Boekenplank:
Kies

Boeken van Maria Beaumont

Meer over Maria Beaumont

Genre: Roman

Geboren: 1975

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Maria Beaumont


Overzicht

Moederland
Fran Clarke zorgt fulltime voor de kinderen. Haar 37ste verjaardag nadert en ze voelt een crisis als een donderwolk boven haar hoofd hangen. Ooit werkte ze als getalenteerde voice-over en kon ze als geen ander stemmen imiteren. Inmiddels heeft ze al jaren geen klus meer gedaan. Ze kan het nog wel, maar ze gelooft niet meer in zichzelf.

Zonder een greintje zelfvertrouwen en met een kwijnende relatie met haar kinderen en een echtgenoot die haar ook niet meer kan helpen, bekijkt Fran de wereld om haar heen steeds vaker door de bodem van een wijnglas... Het valt niet mee om je staande te houden in Moederland!

Als haar man vreemdgaat, beseft Fran dat ze zich aan de neergaande spiraal moet ontworstelen voordat ze zichzelf volledig te gronde richt. Fran heeft het zwaar en kan amper voor haar twee kinderen en haar man zorgen, en dan moet ze ook nog het tempo van de andere moeders bijhouden... Wat zullen die trouwens zo langzamerhand wel niet van haar vinden?

Haar redding heeft Fran uiteindelijk te danken aan twee vriendinnen. Niet omdat die er voor haar waren, maar omdat zij er voor hen was.
Schrijver: Maria Beaumont
Oorspronkelijke titel: Motherland
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789021032726
Uitgever: Poema Pocket

Gerelateerde schrijvers