Boekenplank:
Kies

Boeken van Sophie Jackson

Sophie Jackson is geboren in Inverness, Schotland. Zij is lerares Engels op een middelbare school in Engeland. Ze hield altijd al van schrijven, maar wist nooit zo goed wát ze moest schrijven. Daar kwam verandering in toen leerlingen haar overhaalden om Twilight te lezen. Ze vond het geweldig! Sophie begon fanfiction te schrijven en de woorden rolden uit haar vingers. Dat leidde uiteindelijk tot de serie A pound of flesh.

Meer over Sophie Jackson

Genre: Roman (New Adult)

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


A pound of flesh

  1. Stuk van jou - A pound of flesh
  2. Stil van jou - An ounce of hope
  3. Van jou - A measure of love
  4. Samen - Love and always & Fate and forever

gedetailleerd overzicht

A pound of fleshStuk van jou

Kat Lane heeft haar vader jaren geleden een belofte gedaan: als ze oud genoeg was, zou ze iets terugdoen voor de maatschappij. Die belofte brengt ze in de praktijk door Engelse les te geven in de gevangenis. Daar ontmoet ze Carter...

Hij is gevaarlijk, maar ook aantrekkelijk en grappig. Ze valt als een blok voor deze badboy.

Schrijver: Sophie Jackson
Oorspronkelijke titel: A pound of flesh
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789401906272
Uitgever: Z&K
Stil van jou

Max heeft het in het leven flink voor zijn kiezen gehad. Zijn drugsprobleem wordt gevoed door de breuk met zijn vriendin Lizzie en het verlies van hun zoontje, evenals door het feit dat hij sinds kort zelf een wees is. Toch lukt het hem met hulp van zijn goede vriend Carter om clean te worden.

En dan... ontmoet hij Grace. Grace is net zo lief en mooi als haar naam doet vermoeden. Maar ook zij torst heel wat met zich mee.

Schrijver: Sophie Jackson
Oorspronkelijke titel: An ounce of hope
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789401906944
Uitgever: Z&K
Van jou

Riley en Lexie zijn al sinds hun vroege jeugd verkikkerd op elkaar, maar het leven heeft hen in een andere richting geleid. Toch kunnen ze elkaar niet vergeten. Als Riley vanwege een ziekenhuisopname van zijn vader terugkeert naar de plaats waar hij opgroeide, moet hij dan ook meteen aan Lexie denken. En het duurt niet lang voordat hij haar ontmoet - en zijn hart opnieuw aan haar verliest.

Maar ze hebben allebei heel wat meegemaakt en dat maakt de liefde er niet makkelijker op. Kan er opnieuw iets opbloeien tussen hen, of staat het verleden in de weg?

Schrijver: Sophie Jackson
Oorspronkelijke titel: A measure of love
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789401906968
Uitgever: Z&K
Samen

Twee korte verhalen van Sophie Jackson zijn gebundeld in Samen: Altijd samen en Eeuwig samen. Is daar een verschil tussen dan, 'altijd' en 'eeuwig'? Als het aan hoofdpersonen Kat en Carter ligt niet. Die twee zijn al sinds Stuk van jou onafscheidelijk.

Maar een leven opbouwen met z'n tweeën is niet eenvoudig, hoe leuk je elkaar ook vindt. De novelles in deze bundel geven een lief en realistisch inkijkje in hoe hun relatie zich ontwikkelt.

Samen bevat:

  1. Altijd samen - Love and always (2015)
  2. Eeuwig samen - Fate and forever (2016)
Schrijver: Sophie Jackson
Oorspronkelijke titel: Love and always & Fate and forever
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789401910620
Uitgever: Z&K