Boekenplank:
Kies

Boeken van Sarina Bowen

Meer over Sarina Bowen

Genre: Roman (New Adult)

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Sarina Bowen


Overzicht

  • Huisgenoot - Roommate

Ivy Years

  1. Gevallen dromen - The year we fell down
  2. Ieder zijn geheim - The year we hid away
  3. Zolang we maar zwijgen - The understatement of the year
  4. Het uur van de waarheid - The shameless hour
  5. Blind vertrouwen - The fifteenth minute

Ivy Years Novellas

  1. Blond date - Blond date
  2. Studiehunk - Studly Period
  3. Gisteren - Yesterday
Overzicht

gedetailleerd overzicht

OverzichtHuisgenoot

Gezocht: Een huisgenoot om een driekamerappartement mee te delen, huur te splitten en idealiter totaal iemand anders te zijn dan de man die mijn gedachten domineert.

Ik ben een man die net iets te veel geheimen met zich meedraagt, dus wat ik absoluut niet kan gebruiken, is een huisgenoot met een sexy glimlach en blauwe ogen waarmee hij dwars door me heen lijkt te kijken. Acht jaar geleden verliet Roderick de stad. We waren net klaar met de middelbare school. We waren geen vrienden, dat zijn we nog steeds niet. Ik ben hem niets verschuldigd. Maar acht jaar geleden verklapte ik één van mijn geheimen en hij was de enige die het doorhad. Aan de ene kant weet ik dat ik ver, ver uit Rodericks buurt moet blijven. Aan de andere kant wil ik niets liever dan hem mee naar huis nemen en de nacht met hem doorbrengen. Maar als ik hem binnenlaat, loop ik het risico alles te verliezen wat me dierbaar is...

Gezocht: Een kamer. Ik ben netjes, heb geen huisdieren en ben een ster in de keuken.

Eigenlijk zou ik daar nog aan toe moeten voegen: En ik ben zo gay als wat. En ik heb totaal geen filter. Geen wonder dat mijn nieuwe huurbaas zo op z’n hoede is. Als ik verstandig zou zijn, zou ik die hete blikken van Kieran Shipley negeren. De norse houthakker wil meer van me dan nog een zelfgebakken broodje, maar als ik die grens over ga, kan het best eens zo zijn dat ik binnen de kortste keren weer op straat sta. Helaas ben ik nooit iemand geweest die verstandige keuzes maakt...

Schrijver: Sarina Bowen
Oorspronkelijke titel: Roommate
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789464402087
Ebook: 9789464402025
Uitgever: SVM Publishing

Ivy YearsGevallen dromen

In een oogwenk veranderde mijn leven...

Het was de bedoeling dat ik aan mijn studie zou beginnen als lid van het damesijshockeyteam van Harkness. In plaats daarvan verschijn ik in een rolstoel op de campus. Alles aan mijn nieuwe leven is moeilijk en er is maar een persoon die dat snapt. Tegenover mijn kamer zit namelijk de enige andere studentenkamer die speciaal toegankelijk is voor mindervaliden. En daar woont de onwaarschijnlijk aantrekkelijke Adam Hartley. Zijn been is op twee plaatsen gebroken.

We krijgen een band vanwege gedeelde frustratie over kapotte liften, ijshockeywedstrijden en teleurstellingen. We zijn gewoon vrienden, tot die nacht waarin alles uit elkaar valt. Of in elkaar klikt. Het enige wat ik weet, is dat ik voor hem gevallen ben. En hard ook.

Maar kan Hartley wel van iemand houden die zo gebroken is als ik? In zijn donkerbruine ogen schuilen zijn eigen demonen. En terwijl mijn problemen voor iedereen duidelijk zichtbaar zijn, zitten zijn littekens diep van binnen verborgen.

Schrijver: Sarina Bowen
Oorspronkelijke titel: The year we fell down
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789493030138
Ebook: 9789493030121
Uitgever: SVM Publishing
Ieder zijn geheim

Zou je de liefde van je leven kunnen opgeven om het kind dat van je afhankelijk is te redden?

Vroeger was ik net als de andere Harkness ijshockeyspelers. Ik maakte me alleen zorgen over de volgende wedstrijd of het volgende feestje. Maar dat veranderde allemaal de dag dat ik verantwoordelijk werd voor mijn kleine zusje. Alleen door Lucy verborgen te houden en me gedeisd te houden, zullen we dit jaar overleven.

