Boekenplank:
Kies

Boeken van Sarah Bilston

Meer over Sarah Bilston

Genre: Roman

Geboren: 1973

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Sarah Bilston


Q

  1. In bed - Bed rest
  2. Supermoeder - Sleepless nights

gedetailleerd overzicht

QIn bed
Hoe druk kun je het hebben met niksdoen?

De Britse advocate Quinn, Q voor haar vrienden, is zwanger van haar eerste kind. Ze moet tijdelijk haar drukke baan in New York 'on hold' zetten, want de dokter heeft haar bevolen om de laatste drie maanden van haar zwangerschap rust te houden.

Q besluit een dagboek te beginnen om iets anders te doen dan chocoladekoekjes eten, zwangerschapsboeken lezen, soaps kijken en smachten naar het avondeten. Maar alle uren op de bank leiden tot piekeren. Waarom is haar man Tom meer bezig met zijn werk dan met haar? Wat is er aan de hand met haar buurvrouw mevrouw Gianopoulou? En waarom probeert haar zus haar áltijd de loef af te steken?

Tegen de achtergrond van het bruisende New York en met op de voorgrond de rust van een bed en een grote sofa, is In bed het herkenbare en hilarische verhaal van een vrouw die drie maanden rust goed kan gebruiken!
Schrijver: Sarah Bilston
Oorspronkelijke titel: Bed rest
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 9789022544440
Uitgever: Boekerij
Supermoeder
Na een zwangerschap from hell dacht Q dat het moederschap alleen maar kon meevallen. Maar dat valt nog vies tegen! De gezinssituatie stelt Q en haar man Tom voor de belangrijke vraag: wat willen we met ons leven? Snelle advocaten blijven - of is het inmiddels tijd voor iets nieuws, iets rustigers?

Een tijdelijke baan op het platteland biedt hun de kans om dit te verkennen. De zus van Q, Jeannie, komt logeren om te helpen met de baby, maar ze heeft zo haar eigen problemen meegebracht. Haar vriendje is klaar voor de volgende stap, maar Jeannie weet eigenlijk niet of ze wil settelen...

Supermoeder beschrijft een warme zomer, waarin twee vrouwen de stad ontvluchten en hun leven opnieuw proberen in te vullen. Het wordt een vakantie waarin één van hen leert moederen en de ander eindelijk eens opgroeit.
Schrijver: Sarah Bilston
Oorspronkelijke titel: Sleepless nights
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789022550724
Uitgever: Boekerij

Gerelateerde schrijvers