Boekenplank:
Kies
 • Home
 • K
 • Vi Keeland & Penelope Ward

Boeken van Vi Keeland & Penelope Ward

Meer over Vi Keeland & Penelope Ward

Genre: Roman (New Adult)

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Vi Keeland & Penelope Ward

Website: Vi Keeland & Penelope Ward


Overzicht

 • De perfecte huisgenoot - Not pretending anymore
 • De tweede kans - Park Avenue player
 • Mijn favoriete souvenir - My favorite souvenir
 • Onuitstaanbaar - Hate notes
 • Onvoorwaardelijk - Cocky bastard
 • Onweerstaanbaar - Stuck-up suit

Kerstverhalen

 1. Kerstverhalen - Sleighed
 2. Een koude kerst - Lights out love
 3. Superman - Sexy Scrooge
 4. Kerstmis in New York - Kissmas in New York
 5. De grote kerstleugen - The Christmas pact
 6. Een feestelijk foutje - The merry mistake

E-books

 • Geld of liefde - Playboy pilot
 • Mr Plezier - For a good time call
 • Voor hetzelfde geld - Mister Moneybags

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe perfecte huisgenoot

Net wanneer Molly de hoop begint te verliezen dat ze ooit een fijn nieuw huisgenootje gaat vinden, ontmoet ze de perfecte kandidaat: aardig, gezellig, kan goed koken...

Het enige probleem? Het is geen dame, maar een erg knappe man, genaamd Declan. Een mannelijke huisgenoot was niet helemaal wat Molly in gedachten had, maar Declan lijkt de perfecte huisgenoot.

De twee worden niet alleen huisgenoten, maar ook goede vrienden. Goede vrienden die allebei wel wat hulp op liefdesgebied kunnen gebruiken, ze zijn allebei verliefd op iemand die ze niet ziet staan. Op een avond bedenken ze een sluw plan: wat nou als ze net doen alsof ze een stel zijn, om hun crushes jaloers te maken?

Het plan lijkt al snel te werken, maar langzaam beginnen Molly en Declan te vermoeden dat hun gevoelens toch niet zo nep zijn als ze dachten...

Schrijver: Vi Keeland & Penelope Ward
Oorspronkelijke titel: Not pretending anymore
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789021461267
Ebook: 9789021461281
Uitgever: Volt
De tweede kans

Hij gelooft niet meer in de liefde. Totdat hij haar ontmoet...

Elodie is op weg naar een sollicitatiegesprek als ze met haar aftandse oude auto een botsing krijgt met een glimmende Mercedes. De man die uit de auto stapt is heel erg knap, en Elodie staat even met haar mond vol tanden. Tot de arrogante man háár de schuld geeft van de aanrijding, terwijl het duidelijk zíjn schuld was! Elodie zet hem goed op zijn nummer, en gaat er dan snel vandoor om nog op tijd bij haar sollicitatie te komen.

Eenmaal op het kantoor aangekomen, moet ze nog even wachten tot degene met wie ze het gesprek heeft, ene Hollis LaCroix, arriveert. Als die de kamer binnenkomt, schrikt Elodie zich rot - Hollis is de knappe man van de aanrijding! Dat wordt een ongemakkelijk sollicitatiegesprek...

Schrijver: Vi Keeland & Penelope Ward
Oorspronkelijke titel: Park Avenue player
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789021460765
Ebook: 9789021460772
Uitgever: LoveBooks
Mijn favoriete souvenir

Nadat haar huwelijk is afgeblazen besluit Hazel Appleton impulsief dat ze gewoon in haar eentje op huwelijksreis gaat. Daar aangekomen krijgt ze al snel heel erg spijt en besluit ze toch weer naar huis te gaan. Als ze op het vliegveld aankomt blijken alle vluchten die dag gecanceld door een grote sneeuwstorm. Daarom is elke hotelkamer in de buurt al volgeboekt voor de nacht.

Ze zit in de lobby van een hotel te wachten als ze toevallig doorkrijgt dat een heel knappe man tegen de receptie liegt om een reservering in te pikken. Als het om twee kamers blijkt te gaan, besluit ze impulsief naast hem te gaan staan en te doen alsof ze zijn zus is. Ze checken in als Milo en Maddie Hooker, en veroveren daarmee de laatste hotelkamers van de stad.

De twee vinden het wel een leuk avontuur en besluiten hun ware identiteit voor elkaar geheim te houden en een avondje als de Hookers door het leven te gaan. Maar wat slechts één overnachting had moeten zijn, verandert al snel in een bijzondere roadtrip met onverwachte gevolgen.

Schrijver: Vi Keeland & Penelope Ward
Oorspronkelijke titel: My favorite souvenir
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789021460796
Uitgever: LoveBooks
Onuitstaanbaar

Charlotte Darling heeft haar vreemdgaande verloofde gedumpt en probeert in een vintagewinkel haar trouwjurk te verkopen. Als ze even in de winkel rondkijkt, ontdekt ze in een andere trouwjurk een erg lief briefje van ene Reed Eastwood. Het briefje intrigeert haar en ze komt er op internet achter dat deze romantische meneer ook nog eens adembenemend knap is.