Maar dan ontmoet ik Scarlet, die me ziet als meer dan een steratleet of een feestbeest. Ik val hard voor haar. Maar ook zij wordt gevolgd door duisternis. Als haar verleden aan het licht komt, zo ook de vreselijke waarheid: ik kan niet iedereen redden. Maar ik zal nooit stoppen met proberen.

Schrijver: Sarina Bowen
Oorspronkelijke titel: The year we hid away
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789493030664
Ebook: 9789493030657
Uitgever: SVM Publishing
Zolang we maar zwijgen

Wat op school gebeurt, blijft tussen de vier muren van school. Althans, tot nu...

Vijf jaar geleden heeft Michael Graham de enige persoon die hem echt kende, verraden. En sinds dat moment heeft hij zijn seksuele geaardheid diep weggestopt. Niemand weet iets. De schok is dan ook groot als juist die ene persoon de kleedkamer van Harkness College binnenwandelt. De enige persoon die hem met één blik compleet laat smelten. De reactie van Graham? Totale. Paniek. De nieuwe vleugelspeler van het Harkness IJshockeyteam hoeft namelijk maar zijn mond open te doen, en het hele leven dat Graham zo zorgvuldig voor zichzelf heeft opgebouwd, stort in.

John Rikker is 'die nieuwe'. Alweer. En dit keer is nog vervelender dan anders, omdat de media het verhaal over 'de enige openlijke gay speler in de competitie' maar niet wil loslaten. Zijn ploeggenoten zijn absoluut niet blij met alle pers die zich buiten de ijsbaan heeft opgesteld. En met name één speler lijkt zijn komst te verafschuwen...

Rikker verwachtte heus niet dat Graham hem met open armen zou ontvangen, maar dat Graham hem niet eens in de ogen wil aankijken, had hij niet verwacht. Zo te zien gaat het niet zo heel goed met zijn voormalige... beste vriend/geliefde/whatever. Hij drinkt te veel en lijkt zich tijdens de trainingen niet goed te kunnen concentreren.

Zolang ze blijven zwijgen, verandert er niets. Maar wat gebeurt er een van hen eindelijk besluit te spreken?

Disclaimer: Dit boek bevat twee eenzame, verliefde jongens, T-shirts met snedige spreuken en een oma met een pokerface.

Schrijver: Sarina Bowen
Oorspronkelijke titel: The understatement of the year
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789464400502
Ebook: 9789464400380
Uitgever: SVM Publishing
Het uur van de waarheid

Voor Bella, de studentmanager met de rappe tong van het Harkness IJshockeyteam, is seks een tweede taal. En waar anderen misschien nog wat stotteren, spreekt Bella het vloeiend. Wat medestudenten daarover achter haar rug om allemaal zeggen, doet haar (in de meeste gevallen) niets. Dus ze snapt maar niet zo goed waarom haar super sexy onderbuurman het zo lastig vindt om vrienden te blijven na die ene, vrijblijvende vrijpartij. Ze zou zich daar eigenlijk helemaal niet druk om moeten maken, maar door die bepaalde blik in zijn koffiebruine ogen, begint ze aan zichzelf te twijfelen.

Rafe walgt van zichzelf nu hij zijn maagdelijkheid opgaf tijdens één dronken onenightstand. Zijn strenggelovige opvoeding heeft hem geleerd dat hij zijn naasten moet liefhebben, maar daar bedoelden ze zeker niet mee het soort liefhebben dat gepaard gaat met een fles wijn en een doos condooms. Het resultaat? Een gevoel van ongemak zo hoog als een universitaire graad. Toch staat Rafe voor zijn buurvrouw klaar als ze het slachtoffer is geworden van een enorm nare stunt van een van de studentenverenigingen op de campus.

Bella wil niets van Rafes hulp weten en ze heeft het sowieso helemaal gehad met mannen. Toch jammer dat de vonken tussen hen, zich maar niet laten doven...

Schrijver: Sarina Bowen
Oorspronkelijke titel: The shameless hour
Eerste uitgave: 2015
Ebook: 9789464402193
Uitgever: SVM Publishing
Blind vertrouwen

Haar miljoenen fans kennen eerstejaarsstudent Lianne Challice als 'Princess Vindi'. Maar ook voor media royalty met magische kijkcijfers geldt dat je soms gewoon je toverstafje aan de wilgen wil hangen en je manager wil vertellen dat hij de pot op kan. Soms wil je nu eenmaal een normaal studentleven leiden. Helaas is dat makkelijker gezegd dan gedaan.

