Boekenplank:
Kies
  • Home
  • K
  • Vi Keeland & Penelope Ward

Boeken van Vi Keeland & Penelope Ward

Meer over Vi Keeland & Penelope Ward

Genre: Roman (New Adult)

Verenigde Staten

Website: https://www.vikeeland.com/

Website: https://penelopewardauthor.com/


Overzicht

  • Onuitstaanbaar - Hate notes
  • Onvoorwaardelijk - Cocky bastard
  • Onweerstaanbaar - Stuck-Up suit

E-books

  • Superman - Sexy Scrooge
E-books

gedetailleerd overzicht

Overzicht



Onuitstaanbaar

Charlotte Darling heeft haar vreemdgaande verloofde gedumpt en probeert in een vintagewinkel haar trouwjurk te verkopen. Als ze even in de winkel rondkijkt, ontdekt ze in een andere trouwjurk een erg lief briefje van ene Reed Eastwood. Het briefje intrigeert haar en ze komt er op internet achter dat deze romantische meneer ook nog eens adembenemend knap is.

Wanneer ze Reed in het echt tegen het lijf loopt, blijkt hij echter arrogant, kortaf en cynisch. Waar is de lieve en romantische man van het briefje gebleven?

Schrijver: Vi Keeland & Penelope Ward
Oorspronkelijke titel: Hate notes
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789021420981
Uitgever: Volt
Onvoorwaardelijk

Aubrey wil alles achter zich laten en opnieuw beginnen. Nieuwe stad, nieuw huis, nieuwe baan - ze heeft alles geregeld. Maar een lekke band haalt haar plannen overhoop. Gelukkig is daar Chance, een erg knappe (en ietwat arrogante) Australische man. Hij weet niet alleen Aubreys auto weer op de weg te krijgen, maar hij haalt haar ook over om de rest van de reis samen af te leggen.

Ze leren elkaar steeds beter kennen en vinden elkaar duidelijk erg aantrekkelijk, maar Aubrey voelt dat Chance haar op afstand wil houden. Ze komt er maar niet achter wat er precies aan de hand is. Wat heeft Chance te verbergen?

Schrijver: Vi Keeland & Penelope Ward
Oorspronkelijke titel: Cocky bastard
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789021420967
Uitgever: Volt
Onweerstaanbaar

Soraya is onderweg naar haar werk als haar aandacht wordt getrokken door de man schuin tegenover haar. Hij is adembenemend knap, maar hij doet heel onbeschoft tegen iemand aan de telefoon. Een paar haltes later staat hij plotseling op en stormt ervandoor. Zó plotseling dat hij niet merkt dat zijn telefoon op de grond valt.

Soraya raapt zijn telefoon op en scrolt even door de foto’s die erop staan. Ze vindt ook het adres van zijn werk en besluit zijn telefoon langs te brengen. Daar aangekomen, weigert de arrogante man haar te woord te staan. Soraya maakt een pikante foto met zijn telefoon en laat hem achter.

Wat ze niet had verwacht, is dat de arrogante man contact met haar op zou nemen. En wat ze helemáál niet had verwacht, is dat de berichtjes die ze vervolgens uitwisselen barsten van de chemistry.

Schrijver: Vi Keeland & Penelope Ward
Oorspronkelijke titel: Stuck-Up suit
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789021421001
Uitgever: Volt

E-books



Superman

Meredith dreigt uit haar huis te worden gezet en moet naar de rechtszaal. Het sneeuwt ontzettend hard en ze zit in een van de weinige taxi's die nog rijden. Die taxi deelt ze door een speling van het lot met een wildvreemde. Hij is advocaat, en nogal kortaf. En ontzettend sexy.

De dag van Meredith lijkt niet slechter te kunnen, maar na een tijdje tegen wil en dank een taxi te hebben gedeeld komen zij en haar medepassagier toch iets dichter tot elkaar. Hun bestemming is bijna bereikt. Zullen ze elkaar ooit nog zien?

Schrijver: Vi Keeland & Penelope Ward
Oorspronkelijke titel: Sexy Scrooge
Eerste uitgave: 2019
Ebook: 9789021420882
Uitgever: Volt