Boekenplank:
Kies

Boeken van Tijan

Meer over Tijan

Genre: Roman (New Adult)

Pseudoniem (van): Tijan Meyer

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Tijan


Overzicht

  • Cole - Cole
  • Ryans bed - Ryan's bed
  • Shay - Hate to love you

E-books

  • Bennett Maffia - Bennett Mafia

Carter Reed

  1. Carter Reed 1 - Carter Reed
  2. Carter Reed 2 - Carter Reed 2

Fallen Crest / Fallen Crest High (YA)

  1. Val voor jou - Fallen Crest High
  2. Gek op jou - Fallen Crest family
  3. Verlang naar jou - Fallen Crest public
Fallen Crest / Fallen Crest High (YA)

gedetailleerd overzicht

OverzichtCole

Hij was gewoon een man die een restaurant binnenstapte. Ik wist niet wie hij was of hoe hij heette. We keken elkaar niet eens aan. Niets verbond ons met elkaar. Toch kon ik zijn aanwezigheid tot in mijn ziel voelen, liep er een tinteling langs mijn ruggengraat. Hij straalde gezag uit. De lucht om hem heen leek te knetteren. Dat was de eerste keer dat ik hem zag en ik raakte betoverd.

Die tweede keer was anders. Hij stond in de mysterieuze privélift aan het einde van de gang in mijn appartementencomplex. Een vluchtig moment raakten onze blikken elkaar, toen schoven de deuren dicht. Ik was totaal overdonderd. De adem stokte in mijn keel. Mijn zintuigen stonden op scherp. Mijn lichaam leek te zoemen.

Dat was nog maar het begin. Hij was het hoofd van de maffia. Ik stond op het punt om hopeloos verliefd op hem te worden.

Zijn naam? Cole Mauricio.

Schrijver: Tijan
Oorspronkelijke titel: Cole
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789492507143
Ebook: 9781386731573
Uitgever: Tinteling Romance
Ryans bed

Die eerste nacht kroop ik bij toeval in Ryan Jensens bed. Ik kende hem nauwelijks en ik dacht het het bed van zijn zus was, dat het haar slaapkamer was. Het duurde even voordat ik me mijn fout realiseerde en op dat moment had ik weg moeten gaan. Dat deed ik niet. Ik ging niet weg. Ik voelde geen schaamte. Ik kon me eindelijk ontspannen. En die nacht, op dat moment, was dat het enige waar ik naar snakte.

Ik vroeg of ik mocht blijven. Dat mocht. De waarheid? Ik wilde dat ik nooit zijn bed meer uit hoefde. Als ik daar voor altijd had kunnen blijven liggen, zou ik dat hebben gedaan. Ryan werd mijn redding. Want vier uur daarvoor had mijn tweelingzus zelfmoord gepleegd.

Schrijver: Tijan
Oorspronkelijke titel: Ryan's bed
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789492507112
Ebook: 9781393093183
Uitgever: Tinteling Romance
Shay

Regel nr. 1: Geen knappe jongens.
Dat zal misschien raar klinken en dat snap ik. Het was ook een beetje raar, maar het was de bedoeling dat de universiteit mijn toevluchtsoord zou worden. De plek waar ik opnieuw kon beginnen. De geruchten, het geroddel en de jaloezie die ik op de middelbare school had moeten doorstaan... Het zou allemaal voorbij zijn. Niemand zou me hier kennen.

Regel nr. 2: Geen drama.
Ik zou rechten studeren. Ik zou een paar hechte vriendschappen sluiten. Alles zou appeltje-eitje gaan. Niemand ging me gebruiken of kwetsen. Dat zou ik niet laten gebeuren.

Regel nr. 3: Nieuw jaar. Nieuwe plek. Nieuwe ik.
Toch? Fout!

Het ging allemaal mis dankzij Shay Coleman, de aanvoerder en quarterback van het footballteam. Hij was een 'grote jongen' op de campus. Een arrogante kwast met die al even arrogante grijns van 'm. Hij volgde hetzelfde college als ik. Ik haatte hem direct... En hij stond op het punt al mijn regels te verbreken.   

Schrijver: Tijan
Oorspronkelijke titel: Hate to love you
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789492507198
Ebook: 9781386595663
Uitgever: Tinteling Romance

E-booksBennett Maffia

Er gingen geruchten rond over mijn kamergenootje op Hillcrest Academy. De rijksten van de rijksten stuurden hun kinderen naar Hillcrest en Brooke Bennett stond bovenaan de piramide, al had ik nooit echt begrepen waarom. Ze had humor en was spontaan, maar als het om haar familie ging, zweeg ze in alle toonaarden. Het enige wat ze aan me liet zien, waren foto’s van haar broers. Ik raakte gefascineerd door haar op een-na-oudste broer, Kai Bennet. Hij stak met kop en schouders uit boven de rest. Sexy. Hypnotisch. Verleidelijk. Kai had een blik in zijn ogen die me meesleurde en een gezicht dat me tot in mijn dromen achtervolgde. En toen ontmoette ik hem in het echt.