Wanneer ze Reed in het echt tegen het lijf loopt, blijkt hij echter arrogant, kortaf en cynisch. Waar is de lieve en romantische man van het briefje gebleven?

Schrijver: Vi Keeland & Penelope Ward
Oorspronkelijke titel: Hate notes
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789021420981
Ebook: 9789021420998
Uitgever: Volt
Onvoorwaardelijk

Aubrey wil alles achter zich laten en opnieuw beginnen. Nieuwe stad, nieuw huis, nieuwe baan - ze heeft alles geregeld. Maar een lekke band haalt haar plannen overhoop. Gelukkig is daar Chance, een erg knappe (en ietwat arrogante) Australische man. Hij weet niet alleen Aubreys auto weer op de weg te krijgen, maar hij haalt haar ook over om de rest van de reis samen af te leggen.

Ze leren elkaar steeds beter kennen en vinden elkaar duidelijk erg aantrekkelijk, maar Aubrey voelt dat Chance haar op afstand wil houden. Ze komt er maar niet achter wat er precies aan de hand is. Wat heeft Chance te verbergen?

Schrijver: Vi Keeland & Penelope Ward
Oorspronkelijke titel: Cocky bastard
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789021420967
Ebook: 9789021420974
Uitgever: Volt


Onweerstaanbaar

Soraya is onderweg naar haar werk als haar aandacht wordt getrokken door de man schuin tegenover haar. Hij is adembenemend knap, maar hij doet heel onbeschoft tegen iemand aan de telefoon. Een paar haltes later staat hij plotseling op en stormt ervandoor. Zó plotseling dat hij niet merkt dat zijn telefoon op de grond valt.

Soraya raapt zijn telefoon op en scrolt even door de foto’s die erop staan. Ze vindt ook het adres van zijn werk en besluit zijn telefoon langs te brengen. Daar aangekomen, weigert de arrogante man haar te woord te staan. Soraya maakt een pikante foto met zijn telefoon en laat hem achter.

Wat ze niet had verwacht, is dat de arrogante man contact met haar op zou nemen. En wat ze helemáál niet had verwacht, is dat de berichtjes die ze vervolgens uitwisselen barsten van de chemistry.

Schrijver: Vi Keeland & Penelope Ward
Oorspronkelijke titel: Stuck-up suit
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789021421001
Ebook: 9789021421018
Uitgever: Volt

KerstverhalenKerstverhalen

Vi Keeland en Penelope Ward schreven vijf heerlijke verhalen voor de feestdagen. Kom in de feeststemming met deze winterse bundel vol humor en romantiek.

Kerstverhalen bevat:

 1. Een koude kerst - Lights out love
 2. Superman - Sexy Scrooge
 3. Kerstmis in New York - Kissmas in New York
 4. De grote kerstleugen - The Christmas pact
 5. Een feestelijk foutje - The merry mistake

Schrijver: Vi Keeland & Penelope Ward
Oorspronkelijke titel: Sleighed
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789021488035
Uitgever: LoveBooks
Een koude kerst

Josie versiert haar huis en tuin graag met een flinke overdaad aan kerstversiering. Haar nieuwe buurman, Cole, ergert zich mateloos aan de kerstontploffing in haar tuin. Ze hebben er meerdere aanvaringen over. Wanneer Josie eindelijk klaar is met versieren komt haar hele straat zonder stroom te zitten. Cole is woedend en weet zeker dat het Josies schuld is.

Dan blijkt dat de stroomonderbreking nog een tijdje kan duren. Josie heeft een noodaggregaat, dus Cole brengt de rest van de dag bij haar in huis door. De twee blijken het beter met elkaar te kunnen vinden dan ze dachten. Kunnen ze hun strijd achter zich laten?

Schrijver: Vi Keeland & Penelope Ward
Oorspronkelijke titel: Lights out love
Eerste uitgave: 2022
Ebook: 9789021464497
Uitgever: LoveBooks
Superman

Meredith dreigt uit haar huis te worden gezet en moet naar de rechtszaal. Het sneeuwt ontzettend hard en ze zit in een van de weinige taxi's die nog rijden. Die taxi deelt ze door een speling van het lot met een wildvreemde. Hij is advocaat, en nogal kortaf. En ontzettend sexy.

De dag van Meredith lijkt niet slechter te kunnen, maar na een tijdje tegen wil en dank een taxi te hebben gedeeld komen zij en haar medepassagier toch iets dichter tot elkaar. Hun bestemming is bijna bereikt. Zullen ze elkaar ooit nog zien?

Schrijver: Vi Keeland & Penelope Ward
Oorspronkelijke titel: Sexy Scrooge
Eerste uitgave: 2019
Ebook: 9789021420882
Uitgever: Volt
Kerstmis in New York

Als Margo's beste vriendin haar ervan beschuldigt dat ze niet spontaan kan zijn en haar uitdaagt een vreemde te zoenen, aarzelt Margo geen moment en gaat ze de weddenschap aan. De kus met de knappe Chet is adembenemend goed, en ze hoopt hem snel weer te zien.

