Boekenplank:
Kies
  • Home
  • C
  • Matthew Costello & Neil Richards

Boeken van Matthew Costello & Neil Richards

Meer over Matthew Costello & Neil Richards

Genres: E-books only, Mysterie / Spanning / Thriller

Land van herkomst: Verenigde Staten


Cherringham

  1. Moord aan de Thames - Murder on Thames
  2. Moord op het landhuis - Mystery at the manor
  3. Moord bij maanlicht - Murder by moonlight
  4. Spreken is zilver - Thick as thieves
  5. De touwtjes in handen - Last train to London

gedetailleerd overzicht

CherringhamMoord aan de Thames

Het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden in de Thames. Een noodlottig ongeluk of zelfs zelfdoding, volgens de politie, maar Sarah Edwards vertrouwt het niet.

Samen met Jack Brennan start ze zelf een onderzoek en daarbij ontdekken ze dat de zaken bepaald niet zo liggen als de politie denkt...

Schrijver: Matthew Costello & Neil Richards
Oorspronkelijke titel: Murder on Thames
Eerste uitgave: 2013
Ebook: 9789026160059
Uitgever: De Fontein
Moord op het landhuis

De eigenaar van het statige landhuis komt om bij een brand. Een tragisch ongeval? Sara Edwards en Jack Brennan betwijfelen het...

De drie volwassen kinderen van het slachtoffer zijn mogelijke erfgenamen. Heeft een van hen het vuur aangestoken om hun erfenis vroeg te krijgen? Er zijn veel motieven - maar slechts één waarheid!

Schrijver: Matthew Costello & Neil Richards
Oorspronkelijke titel: Mystery at the manor
Eerste uitgave: 2014
Ebook: 9789026160073
Uitgever: De Fontein
Moord bij maanlicht

De repetities voor het jaarlijkse Cherringham kerstconcert zijn in volle gang. Maar dan sterft een van de zangeressen. Doodsoorzaak: een allergische reactie op de zelfgemaakte koekjes van het koor.

Sara Edwards en Jack Brennan hebben zo hun twijfels en gaan op onderzoek uit. Ze ontdekken dat er een wereld van wrok en rivaliteit schuilgaat achter de vriendelijke gezichten van het koor.

Schrijver: Matthew Costello & Neil Richards
Oorspronkelijke titel: Murder by moonlight
Eerste uitgave: 2014
Ebook: 9789026160097
Uitgever: De Fontein
Spreken is zilver

Twee inwoners van Cherringham vinden met metaaldetectoren een verbazingwekkende schat - een zilveren Romeins bord ter waarde van miljoenen. Ze moeten de beloning delen met zowel de boer als de eigenaar van het land, de formidabele Lady Repton, maar er zal genoeg zijn voor iedereen.

Die nacht, terwijl de dorpscafés vol zitten, biedt archeoloog professor Peregrine Cartwright aan om het bord veilig in zijn enorme muurkluis te bewaren. Maar wanneer de expert van het British Museum de volgende ochtend arriveert om de vondst te verifiëren, is de kluis leeg! De politie geeft de schuld aan een beruchte bende kunstdieven die in de provincie opereert. Maar Jack en Sarah hebben andere vermoedens...

Schrijver: Matthew Costello & Neil Richards
Oorspronkelijke titel: Thick as thieves
Eerste uitgave: 2014
Ebook: 9789026165627
Uitgever: De Fontein
De touwtjes in handen

Otto Brendl, de sympathieke oude man die elke zomer de klassieke Punch-and-Judy-show voor de kinderen presenteerde, sterft plotseling aan een hartaanval en heel Cherringham is er kapot van. Maar terwijl de herdenkingsdienst wordt gepland, wordt Jack achterdochtig dat Otto niet alleen de vriendelijke buurman was. Misschien zit er meer achter de hartaanval?

Al snel zijn Jack en Sarah op het spoor van een bijzonder sinistere moordenaar - en samen zullen ze ontdekken dat er niet slechts één soort gerechtigheid is...

Schrijver: Matthew Costello & Neil Richards
Oorspronkelijke titel: Last train to London
Eerste uitgave: 2014
Ebook: 9789026165658
Uitgever: De Fontein