Lianne heeft nog nooit een normaal leven gehad. De laatste keer dat ze gewoon naar school ging, was op de kleuterschool. En iemand vertrouwen is te riskant... De laatste jongen met wie ze zoende, verkocht zijn verhaal aan de Britse roddelpers. Toch lukt het Lianne maar niet afstand te houden van Daniel 'DJ' Trevi, de sexy jongen met de broeierige blik die plaatjes draait tijdens hockeywedstrijden. Het is die duisternis die hij meedraagt in zijn blik, waardoor Lianne zich zo tot hem aangetrokken voelt.

DJ kan als de beste de stemming van de menigte vangen in sound bites van zo’n tien seconden. Met een paar keer schuiven aan de knoppen, verwoordt hij de hoop, wanhoop of uitzinnige blijdschap van zesduizend gillende hockeyfans. Helaas staat er voor zijn schoolcarrière eenzelfde fade out gepland als waarmee hij zijn liedjes laat verstommen. Hij moet Lianne op afstand houden en waarom dat zo is, kan hij haar niet vertellen. Dat zij hem überhaupt ziet zitten? Dat is al een wonder op zich.

Schrijver: Sarina Bowen
Oorspronkelijke titel: The fifteenth minute
Eerste uitgave: 2015
Ebook: 9789464403121
Uitgever: SVM Publishing

Ivy Years NovellasBlond date

Regel één: Kom nooit naar een feestje zonder date. Regel twee: De jongen die je meeneemt is in ieder geval een atleet en bij voorkeur een student van een hogere klas.

Katie Vickery dient zich als aspirant-lid van een studentenvereniging streng aan een aantal regels te houden. Helaas heeft Katie het net uitgemaakt met haar hufterige, footballspelende vriendje. Erger nog, de laatste keer dat ze hem tegenkwam, resulteerde erin dat ze tot op het bot werd vernederd. Jammer genoeg is het missen van een feest geen optie. En daarbij, als ze zich voor altijd thuis zou verstoppen, zou haar ex winnen. Er zit dus niets anders op dan een blind date regelen voor het volgende feest.

Als Andrew Baschnagel de kans krijgt om op date te gaan met Katie Vickery, twijfelt hij geen seconde. Hij is al gek op Katie sinds de allereerste keer dat ze hun gezamenlijke les kunstgeschiedenis binnenstapte. Helaas voor Andrew koos Katie toen voor een atletische bad boy en niet voor een lieve, sportieve jongen zoals hij. Wat Andrew niet weet, is dat Katie haar buik vol heeft van feestjes. En van bad boys.

Schrijver: Sarina Bowen
Oorspronkelijke titel: Blond date
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789464200843
Ebook: 9789464200836
Uitgever: SVM Publishing
Studiehunk

Er zitten 1016 eerstejaarsstudenten op Harkness College. Daarvan kan ik toch niet de enige sociaal onhandige maagd zijn? Toch?

Het wordt tijd om te leren met jongens te praten zonder te blozen en te stotteren en dus meld ik me aan als tutor, een bijbaantje waarin ik wat zelfvertrouwen kan opbouwen. Twaalf dollar per uur én wat menselijke interactie. Wat kan er in hemelsnaam verkeerd gaan?

Wie, zul je bedoelen.

Een joviale ijshockey-hunk met een Franse tongval uit Canada, om precies te zijn. Zodra Pepe Gerault plaatsneemt aan mijn bijlestafel, bevriest mijn brein en komt er een stortvloed aan onzin uit mijn mond. Alleen al hoe hij mijn naam uitspreekt - Josephine - geeft me een mini-orgasme.

Ik zou hem met alle liefde mijn maagdelijkheid laten verdampen, maar het enige dat verdampt, is mijn zelfrespect. Het lijkt een verloren zaak, tot ik het perfecte plan bedenk om een moment met hem alleen te zijn...

Schrijver: Sarina Bowen
Oorspronkelijke titel: Studly Period
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789464401561
Ebook: 9789464401554
Uitgever: SVM Publishing
Gisteren

Het is bijna zeven jaar geleden dat John Rikker wegging uit Michigan. Dat zou lang genoeg moeten zijn om alle wonden te helen die deze plek hem heeft bezorgd. Toch? Als Rikker naar dit pijnlijke verleden terugkeert, ontdekt hij dat een week met zijn ouders overleven moeilijker is dan hij had gedacht.

En het lukt Graham niet om toe te kijken en het allemaal aan hem over te laten...

Schrijver: Sarina Bowen
Oorspronkelijke titel: Yesterday
Eerste uitgave: 2019
Ebook: 9789464402377
Uitgever: SVM Publishing

Gerelateerde schrijvers