Maar de volgende keer dat ze elkaar tegenkomen is op een onverwachte plek - in de rechtbank, en Chet blijkt de onuitstaanbare advocaat van Margo’s aanstaande ex-man te zijn...

Schrijver: Vi Keeland & Penelope Ward
Oorspronkelijke titel: Kissmas in New York
Eerste uitgave: 2019
Ebook: 9789021460789
Uitgever: Volt
De grote kerstleugen

Riley Kennedy heeft het helemaal gehad. Steeds weer komt mail die voor haar bedoeld is terecht bij haar collega Kennedy Riley, die op een andere vestiging werkt. In plaats van de aan Riley geadresseerde mails simpelweg door te sturen, voegt Kennedy ongevraagd advies en commentaar toe. Riley wordt daar helemaal woest van.

Wanneer ze elkaar ontmoeten op het kerstfeest van het bedrijf, blijkt Kennedy een superaantrekkelijke man te zijn. Toch vindt Riley hem ook in real life onuitstaanbaar en arrogant. Op de een of andere manier weet Kennedy haar toch over te halen om een kerstdeal sluiten: hij zal doen alsof hij haar vriendje is op het kerstfeest van haar moeder, en in ruil daarvoor gaat ze met hem mee naar een bruiloft. Een klein kerstleugentje voor bestwil.

Stukje bij beetje komt Riley erachter dat Kennedy misschien toch niet zo irritant is als ze dacht. Het doen alsof ze verliefd op elkaar zijn begint steeds meer te lijken op echte gevoelens, en zo wordt wat klein begon langzaam aan een steeds grotere kerstleugen...

Schrijver: Vi Keeland & Penelope Ward
Oorspronkelijke titel: The Christmas pact
Eerste uitgave: 2020
Ebook: 9789021462974
Uitgever: Volt


Een feestelijk foutje

Als Piper door een onschuldig misverstand denkt dat de knappe man die voor haar gebouw zit dakloos is, reageert hij als door een wesp gestoken. Piper valt flink tegen hem uit, en zegt dat hij niet zo lomp moet doen.

Wat een onbeschofte vent. Gelukkig hoeft ze hem nooit meer te zien. Tenminste, dat denkt ze...

Schrijver: Vi Keeland & Penelope Ward
Oorspronkelijke titel: The merry mistake
Eerste uitgave: 2019
Ebook: 9789021464480
Uitgever: LoveBooks

E-booksGeld of liefde

Carter Clynes is piloot en een echte versierder. Hij heeft in elke stad een andere scharrel en is niet op zoek naar iets blijvends. Tot hij op een vliegveld Kendall ontmoet. Er hangt meteen een magische spanning tussen de twee.

Carter haalt Kendall over om hem te vergezellen op zijn komende vlucht naar Brazilië. Zo begint een romantisch en turbulent reisavontuur. Voor ze het doorhebben komt het eind van de reis in zicht, en zal Kendall de moeilijkste beslissing van haar leven moeten nemen...

Schrijver: Vi Keeland & Penelope Ward
Oorspronkelijke titel: Playboy pilot
Eerste uitgave: 2016
Ebook: 9789021485744
Uitgever: LoveBooks
Mr Plezier

Zin in een pleziertje?

Lola is met haar vriendinnen op vakantie. Ze krijgt van hen op haar dak dat ze veel te hard werkt en te weinig plezier maakt, en ze zeggen dat Lola wat spontaner zou moeten zijn.

Wanneer Lola vervolgens in een café een telefoonnummer op de muur geschreven ziet, met eronder de woorden ‘zin in een pleziertje?’, besluit ze eens iets totaal onverwachts te doen. Ze belt het nummer op. Een man met een wel heel aantrekkelijke stem neemt op, en ze raken in gesprek. Maar wie is deze Mr Plezier eigenlijk echt?

Schrijver: Vi Keeland & Penelope Ward
Oorspronkelijke titel: For a good time call
Eerste uitgave: 2020
Ebook: 9789021464022
Uitgever: Volt
Voor hetzelfde geld

Op weg naar een interview met de succesvolle zakenman Dex Truitt komt journaliste Bianca George vast te zitten in de lift met een knappe man. Om zich af te leiden van haar paniek vertelt ze de man die ze voor een bezorger aanziet hoeveel ze een hekel heeft aan mannen als Dex Truitt: rijk, bevoorrecht en ervan overtuigd dat de wereld van hen is. Ze heeft geen enkel vermoeden dat de man waarmee ze praat de machtige CEO zelf is.

Dex houdt zijn echte identiteit verborgen en doet zich voor als fietskoerier Jay. Wanneer de chemie tussen Dex en Bianca sterker wordt en de twee beginnen te daten, kan hij het niet bij die ene list houden, en al snel zit hij vast in een web van leugens. Kan Dex de waarheid onthullen zonder Bianca kwijt te raken?

Schrijver: Vi Keeland & Penelope Ward
Oorspronkelijke titel: Mister Moneybags
Eerste uitgave: 2017
Ebook: 9789021462752
Uitgever: Volt

Gerelateerde schrijvers