Boekenplank:
Kies

Boeken van Annika Martin

Meer over Annika Martin

Genre: Roman (New Adult)

Pseudoniem (van): Carolyn Crane

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Annika Martin


Miljardairs van Manhattan / Billionaires of Manhattan

  1. Meest begeerde miljardair - Most eligible billionaire
  2. Meest begeerde CEO - The billionaire's wake-up-call girl
  3. Meest begeerde bachelor - Breaking the billionaire's rules
  4. Meest begeerde baas - The billionaire's fake fiancee
  5. Meest begeerde magnaat - Return billionaire to sender
  6. Meest begeerde topman - Just not that into billionaires
  7. Meest begeerde badboy - Butt-dialing the billionaire

gedetailleerd overzicht

Miljardairs van Manhattan / Billionaires of ManhattanMeest begeerde miljardair

Vicky erft niet alleen een hondje, maar een imperium. Plus een strijd met de CEO van dat imperium...

Op Manhattan gebeuren de raarste dingen, en wat Vicky meemaakt is wel héél vreemd. De oude Bernadette denkt dat Vicky een hondenfluisteraar is en smeekt haar om te vertellen wat haar schattige hondje Smuckers te zeggen heeft. Vicky wil dat niet, maar gaat uiteindelijk overstag als ze ziet dat Smuckers haar hulp kan gebruiken.

Dan overlijdt Bernadette. De eigenzinnige dame vertrouwde haar familie niet en heeft daarom haar aandeel in het miljardenbedrijf Locke Worldwide nagelaten aan... Smuckers. Met Vicky aan zijn zijde, want zij kan Smuckers' gedachten lezen en dus zijn beslissingen doorgeven tijdens bestuursvergaderingen.

Vicky aarzelt. Ze wil leven in de luwte en ze wil nooit, nóóit meer gebruikt worden door een veel te rijke en veel te knappe man. Laat Henry Locke, de CEO van Locke Worldwide, nou precies die twee dingen zijn. En tot overmaat van ramp voelt hij zich nog tot haar aangetrokken ook.

Schrijver: Annika Martin
Oorspronkelijke titel: Most eligible billionaire
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789083219004
Ebook: 9789083219011
Uitgever: April Books
Meest begeerde CEO

Lizzie heeft geen idee waar ze aan begint wanneer ze zich opwerpt als persoonlijke wekservice van de CEO...

Wanneer Lizzie de opdracht krijgt om een telefonische wekservice te regelen voor de CEO van het bedrijf waarvoor ze werkt, stemt ze in. Hoe moeilijk kan het zijn? Nou, zo goed als onmogelijk. Geen enkele wekservice wil nog voor hem werken. Ze zijn Theo's norse karakter allemaal meer dan beu. Maar Lizzie wil haar baan niet kwijt. Dus begint ze in het geheim zelf die telefoontjes te plegen.

Elke dag om 4.30 uur belt ze de CEO hoogstpersoonlijk uit bed. En nee, op dat tijdstip is ze níét op haar best. Maar misschien is dat precies de reden waarom het op een bepaalde manier werkt tussen Lizzie en Theo. En laat die bepaalde manier nou steamy hot en wild zijn...

Elk onder hun eigen lakens vertellen ze elkaar hun geheimen, maar het enige geheim dat Theo niet kent, is dat de sexy vrouw die hem elke morgen wakker belt gewoon de assistente is met haar rommelige kledingstijl. En ze zal er alles aan doen om te voorkomen dat hij dat ontdekt - net zoals hij alles op alles zet om er wél achter te komen.

Schrijver: Annika Martin
Oorspronkelijke titel: The billionaire's wake-up-call girl
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789083219035
Ebook: 9789083219028
Uitgever: April Books
Meest begeerde bachelor

Mia gaat zijn eigen versiertechnieken tegen hem gebruiken, maar daarmee zet ze haar hart op het spel...

Mia heeft het niet zo op Max Hilton. Wacht, dat is een understatement: ze heeft hem zo goed als altijd gehaat. Sinds hun jeugd, waarin hij haar hart heeft gebroken, heeft Max het helemaal gemaakt. Hij is het boegbeeld van zijn eigen lifestylebedrijf en Mia... Mia werkt als lunchbezorger tot ze eindelijk doorbreekt als actrice.

Als ze erachter komt dat ze Max' lunch moet bezorgen, en in een kattenpakje nog wel, wil ze nog liever door de grond zakken. Ze staat in elk geval op het punt om haar baan op te zeggen als haar huisgenoot haar een exemplaar geeft van het boek dat Max schreef met 'tien gouden regels om het lekkerste wijf te versieren' - het boek waarmee hij beroemd is geworden. Ineens neemt Mia een besluit. Ze gaat zijn eigen technieken tegen hem gebruiken.

Waar ze niet op rekent is dat Max, zodra ze hem beter leert kennen, helemaal niet zo'n klootviool is als ze dacht. Zal het haar lukken om ditmaal zijn hart te breken, of krijgt ze daar de kans niet voor omdat hij haar hart verovert?

Schrijver: Annika Martin
Oorspronkelijke titel: Breaking the billionaire's rules
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789493297043
Ebook: 9789493297050
Uitgever: April Books
Meest begeerde baas

Van zijn kapster wordt Tabitha pats-boem gepromoveerd tot zijn nepverloofde - een trope-tastic romcom!

