Boekenplank:
Kies
  • Home
  • B
  • Louise Boije af Gennas

Boeken van Louise Boije af Gennas

Louise Boije af Gennäs (Stockholm, Zweden) is schrijfster en mede-bedenker van Rederiet, de langstlopende soap op de Zweedse televisie.

Meer over Louise Boije af Gennas

Website: http://www.louiseboijeafgennas.se/

Geboren: 1961

De Resistance Trilogie / Motståndstrilogin
De Resistance Trilogie / Motståndstrilogin
  1. Bloedspoor - Blodlokan
  2. Schijndood - Skendöda

Gedetaileerd overzicht

De Resistance Trilogie / Motståndstrilogin

Bloedspoor

In De Resistance Trilogie beschrijft Louise Boije af Gennäs het gevecht van een individu tegen de autoriteiten. Het is een huiveringwekkend spel, een manipulatie van realiteit versus fantasie waarin niets is wat het lijkt en de werkelijkheid alles kan veranderen.

Nadat Sara’s vader is overleden door een mysterieuze brand verhuist ze naar Stockholm. In het begin verloopt haar leven bijna te soepel. Sara heeft een aantal traumatische gebeurtenissen meegemaakt en is dolgelukkig omdat ze eindelijk het leven leidt dat ze wil, ook al vinden haar moeder en zus haar geluk nogal merkwaardig.

Sara beseft al snel dat de dingen anders zijn dan ze lijken. Er gebeuren vreemde dingen met haar die steeds angstaanjagender worden en volkomen onverklaarbaar zijn. Ze begint aan haar geestelijke gezondheid te twijfelen en bekijkt iedereen om haar heen met groeiende argwaan. Is er nog iemand die ze kan vertrouwen, of verbeeldt ze zich alle vreemde dingen die met haar gebeuren?

De dreiging tegen Sara en haar familie wordt duidelijker als steeds meer blijkt dat er iemand is die koste wat kost iets van haar wil. Maar wat wil diegene? En waarom? Daar moet Sara achter zien te komen, en die antwoorden zijn te vinden in het verband tussen de mysterieuze dood van haar vader en de documenten die ze in zijn kantoor heeft gevonden.

Schrijver: Louise Boije af Gennas
Oorspronkelijke titel: Blodlokan
Eerste uitgave: 2018
ISBN: 9789045214290
Uitgever: Karakter
Schijndood

Beschrijving momenteel niet beschikbaar.

Verschijnt in januari 2019.

Schrijver: Louise Boije af Gennas
Oorspronkelijke titel: Skendöda
Eerste uitgave: 2018
ISBN: 9789045212807
Uitgever: Karakter
Gerelateerde schrijvers