Boekenplank:
Kies

Boeken van Paul Cleave

Meer over Paul Cleave

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1974

Geboorteland: Nieuw-Zeeland

Website: Paul Cleave


Overzicht

  • Alles op alles - Whatever it takes
  • Kinderspel - The quiet people
  • Over zijn graf - His favourite graves

E-books

  • Vertrouw niemand - Trust no one

gedetailleerd overzicht

OverzichtAlles op alles

Hoe ver ga je als je alles al een keer hebt verloren?

Wanneer Alyssa Stone vermist raakt, weet hulpsheriff Noah Harper dat hij heel wat grenzen moet overschrijden om het jonge meisje te vinden. Maar zijn reddingsactie kost hem zijn vrouw, zijn baan en zijn woonplaats.

Wanneer Noah twaalf jaar later een nieuw leven heeft opgebouwd, krijgt hij ineens een telefoontje. Alyssa is weer verdwenen en haar vader wil dat Noah de belofte nakomt die hij al die jaren geleden deed - dat hij ervoor zou zorgen dat haar nooit meer iets slechts overkwam.

Noah moet zichzelf de vraag stellen: hoever wil hij gaan om haar te vinden? Het zou betekenen dat hij moet terugkeren naar Acacia Pines. Het zou betekenen dat hij oog in oog komt te staan met zijn verleden. Het zou betekenen dat hij alles op alles moet zetten.

Schrijver: Paul Cleave
Oorspronkelijke titel: Whatever it takes
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789021036694
Ebook: 9789021036700
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Kinderspel

Zack is vermist, zijn ouders worden verdacht. Kunnen misdaadauteurs de perfecte moord plegen?

Tijdens de tournee ter promotie van hun boek grappen de succesvolle misdaadschrijvers Cameron en Lisa Murdoch dat niemand zo goed met een misdaad weg zou kunnen komen als zij - het is tenslotte hun werk.

Dus als hun 7-jarige zoon Zach vermist wordt, vragen de politie en het publiek zich natuurlijk af of ze eindelijk hebben besloten te bewijzen wat ze al die tijd hebben gezegd; proberen ze aan te tonen hoe ze de perfecte misdaad kunnen plegen?

Schrijver: Paul Cleave
Oorspronkelijke titel: The quiet people
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789021030937
Ebook: 9789021030944
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Over zijn graf

Een sheriff neemt enorme risico’s in zijn zoektocht naar een vermiste tiener...

Acacia Pines, een stadje in de VS. Het leven van Sheriff Cohen loopt niet bepaald op rolletjes. Zijn vader heeft per ongeluk het verzorgingstehuis afgebrand, zijn vrouw heeft hem verlaten, en zijn zoon pest andere kinderen op school.

Wanneer middelbare scholier Lucas Connor wordt ontvoerd, ziet Cohen een kans om zijn leven weer op de rit te krijgen. Door de tiener te vinden kan hij zijn vrouw terugwinnen én een flinke smak geld verdienen als beloning.

Maar als er vervolgens doden vallen, wordt het al snel duidelijk dat Cohen een besluit moet nemen waar hij niet zomaar van terug kan keren. Een besluit dat dodelijke consequenties heeft...

Schrijver: Paul Cleave
Oorspronkelijke titel: His favourite graves
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789021049540
Ebook: 9789021049557
Uitgever: Luitingh-Sijthoff

E-booksVertrouw niemand

Thrillerschrijver Jerry Grey krijgt alzheimer. Hoe kan hij de realiteit en zijn eigen fictie nog uit elkaar houden? En waarom sterven er zo veel mensen om hem heen...?

Jerry Grey is bij veel mensen bekend onder zijn pseudoniem als thrillerauteur: Henry Cutter. Op zijn 49e wordt hij met alzheimer gediagnostiseerd en in een verzorgingstehuis geplaatst.

Zijn herinneringen en zijn fantasie beginnen daar door elkaar te lopen; de beschreven moorden zijn niet zomaar verzinsels, hij biecht op ze zelf gepleegd te hebben. Gevolgen van die ziekte, zeggen mensen tegen hem. Maar als dat waar zou zijn, waarom blijven er dan mensen dood gaan om hem heen?

Schrijver: Paul Cleave
Oorspronkelijke titel: Trust no one
Eerste uitgave: 2015
Ebook: 9788742850107
Uitgever: Jentas Books

Gerelateerde schrijvers