Boekenplank:
Kies
  • Home
  • C
  • Catherine Cooper

Boeken van Catherine Cooper

Catherine Cooper is freelance journalist. Ze is in 2009 met haar gezin naar Zuid Frankrijk verhuisd zodat haar kinderen tweetalig opgroeiden, ze meer konden skiën én genieten van een rustiger levensstijl.

Meer over Catherine Cooper

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Catherine Cooper


Overzicht

  • De cruise - The cruise
  • Het resort - The island

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe cruise

Een luxejacht. Een vermiste vrouw. Een vakantie om een moord voor te doen...

Tijdens een oudejaarsfeest op een groot, luxueus cruiseschip in het Caribisch gebied raakt danseres Lola vermist. Het schip wordt doorzocht en de kustwacht wordt gebeld maar er is geen teken van haar, dood of levend. Iedereen aan boord lijkt iets te verbergen te hebben. Twee weken later ligt het schip stil, ver van land, en blijft slechts de bemanning aan boord. Steeds meer mensen verdwijnen. Niemand is veilig.

Lola was populair op het schip maar deed geheimzinnig over haar achtergrond en naarmate het mysterie rondom haar groter wordt, blijkt elke passagier een verdachte. Met wie had ze ruzie op de avond dat ze verdween? Waarom ging ze überhaupt aan boord van de cruise? En waar was ze voor op de vlucht?

Schrijver: Catherine Cooper
Oorspronkelijke titel: The cruise
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789059901384
Ebook: 9789402323023
Uitgever: Boekerij
Het resort

De perfecte ontsnapping of de perfecte valstrik?

'Je kamer is geweldig. Het is eigenlijk geen kamer, maar een hele villa: een bungalow boven het water. Je hebt een privézwembad, een hangmat boven zee, een bubbelbad en een persoonlijke butler die alles voor je regelt. Welkom op de vakantie van je leven. Het zal je laatste zijn.'

Als een groepje influencers en journalisten een uitnodiging ontvangt voor een exclusief verblijf in een prachtig luxeresort op de Malediven lijken al hun dromen uit te komen. Maar dan breekt er een hevige storm los en kan niemand meer van het eiland af. Ineens bekijken de gasten elkaar met argwaan: waarom zijn juist zij uitgenodigd voor deze luxe vakantie? Is iedereen wel wie ze zeggen te zijn, of heeft elk van hen een geheim te verbergen? Een geheim waarvoor ze een moord zouden doen?

Schrijver: Catherine Cooper
Oorspronkelijke titel: The island
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789059901872
Ebook: 9789402324211
Uitgever: Boekerij

Gerelateerde schrijvers