Boekenplank:
Kies

Boeken van Sam Baker

Meer over Sam Baker

Genre: Roman

Geboren: 1966

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Sam Baker


Overzicht

  • Het stiefmoederscollectief - The stepmothers' support group
  • Nicci's wil - To my best friends

gedetailleerd overzicht

OverzichtHet stiefmoederscollectief
Je hebt je familie niet voor het uitkiezen - je vriendinnen gelukkig wel!

Eve had nooit gedacht dat ze ooit moeder zou worden, laat staan stiefmoeder. Maar toen werd ze verliefd op Ian, weduwnaar en vader van drie kinderen.

Ians dochter Hannah heeft al een hekel aan Eve voordat ze haar heeft ontmoet en doet geen enkele moeite deze mening bij te stellen. Sarcastische opmerkingen, hongerstakingen en dodelijke blikken; Hannah schuwt geen enkel middel om het bloed onder haar nagels vandaan te halen.

Samen met haar vriendinnen Clare, Chloe, Melanie en Mandy vormt Eve het 'stiefmoederscollectief'. Onder het genot van een kop koffie in de Starbucks bespreken ze hun liefdeslevens, ambities en natuurlijk hun stiefmonsters. Want wie beweert dat alle stiefmoeders krengen zijn, heeft hun stiefkinderen nog nooit ontmoet...
Schrijver: Sam Baker
Oorspronkelijke titel: The stepmothers' support group
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789047510819
Ebook: 9789047514039
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Nicci's wil
Nicci wist het altijd beter - maar nu is ze wel ver gegaan!

Nicci Morrison doet altijd alles eerder - en beter - dan haar vriendinnen. En nu ziet het ernaar uit dat ze ook als eerste dood zal gaan. Voor het zover is, grijpt ze haar laatste kans om iets te betekenen voor de vriendinnen van wie ze houdt. En dat heeft grote gevolgen.

Aan de vrijgezelle Mona vertrouwt Nicci haar man David toe. Maar eigenlijk heeft Mona haar ware allang gevonden. Aan Jo draagt Nicci de zorg voor haar tweelingdochters van drie jaar oud over. Jo vindt het alleen al moeilijk genoeg om een goede stiefmoeder voor de twee zonen van haar man te worden. Aan haar oud-huisgenoot Lizzie laat Nicci haar tuin na. Maar Lizzie kan de tijd die ze aan de tuin besteedt misschien beter voor haar eigen problemen bewaren.

Tijdens haar leven vonden Mona, Jo en Lizzie het soms irritant dat Nicci altijd alles beter dacht te weten. Maar wat als ze misschien toch gelijk had?
Schrijver: Sam Baker
Oorspronkelijke titel: To my best friends
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789047520436
Ebook: 9789000300976
Uitgever: Van Holkema & Warendorf

Gerelateerde schrijvers