Hij kwam naar Hillcrest met zijn vader, en dat was het moment waarop ik erachter kwam hoe het zat met de familie Bennett. Ze behoorden tot de maffia en Brookes oudste broer was dood. Volgens haar vader was hij verongelukt. Volgens Brooke was hij vermoord. Drie maanden na die ontmoeting overleed hun vader. Kai werd het hoofd van de Bennett familie. Brooke verliet Hillcrest voorgoed. Het was de laatste keer dat ik haar zag.

Veertien jaar later kijkt ze me aan vanaf een televisiescherm. Brooke wordt vermist. Twee dagen daarna word ik ontvoerd door Kai Bennett...

Schrijver: Tijan
Oorspronkelijke titel: Bennett Mafia
Eerste uitgave: 2019
Ebook: 1230004311423
Uitgever: Tinteling Romance

Carter ReedCarter Reed 1

De beslissing om de sportschool over te slaan en wat eerder naar huis te gaan, zet het leven van Emma totaal op z'n kop. Ze is er getuige van hoe haar huisgenootje wordt verkracht. Op dat moment heeft Emma twee keuzes. Belt ze de politie, waarmee ze haar doodsvonnis tekent omdat de verkrachter de zoon is van een maffiabaas? Of neemt ze het recht in eigen hand in de hoop dit drama te overleven?

Er is geen keuze. Ze schiet de smeerlap dood en zoekt haar toevlucht bij de enige man die haar kan beschermen. Carter Reed. Hij is het machtigste wapen van een rivaliserende maffiafamilie. Tegelijkertijd is hij Emma's bestbewaarde geheim. Want niet alleen was Carter de beste vriend van haar broer, Emma is de reden waarom hij zich ooit heeft aangesloten bij de maffia.

Dit boek is niet voor tere zielen...

Schrijver: Tijan
Oorspronkelijke titel: Carter Reed
Eerste uitgave: 2013
Ebook: 1230004396758
Uitgever: Tinteling Romance
Carter Reed 2

Het is Carter gelukt zijn banden met de maffia te verbreken. Dat allemaal om Emma te beschermen. Maar als een oude bekende uit de Mauricio familie weer in zijn leven opduikt, zorgt dat ervoor dat niemand meer veilig is. Carter moet een beslissing nemen. Zal hij terugkeren naar de Maurico familie en naar zijn oude leven?

Ook Emma komt een oude bekende tegen die haar de kans geeft meer over haar eigen verleden te weten te komen.

Ondertussen loopt de spanning tussen de twee maffiafamilies alleen maar op en komt uiteindelijk tot uitbarsting. De vrede tussen de Mauricios en de Bertals is officieel voorbij en Carter neemt een besluit. Hij mag deze oorlog dan wel niet begonnen zijn, hij zal hem wel eindigen. Alles om Emma te beschermen.

Schrijver: Tijan
Oorspronkelijke titel: Carter Reed 2
Eerste uitgave: 2015
Ebook: 1230004396765
Uitgever: Tinteling Romance

Fallen Crest / Fallen Crest High (YA)Val voor jou

Samantha’s leven staat op zijn kop als haar moeder haar vader verlaat en intrekt bij haar nieuwe vriend. James Kade woont met zijn zoons Mason en Logan in een gigantisch landhuis, en Sam moet tot haar afgrijzen met haar moeder mee.

Mason en Logan Kade zijn berucht in Fallen Crest. Niet alleen zijn ze bad news, ze zijn ook hot en zitten op de rivaliserende High School. Alle meiden willen uit met de broers, maar Sam is niet onder de indruk.

Schrijver: Tijan
Oorspronkelijke titel: Fallen Crest High
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789026155598
Ebook: 9789026155604
Uitgever: De Fontein
Gek op jou

Samantha woont sinds kort in het gigantische landhuis van haar moeders nieuwe vriend en zijn twee zoons. Logan en Mason Kade zijn bad news én hot. Sam is smoorverliefd op Mason en hij op haar. Maar niet iedereen vindt dat leuk. Vooral haar moeder niet.

Wanneer een geheim uit Sams verleden boven komt, heeft ze al haar moed en kracht nodig. Anders kan ze haar toekomst met Mason wel vergeten.

Schrijver: Tijan
Oorspronkelijke titel: Fallen Crest family
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789026155789
Ebook: 9789026155796
Uitgever: De Fontein
Verlang naar jou

Wanneer Sam overstapt naar de rivaliserende high school, merkt ze al snel dat ze daar niet op haar zitten te wachten. Het helpt niet dat Sam de vriendin is van Mason, de meest begeerde bad boy van Fallen Crest...

Veel meiden op school kunnen haar bloed wel drinken en bedenken de een na de andere rotstreek. Maar dat is nog niet Sams grootste zorg. Haar grootste angst is dat Mason en Logan hiervan horen en haar willen beschermen tegen elke prijs. Zelfs als dat betekent dat ze in de gevangenis of het ziekenhuis belanden...

Schrijver: Tijan
Oorspronkelijke titel: Fallen Crest public
Eerste uitgave: 2013
Ebook: 9789026159404
Uitgever: De Fontein

Gerelateerde schrijvers