Boekenplank:
Kies
  • Home
  • J
  • Danielle L. Jensen

Boeken van Danielle L. Jensen

Meer over Danielle L. Jensen

Genres: Fantasy / SF, Young Adult

Geboorteland: Canada

Website: Danielle L. Jensen


Koninkrijk / The Bridge Kingdom Series

  1. Het Koninkrijk der Bruggen - The Bridge Kingdom
  2. De koningin van verraad - The traitor queen
Koninkrijk / The Bridge Kingdom Series

gedetailleerd overzicht

Koninkrijk / The Bridge Kingdom SeriesHet Koninkrijk der Bruggen

Wat als je verliefd wordt op de man die je gezworen had te vernietigen?

Prinses Lara heeft maar één gedachte voor haar kersverse echtgenoot op hun trouwdag: ik zal jouw koninkrijk op de knieën krijgen. Als enige route door een door stormen geteisterde wereld controleert het Koninkrijk der Bruggen alle handel en reizen tussen landen, waardoor de heerser zichzelf kan verrijken en zijn vijanden kan beroven, inclusief Lara’s thuisland. Lara is van kinds af aan opgeleid tot spion, dus wanneer ze als bruid naar de koning wordt gestuurd onder het mom van vrede, is ze bereid alles te doen wat nodig is om de verdediging van het ijzersterke Koninkrijk der Bruggen te doorbreken.

Maar als ze haar nieuwe thuis - een weelderig paradijs omringd door stormachtige zeeën - en haar nieuwe echtgenoot, Aren, leert kennen, begint Lara zich af te vragen waar het ware kwaad zit. Wat ze ziet is een koninkrijk dat vecht om te overleven, en een koning die zijn volk fel beschermt. Terwijl haar missie laat inzien wat het betekent om de brug te beheren, kan Lara de sudderende aantrekkingskracht tussen haar en Aren onmogelijk negeren. Met haar doel bijna binnen handbereik zal Lara haar eigen lot moeten bepalen: wordt ze de vernietiger van een koning of de verrader van haar volk?

Schrijver: Danielle L. Jensen
Oorspronkelijke titel: The Bridge Kingdom
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789022595220
Ebook: 9789402318449
Uitgever: Boekerij
De koningin van verraad

Als alles wat Lara liefheeft wordt bedreigd moet ze beslissen voor wie - en wat - ze vecht: voor haar koninkrijk, voor haar man of voor zichzelf?

Lara was koningin, maar leeft nu in ballingschap als verrader. Niet lang geleden heeft ze moeten toekijken hoe haar eigen vader Ithicana veroverde, zonder dat ze ook maar iets kon doen om hem te stoppen. Als ze erachter komt dat haar man Aren tijdens de strijd niet vermoord, maar gevangen genomen is, weet Lara dat er maar één reden is waarom haar vader hiervoor heeft gekozen: Aren dient als lokaas voor zijn verraderlijke dochter.

Voor Lara zit er niets anders op: ze zal terugkeren naar Ithicana met een plan om niet alleen koning Aren, maar ook het Koninkrijk der Bruggen te bevrijden uit de klauwen van haar vader. Hiervoor zal ze zijn eigen wapens tegen hem moeten gebruiken: de zussen van wie ze het leven heeft gespaard.

Al snel zijn er meer tegenstanders dan Lara had verwacht. Niemand is te vertrouwen en vijanden en bondgenoten wisselen van kant. Maar haar grootste tegenstander is misschien juist wel de man die ze probeert te bevrijden - de man die ze heeft verraden.

Schrijver: Danielle L. Jensen
Oorspronkelijke titel: The traitor queen
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789022595886
Ebook: 9789402320794
Uitgever: Boekerij