Boekenplank:
Kies

Boeken van Meghan Quinn

Meer over Meghan Quinn

Genre: Roman (New Adult)

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Meghan Quinn


Brentwood

  1. Op slag verliefd - The locker room
  2. Van slag - The dugout
  3. Sla je slag - The lineup
  4. Brentwood boys; de epiloog - Nvt
  5. Tegenslag - The trade

Bromance Club

  1. Verboden terrein - The secret to dating your best friend's sister
Bromance Club

gedetailleerd overzicht

BrentwoodOp slag verliefd

Knox Gentry is een van de populairste baseballspelers van het universiteitsteam. Wanneer hij Emory Ealson ontmoet is hij gelijk helemaal weg van haar. Ze is mooi, slim, en ontzettend grappig.

Maar Emory houdt Knox op afstand. Haar vorige vriendje heeft haar heel diep gekwetst, en ze zit niet te wachten op een nieuwe relatie. Ze wil liever gewoon vrienden zijn met Knox, al verklaren haar vriendinnen haar voor gek.

Schrijver: Meghan Quinn
Oorspronkelijke titel: The locker room
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789021422046
Uitgever: Volt
Van slag

Laat me je eens een vraag stellen: Als iemand aast op jouw plek in het team en je toevallig geblesseerd raakt tijdens de training, geloof jij dan dat dat per ongeluk gebeurd is? Op de campus geloven ze in elk geval niet in toeval.

Die blessure heeft me alles gekost: mijn startpositie, een jaar van m'n studie en m'n plek in het team. Nu zit ik in mijn examenjaar, probeer m'n draai weer te vinden, en bots in de kantine uitgerekend op tegen een nerveus, trillerig meisje met sproeten. Ze noemen Milly Potter de 'Baseball Whisperer', de 'Honkenkoningin', het 'Wijze orakel'. Ze gelooft in baseball, ze ádemt het. Maar niemand weet wie ze echt is, en dat wil ze graag zo houden.

Eén ongelukje in de rij voor de panini's, één miscommunicatie bij de halters in de sportschool en duizenden mislukte excuses later ben ik erachter: Milly Potter wil nooit meer met me praten, hoe gespierd mijn onderarmen ook zijn... Of wordt ze ooit toch meer dan mijn goede baseball-fee?

Schrijver: Meghan Quinn
Oorspronkelijke titel: The dugout
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789021422060
Uitgever: Volt
Sla je slag

Dottie Domico had in haar studententijd een flinke crush op de knappe en populaire baseballspeler Jason Orson. Ze was alleen altijd te verlegen om hem aan te spreken. Inmiddels is Dottie afgestudeerd en een succesvolle CEO.

Als er op een benefietavond waar Dottie te gast is een date met Jason geveild wordt, wint Dottie per ongeluk de date. Een date met hem lijkt haar veel te gênant, dus ze zegt snel af. Waar ze niet op had gerekend, is dat Jason het daar niet bij zou laten zitten…

Schrijver: Meghan Quinn
Oorspronkelijke titel: The lineup
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789021422084
Uitgever: Volt
Brentwood boys; de epiloog

Milly en Carson zijn op vakantie geweest naar Griekenland. Knox en Emory hebben het gevoel dat er wat speelt bij de twee. Ze roepen de hulp in van Jason en Dottie, in de hoop erachter te komen wat Milly en Carson proberen te verbergen.

In deze exclusieve epiloog bij de Brentwood-serie van Meghan Quinn lees je hoe het verdergaat met de onvergetelijke koppels uit Op slag verliefd, Van slag en Sla je slag. Deze boeken eerst lezen of luisteren voor je begint aan de epiloog wordt sterk aangeraden!

Schrijver: Meghan Quinn
Oorspronkelijke titel: Nvt
Eerste uitgave: 2021
Ebook: 9789021460178
Uitgever: Volt
Tegenslag

De moed zakt Cory Potter in de schoenen als zijn honkbalteam hem halverwege het seizoen ruilt. En niet zomaar een ruil: hij speelt voortaan voor het team dat altijd zijn aartsvijand is geweest.

Op een evenement voor een goed doel ontmoet hij Natalie, de zus van een van zijn teamgenootjes. Ze is alles wat hij zoekt in een meisje en hij heeft gelijk een crush op haar. Een heftige crush, zelfs. Cory was altijd van plan om pas te settelen als zijn honkbalcarrière erop zat, maar nu hij Natalie kent, wil hij eigenlijk niet meer wachten.

Dan hoort hij via via dat Natalie getrouwd is. Cory probeert haar daarom uit zijn hoofd te zetten, maar dat blijkt nog lastiger dan hij had gedacht.

Schrijver: Meghan Quinn
Oorspronkelijke titel: The trade
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789021460123
Uitgever: Volt

Bromance ClubVerboden terrein

Een handig stappenplan om het zusje van je beste vriend te verleiden...

Bram Scott is een supersuccesvolle rijke CEO, die alles krijgt wat hij wil. Nou ja, alles... Hij is al jaren stiekem verliefd op Julia Westin. Het probleem? Ze is het zusje van zijn beste vriend. En dus verboden terrein.

Als Bram besluit toch te proberen het hart van Julia te veroveren, bedenkt hij een sluw plan. Julia heeft een eigen bedrijf dat mensen helpt een partner te vinden, dus meldt Bram zich daarvoor aan. Hij vertelt Julia dat hij eindelijk klaar is om zich te settelen, en vraagt of ze hem wil koppelen aan een leuke dame.

Bram weet zeker dat als hij zijn plan netjes uitvoert, het zal eindigen met een date tussen hem en Julia. Dan kan hij haar eindelijk op het juiste en romantische moment vertellen wat hij voor haar voelt.

Waar Bram geen rekening mee houdt, is dat Julia misschien wel dwars door zijn plannetje heen kijkt.

Schrijver: Meghan Quinn
Oorspronkelijke titel: The secret to dating your best friend's sister
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789021461304
Uitgever: Volt

Gerelateerde schrijvers