijna mijn hele leven mijn rivaal, en de aartsvijand van mijn familie. Als ik na mijn verbroken verloving terugkom naar Lake Wisteria, zit ik er niet op te wachten om hem tegen het lijf te moeten lopen.

Maar dan doet die hatelijke rijkaard me een onweerstaanbaar aanbod. Als we samen een historisch pand renoveren kunnen we onze winst verdrievoudigen. We sluiten een tijdelijke wapenstilstand, maar dat is lastiger dan gedacht na al die jaren van ontkende aantrekkingskracht en tegenstrijdige gevoelens. Verliefd op elkaar worden was géén onderdeel van ons plan.

Schrijver: Lauren Asher
Oorspronkelijke titel: Love redesigned
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789021488615
Ebook: 9789021487786
Uitgever: LoveBooks