Boekenplank:
Kies

Boeken van Judy Baer

Meer over Judy Baer

Genre: Roman

Geboren: 1951

Geboorteland: Verenigde Staten


Overzicht

  • Het dagboek van Whitney Blake - The Whitney chronicles
  • Het miljoenendillemma - Million dollar dilemma

gedetailleerd overzicht

OverzichtHet dagboek van Whitney Blake
Haar moeder, zuster en vriendinnen vrezen dat Whitney een treurig lot als oude vrijster tegemoet gaat. Hoewel ze dat zelf niet echt gelooft, vraagt Whitney zich wel af of de ware ooit zal langskomen. Misschien zou ze zelf wat meer in actie moeten komen!

En dus besluit ze een dagboek bij te houden, waarin ze schrijft: deze maand: twee pond afvallen (verstandig), rechtop staan en mijn buik inhouden, zodat ik lang en slank lijk; me niet gek laten maken door mijn moeder (een bijzonder moeilijk project). Meer doen met vriendinnen, minder tobben.

Kennelijk werkt het, want plotseling verschijnen er verschillende mannen in Whitney's leven. Maar zijn ze ook geschikt voor het huwelijk, of is 'geweldig, vrijgezel en fatsoenlijk' een onbestaanbare combinatie?
Schrijver: Judy Baer
Oorspronkelijke titel: The Whitney chronicles
Eerste uitgave: 2004
ISBN/EAN: 9789059771796
Uitgever: Z&K
Het miljoenendillemma
Wat zou jij doen met 20 miljoen? Waar de meeste mensen zichzelf in ongekende luxe zouden baden, heeft Cassia Carr geen idee...

Cassia Carr wint per ongeluk een slordige twintig miljoen dollar. Per ongeluk ja, want de overtuigd christelijke domineesdochter zou het niet in haar hoofd halen om met een loterij mee te doen. Echter, toen haar collega's haar vroegen om vijf dollar te doneren - waarvan zij dacht dat die besteed zouden worden aan een gezamenlijk cadeau voor een zwangere collega - stemde ze daarmee in. Om vervolgens als winnaar uit de bus te komen!

Maar Cassia voelt zich eerder een verliezer, want wat moet ze met het geld? Hoe kan ze dat het beste besteden? De keuze valt haar zwaar, en alsof dat nog niet genoeg is, moet ze ook nog eens kiezen tussen drie potentiële liefdeskandidaten. Chaos te over dus. Hoe redt Cassia zich hieruit?
Schrijver: Judy Baer
Oorspronkelijke titel: Million dollar dilemma
Eerste uitgave: 2005
ISBN/EAN: 9789059773097
Uitgever: Z&K

Gerelateerde schrijvers