Boekenplank:
Kies

Boeken van Sarina Bowen

Meer over Sarina Bowen

Genre: Roman (New Adult)

Verenigde Staten

Website: https://www.sarinabowen.com/


Ivy Years

  1. Gevallen dromen - The year we fell down
  2. Ieder zijn geheim - The year we hid away
  3. Blond date - Blond date

gedetailleerd overzicht

Ivy YearsGevallen dromen

In een oogwenk veranderde mijn leven...

Het was de bedoeling dat ik aan mijn studie zou beginnen als lid van het damesijshockeyteam van Harkness. In plaats daarvan verschijn ik in een rolstoel op de campus. Alles aan mijn nieuwe leven is moeilijk en er is maar een persoon die dat snapt. Tegenover mijn kamer zit namelijk de enige andere studentenkamer die speciaal toegankelijk is voor mindervaliden. En daar woont de onwaarschijnlijk aantrekkelijke Adam Hartley. Zijn been is op twee plaatsen gebroken.

We krijgen een band vanwege gedeelde frustratie over kapotte liften, ijshockeywedstrijden en teleurstellingen. We zijn gewoon vrienden, tot die nacht waarin alles uit elkaar valt. Of in elkaar klikt. Het enige wat ik weet, is dat ik voor hem gevallen ben. En hard ook.

Maar kan Hartley wel van iemand houden die zo gebroken is als ik? In zijn donkerbruine ogen schuilen zijn eigen demonen. En terwijl mijn problemen voor iedereen duidelijk zichtbaar zijn, zitten zijn littekens diep van binnen verborgen.

Schrijver: Sarina Bowen
Oorspronkelijke titel: The year we fell down
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789493030138
Ebook: 9789493030121
Uitgever: SVM Publishing
Ieder zijn geheim

Zou je de liefde van je leven kunnen opgeven om het kind dat van je afhankelijk is te redden?

Vroeger was ik net als de andere Harkness ijshockeyspelers. Ik maakte me alleen zorgen over de volgende wedstrijd of het volgende feestje. Maar dat veranderde allemaal de dag dat ik verantwoordelijk werd voor mijn kleine zusje. Alleen door Lucy verborgen te houden en me gedeisd te houden, zullen we dit jaar overleven.

Maar dan ontmoet ik Scarlet, die me ziet als meer dan een steratleet of een feestbeest. Ik val hard voor haar. Maar ook zij wordt gevolgd door duisternis. Als haar verleden aan het licht komt, zo ook de vreselijke waarheid: ik kan niet iedereen redden. Maar ik zal nooit stoppen met proberen.

Schrijver: Sarina Bowen
Oorspronkelijke titel: The year we hid away
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789493030664
Ebook: 9789493030657
Uitgever: SVM Publishing
Blond date

Regel één: Kom nooit naar een feestje zonder date. Regel twee: De jongen die je meeneemt is in ieder geval een atleet en bij voorkeur een student van een hogere klas.

Katie Vickery dient zich als aspirant-lid van een studentenvereniging streng aan een aantal regels te houden. Helaas heeft Katie het net uitgemaakt met haar hufterige, footballspelende vriendje. Erger nog, de laatste keer dat ze hem tegenkwam, resulteerde erin dat ze tot op het bot werd vernederd. Jammer genoeg is het missen van een feest geen optie. En daarbij, als ze zich voor altijd thuis zou verstoppen, zou haar ex winnen. Er zit dus niets anders op dan een blind date regelen voor het volgende feest.

Als Andrew Baschnagel de kans krijgt om op date te gaan met Katie Vickery, twijfelt hij geen seconde. Hij is al gek op Katie sinds de allereerste keer dat ze hun gezamenlijke les kunstgeschiedenis binnenstapte. Helaas voor Andrew koos Katie toen voor een atletische bad boy en niet voor een lieve, sportieve jongen zoals hij. Wat Andrew niet weet, is dat Katie haar buik vol heeft van feestjes. En van bad boys.

Schrijver: Sarina Bowen
Oorspronkelijke titel: Blond date
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789464200843
Ebook: 9789464200836
Uitgever: SVM Publishing

Gerelateerde schrijvers