Boekenplank:
Kies

Boeken van Julia Chapman

Meer over Julia Chapman

Genres: Mysterie / Spanning / Thriller, Roman

Pseudoniem (van): Julia Stagg

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Dales Detective / The Dales Detective Series

  1. Een date met de dood - Date with death
  2. Een date met venijn - Date with malice
Dales Detective / The Dales Detective Series

gedetailleerd overzicht

Dales Detective / The Dales Detective SeriesEen date met de dood

Spanning en romantiek op het Engelse platteland...

Maak kennis met twee speurneuzen uit een slaperig dorpje in Yorkshire, terwijl ze moorden onderzoeken en geheimen ontdekken. Samson O'Brien is ontslagen bij de politie en keert terug naar zijn geboorteplaats Bruncliffe in de Yorkshire Dales om het Dales Detective Agency op te zetten. De dorpelingen zijn echter niet zo gastvrij jegens een man die ze als een probleem beschouwen.

Delilah Metcalfe worstelt ondertussen om haar bedrijf, de Dales Dating Agency, overeind te houden en tegelijkertijd haar eigenzinnige Weimaraner-hond, Tolpuddle, onder controle te houden. Maar dan neemt Samsons eerste zaak - een vermeende zelfmoord - een onverwachte wending en leidt het spoor naar de deur van Delilahs agentschap.

Met een geliefde als verdachte beseffen de twee ruziemakende buren al snel dat ze moeten samenwerken om het mysterie van de datende slachtoffers op te lossen. Maar samenwerken is makkelijker gezegd dan gedaan...

Schrijver: Julia Chapman
Oorspronkelijke titel: Date with death
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789021035864
Ebook: 9789021035871
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Een date met venijn

Spanning en romantiek op het Engelse platteland...

De winter is aangebroken in de Yorkshire Dales en iedereen verwacht een rustige decembermaand in te gaan. Maar dan wordt er op een ochtend aangeklopt bij het Dales Detective Bureau. Mevrouw Shepherd is overtuigd dat iemand haar probeert te vermoorden. En dan vindt ook een reeks verontrustende gebeurtenissen in het bejaardentehuis plaats.

Terwijl de bewoners van Bruncliffe zich voorbereiden op kerst, onderzoeken Samson en Delilah wat er aan de hand is in het tehuis. Het gevaar is dichterbij dan ze verwachten...

Schrijver: Julia Chapman
Oorspronkelijke titel: Date with malice
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789021037080
Ebook: 9789021037103
Uitgever: Luitingh-Sijthoff

Gerelateerde schrijvers