Boekenplank:
Kies
  • Home
  • B
  • Elizabeth Bright

Boeken van Elizabeth Bright

Meer over Elizabeth Bright

Genres: Historisch, Roman

Geboorteland: Verenigde Staten


Overzicht

  • Het spel van de liefde - My beloved enemy
  • In de ban van roekeloze hartstocht - Passion's heirs

gedetailleerd overzicht

Overzicht



Het spel van de liefde
Tijdens haar bezoek aan New York in 1885 was Lainie Russell te gast op een gemaskerd bal en werd verliefd op een knappe en geheimzinnige spoorwegmagnaat die ze slechts kende bij zijn voornaam: Thorn.

Te laat ontdekte Lainie dat Thorn haar vaders meest gehate zakenrivaal was en tevens verantwoordelijk voor de hersenbloeding en verlamming van haar vader.

Weer terug in Californië zwoer Lainie dat ze de kleine spoorwegmaatschappij van haar familie niet zou laten verzwelgen door Thorn en zodoende werd ze gedwongen te concurreren met de man van wie ze hield. Hoe kon ze van hem houden? Hoe kon ze hem haten?

* Dit boek is een uit de kluiten gewassen paperback en bevat 157 pagina's.
Schrijver: Elizabeth Bright
Oorspronkelijke titel: My beloved enemy
Eerste uitgave: 1993
ISBN/EAN: 9789037810431
Uitgever: De Vrijbuiter
In de ban van roekeloze hartstocht
De nauwelijks achttienjarige Danielle Kingston trilt van opwinding wanneer zij voor de eerste maal in haar leven een groot gekostumeerd bal aan het Engelse hof mag bijwonen. Zonder dat Danielle zich daarvan bewust is doet haar hartveroverende schoonheid alle mannenharten sneller kloppen en alle vrouwen op hun hoede zijn.

Eén gemaskerde man echter wordt door haar uitdagende verschijning zó geprikkeld dat hij alle regels van moraal en fatsoen overtreedt. Hij schaakt het onschuldige meisje, verdooft haar en voert haar vervolgens naar de toppen van genot en wellust; Danielle in opperste verwarring achterlatend.

Kort daarop keert zij terug naar haar geboorteland Amerika, waar ze in het decadente New York furore maakt door haar sensuele schoonheid en de beschermelinge wordt van de hardvochtige zakenman Hamilton Garth.

Maar de herinnering aan die gemaskerde vreemdeling - hij die haar sluimerende hartstocht deed ontvlammen - blijft Danielle achtervolgen. Zal zij hem ooit weerzien? En zo ja, zal zij hem dan herkennen?
Schrijver: Elizabeth Bright
Oorspronkelijke titel: Passion's heirs
Eerste uitgave: 1981
ISBN/EAN: 9789068790429
Uitgever: Phoenix

Gerelateerde schrijvers