Boekenplank:
Kies
  • Home
  • C
  • Charlotte Carter

Boeken van Charlotte Carter


Nanette Hayes

  1. Rhode Island Red - Rhode Island Red
  2. Coq au Vin - Coq au Vin
  3. Drumsticks - Drumsticks

gedetailleerd overzicht

Nanette HayesRhode Island Red
Rhode Island Red: Jazzsaxofoniste Nanette Hayes had beter moeten weten en Sig niet mee naar huis moeten nemen. Maar ze voelt zich waardeloos nadat haar relatie met Walter is uitgegaan en heeft behoefte aan gezelschap. Nog voor het krieken van de ochtend wordt Sig echter in haar huis vermoord, en vindt ze 60.000 dollar in haar saxofoon, daar blijkbaar door Sig - die een undercoveragent blijkt te zijn - verstopt. Wat moet ze met het geld doen, met de pushy rechercheur die haar niet vertrouwt, een van jazz houdende gangster die haar pad kruist en haar voormalige vriendje? Nanette gaat op zoek naar de oplossing van het mysterie.
Schrijver: Charlotte Carter
Oorspronkelijke titel: Rhode Island Red
Eerste uitgave: 1997
ISBN/EAN: 978-90-488-0472-6
Uitgever: Lebowski
Coq au Vin
Nanette is in Parijs, op zoek naar haar tante Viv, die nog een deel van de erfenis tegoed heeft na de dood van Nans vader, maar treft niets anders dan een onbetaalde hotelrekening en een afgeragde koffer. Wat doet een vrouw die Frans heeft gestudeerd en sax speelt in de lente in Parijs? Precies: ze gaat spelen in de metro, wordt verliefd op een violist met dreadlocks en begint een zoektocht naar tante Viv, waarbij ze onderweg gangsters, pooiers, moordenaars én echte liefde ontmoet.
Schrijver: Charlotte Carter
Oorspronkelijke titel: Coq au Vin
Eerste uitgave: 1999
ISBN/EAN: 978-90-488-0474-0
Uitgever: Lebowski
Drumsticks
Nanette is niet in triomf teruggekeerd naar New York: haar lover heeft haar weer eens verlaten, er staan geen optredens gepland en ze brengt haar tijd vooral door met het onder de tafel zuipen van de rest van de band. Dan geeft een vriend haar een voodoopop, en neemt haar leven een aangename wending: ze stopt met drinken, het geld stroomt binnen en ze wordt ingehuurd door een jazzclub. Als dank nodigt Nanette de poppenmaakster, Ida Williams, uit op de openingsavond. Helaas heeft iemand anders naargeestige plannen voor Ida in petto, en wordt ze op de drempel van de club neergeschoten...
Schrijver: Charlotte Carter
Oorspronkelijke titel: Drumsticks
Eerste uitgave: 2000
ISBN/EAN: 978-90-488-0476-4
Uitgever: Lebowski

Gerelateerde schrijvers