Boekenplank:
Kies
  • Home
  • K
  • Vi Keeland & Penelope Ward

Boeken van Vi Keeland & Penelope Ward

Meer over Vi Keeland & Penelope Ward

Genre: Roman (New Adult)

Verenigde Staten

Website: https://www.vikeeland.com/

Website: https://penelopewardauthor.com/

Overzicht

  • Onweerstaanbaar - Stuck-Up suit

E-books

  • Superman - Sexy Scrooge
E-books

Gedetaileerd overzicht

Overzicht

Onweerstaanbaar

Soraya is onderweg naar haar werk als haar aandacht wordt getrokken door de man schuin tegenover haar. Hij is adembenemend knap, maar hij doet heel onbeschoft tegen iemand aan de telefoon. Een paar haltes later staat hij plotseling op en stormt ervandoor. Zó plotseling dat hij niet merkt dat zijn telefoon op de grond valt.

Soraya raapt zijn telefoon op en scrolt even door de foto’s die erop staan. Ze vindt ook het adres van zijn werk en besluit zijn telefoon langs te brengen. Daar aangekomen, weigert de arrogante man haar te woord te staan. Soraya maakt een pikante foto met zijn telefoon en laat hem achter.

Wat ze niet had verwacht, is dat de arrogante man contact met haar op zou nemen. En wat ze helemáál niet had verwacht, is dat de berichtjes die ze vervolgens uitwisselen barsten van de chemistry.

Schrijver: Vi Keeland & Penelope Ward
Oorspronkelijke titel: Stuck-Up suit
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789021421001
Uitgever: Volt

E-books

Superman

Meredith dreigt uit haar huis te worden gezet en moet naar de rechtszaal. Het sneeuwt ontzettend hard en ze zit in een van de weinige taxi's die nog rijden. Die taxi deelt ze door een speling van het lot met een wildvreemde. Hij is advocaat, en nogal kortaf. En ontzettend sexy.

De dag van Meredith lijkt niet slechter te kunnen, maar na een tijdje tegen wil en dank een taxi te hebben gedeeld komen zij en haar medepassagier toch iets dichter tot elkaar. Hun bestemming is bijna bereikt. Zullen ze elkaar ooit nog zien?

Schrijver: Vi Keeland & Penelope Ward
Oorspronkelijke titel: Sexy Scrooge
Eerste uitgave: 2019
Ebook: 9789021420882
Uitgever: Volt