Boekenplank:
Kies

Boeken van Tijan

Meer over Tijan

Genre: Roman (New Adult)

Website: http://www.tijansbooks.com/

Overzicht

  • Cole - Cole
  • Ryans bed - Ryan's bed
  • Shay - Hate to love you

Gedetaileerd overzicht

Overzicht

Cole

Hij was gewoon een man die een restaurant binnenstapte. Ik wist niet wie hij was of hoe hij heette. We keken elkaar niet eens aan. Niets verbond ons met elkaar. Toch kon ik zijn aanwezigheid tot in mijn ziel voelen, liep er een tinteling langs mijn ruggengraat. Hij straalde gezag uit. De lucht om hem heen leek te knetteren. Dat was de eerste keer dat ik hem zag en ik raakte betoverd.

Die tweede keer was anders. Hij stond in de mysterieuze privélift aan het einde van de gang in mijn appartementencomplex. Een vluchtig moment raakten onze blikken elkaar, toen schoven de deuren dicht. Ik was totaal overdonderd. De adem stokte in mijn keel. Mijn zintuigen stonden op scherp. Mijn lichaam leek te zoemen.

Dat was nog maar het begin. Hij was het hoofd van de maffia. Ik stond op het punt om hopeloos verliefd op hem te worden.

Zijn naam? Cole Mauricio.

Schrijver: Tijan
Oorspronkelijke titel: Cole
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789492507143
Ebook: 9781386731573
Uitgever: Tinteling Romance
Ryans bed

Die eerste nacht kroop ik bij toeval in Ryan Jensens bed. Ik kende hem nauwelijks en ik dacht het het bed van zijn zus was, dat het haar slaapkamer was. Het duurde even voordat ik me mijn fout realiseerde en op dat moment had ik weg moeten gaan. Dat deed ik niet. Ik ging niet weg. Ik voelde geen schaamte. Ik kon me eindelijk ontspannen. En die nacht, op dat moment, was dat het enige waar ik naar snakte.

Ik vroeg of ik mocht blijven. Dat mocht. De waarheid? Ik wilde dat ik nooit zijn bed meer uit hoefde. Als ik daar voor altijd had kunnen blijven liggen, zou ik dat hebben gedaan. Ryan werd mijn redding. Want vier uur daarvoor had mijn tweelingzus zelfmoord gepleegd.

Schrijver: Tijan
Oorspronkelijke titel: Ryan's bed
Eerste uitgave: 2018
Ebook: 9781393093183
Uitgever: Tinteling Romance
Shay

Regel nr. 1: Geen knappe jongens.
Dat zal misschien raar klinken en dat snap ik. Het was ook een beetje raar, maar het was de bedoeling dat de universiteit mijn toevluchtsoord zou worden. De plek waar ik opnieuw kon beginnen. De geruchten, het geroddel en de jaloezie die ik op de middelbare school had moeten doorstaan... Het zou allemaal voorbij zijn. Niemand zou me hier kennen.

Regel nr. 2: Geen drama.
Ik zou rechten studeren. Ik zou een paar hechte vriendschappen sluiten. Alles zou appeltje-eitje gaan. Niemand ging me gebruiken of kwetsen. Dat zou ik niet laten gebeuren.

Regel nr. 3: Nieuw jaar. Nieuwe plek. Nieuwe ik.
Toch? Fout!

Het ging allemaal mis dankzij Shay Coleman, de aanvoerder en quarterback van het footballteam. Hij was een 'grote jongen' op de campus. Een arrogante kwast met die al even arrogante grijns van 'm. Hij volgde hetzelfde college als ik. Ik haatte hem direct... En hij stond op het punt al mijn regels te verbreken.   

Schrijver: Tijan
Oorspronkelijke titel: Hate to love you
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789492507198
Ebook: 9781386595663
Uitgever: Tinteling Romance
Gerelateerde schrijvers