Rex O'Rourke voldoet aan alle miljardairsclichés: hij is een workaholic, hij behandelt zijn medewerkers als stront en hij is in zijn privéleven een onverbeterlijke playboy. Dat laatste wordt problematisch als een klant er niet blij mee is. En dat terwijl hij juist met deze klant de deal van zijn leven wil sluiten.

Voor een chique vakantie van twee weken op een jacht waarvoor zijn klant hem uitnodigt, heeft Rex een vrouw aan zijn zijde nodig die laat zien dat Rex tot inkeer is gekomen. Hij geeft zijn mensen opdracht een nepverloofde te zoeken, puur voor zakelijke doeleinden. Ze moet dus niet te erg bij hem passen - zijn standaard bimbo’s zijn totaal ongeschikt.

Kom er maar in, Tabitha...

Rex' kapster Tabitha is precies wat hij zoekt, juist omdat hij haar niet zoekt. Tabitha is altijd vrolijk, heeft gekleurd haar, houdt een hamster als huisdier en is verslaafd aan soaps. Ze is totaal anders dan alle andere vrouwen die Rex ooit heeft gedatet. En ze haalt het bloed onder zijn nagels vandaan.

Als ze twee weken op elkaar aangewezen zijn, leren ze niet alleen een heel andere kant van elkaar kennen, maar ook van zichzelf.

Schrijver: Annika Martin
Oorspronkelijke titel: The billionaire's fake fiancee
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789493297067
Ebook: 9789493297036
Uitgever: April Books
Meest begeerde magnaat

Als hij er ooit achter komt dat Noelle de boel bedondert, raakt ze alles kwijt wat haar lief is...

Er komt een heel andere kant in de hardwerkende en verlegen postbode Noelle naar boven als de sloopkogel in haar appartementengebouw dreigt te gaan. De aanstichter van dit alles? Malcolm Blackberg, die net zo rijk is als mysterieus.

Noelle gaat naar hem toe en zal hem eens even vertellen waar het op staat! Maar zodra ze het gebouw binnenstapt waar hij werkt, gaat het mis. Ze wordt per ongeluk aangezien voor zijn door de rechtbank opgelegde EQ-coach.

Voor ze het weet, vliegt ze met de moeilijkste man die ze ooit ontmoet heeft het hele land rond. En ja, hij is angstaanjagend... maar de manier waarop hij soms naar haar kijkt met die prachtige ogen maakt haar gek.

Hun coachingsessies worden steeds opwindender, maar Noelle is vastbesloten om haar doel niet uit het oog te verliezen. Als hij er ooit achter komt dat ze de boel bedondert, raakt ze alles kwijt!

Schrijver: Annika Martin
Oorspronkelijke titel: Return billionaire to sender
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789493297104
Ebook: 9789493297173
Uitgever: April Books


Meest begeerde topman

Francine kan het niet geloven: ze is zonder dat ze het wist al tien jaar getrouwd, en haar echtgenoot is niet van plan de scheidingspapieren zomaar te ondertekenen...

Francine is met stomheid geslagen als ze erachter komt dat ze al bijna tien jaar getrouwd is met Benny, de nerd met wie ze ooit een zomer in Vegas werkte. Hoe is dat in godsnaam mogelijk? Ze konden elkaar niet uitstaan! Al was er wel die ene dronken avond...

Ze spoort Benny op. Hij gaat natuurlijk net zo schrikken van het nieuws als zij en dan kunnen ze hun huwelijk snel ontbinden zodat ze het visum kan krijgen dat ze nodig heeft om op wereldtour te gaan als balletdanseres.

Maar Benny is veranderd in een koude, berekenende miljardair. Ja hoor, hij wil zijn handtekening wel zetten, maar daar moet iets tegenover staan: Francine moet de komende drie weken zijn toegewijde vrouw spelen.

Schrijver: Annika Martin
Oorspronkelijke titel: Just not that into billionaires
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789493297142
Ebook: 9789493297166
Uitgever: April Books
Meest begeerde badboy

Tijdens een lolletje met collega's luistert de directeur ongemerkt mee... Ieks!

Voormalig F1-coureur Jaxon is de ongelukkige erfgenaam van het miljardenbedrijf van zijn verongelukte ouders. Hij staat totaal niet achter de manier waarop zijn ouders het bedrijf leidden, met een façade van goede daden om hun wanpraktijken te verbergen. Het liefst wil hij niks met dat hele Wycliff Inc. te maken hebben. Maar hij wordt gedwongen om de medewerkers toe te spreken en voor hij het weet zit hij er middenin.

Ook Jada zit er middenin. Als medewerker van een modebedrijf dat onder Wycliff valt, is ze plotseling afhankelijk van de nukken van de nieuwe eigenaar. Dan maakt ze de grootste fout van haar leven: ze doet een belachelijke imitatie van Jaxon terwijl er per ongeluk een telefoonverbinding met hem is.

Jaxon is vastbesloten om de persoon op te zoeken die hem zo voor paal durfde te zetten en het haar betaald te zetten. Hij gaat undercover als haar collega, en dat heeft voor beiden onverwachte gevolgen.

Schrijver: Annika Martin
Oorspronkelijke titel: Butt-dialing the billionaire
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789493297340
Ebook: 9789493297357
Uitgever: April Books

Gerelateerde schrijvers