Boekenplank:
Kies

Boeken van Colleen Cross

Colleen Cross is accountant en fraude-expert en schrijft, naast mysteries, ook waargebeurde misdaadverhalen.

Meer over Colleen Cross

Genre: Thriller / Spanning / Mysterie

Verenigde Staten

Website: http://colleencross.com/


De heksen van Westwick / Westwick Witches Magical Mystery

  1. Jong gehekst is oud gedaan - Witch you well

Katerina Carter

  1. Nooduitgang - Exit strategy
  2. Met gelijke munt - Game theory
  3. Engel des doods - Blowout
  4. Groene schijn - Greenwash

Katerina Carter: Kleur van Geld Mysteries / Katerina Carter: Color of Money Mystery

  1. In het rood - Red handed
  2. Blauwe maandag - Blue moon
De heksen van Westwick / Westwick Witches Magical Mystery
Katerina Carter: Kleur van Geld Mysteries / Katerina Carter: Color of Money Mystery

gedetailleerd overzicht

De heksen van Westwick / Westwick Witches Magical MysteryJong gehekst is oud gedaan

Een baan kun je kiezen, maar je afkomst niet...

Alles wat Cendrine West wil, is een carrière als journalist nastreven. Wat kan het haar schelen dat ze van een machtige heksenfamilie afstamt en dat haar tante Pearl haar het liefste ook bezig zou zien met magie?

Twee weken voordat Cen trouwt met een ‘normale’ man wordt er een biljonair vermoord in het knusse hotel van haar familie in Westwick Corners. En het spoor lijkt regelrecht naar tante Pearl te leiden. Als Cen wil bewijzen dat haar tante onschuldig is, zal ze toch haar magische afkomst moeten omarmen én haar toverkunsten inzetten, omdat de zaak veel gecompliceerder is dan hij op het eerste gezicht lijkt. Er zijn bovennatuurlijke krachten aan het werk in het slaperige stadje waar normaal zo weinig gebeurt.

Als Cen de hulp van Tyler Gates inschakelt - de nieuwe en sexy sherriff in Westwick Corners - wordt haar leven nog ingewikkelder omdat ze hem eigenlijk veel leuker vindt dan haar aanstaande. Zal Cendrine op tijd de onschuld van haar tante kunnen bewijzen en zelf ontdekken waar haar hart ligt?

Schrijver: Colleen Cross
Oorspronkelijke titel: Witch you well
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789463980852
Uitgever: Dutch Venture Publishing

Katerina CarterNooduitgang

Fraudeonderzoeker Katerina Carter weet gewoon niet wanneer ze met een zaak moet stoppen en daardoor komt ze terecht in een aantal lastige en gevaarlijke situaties. Nu ze geen werk meer heeft en haar geld opraakt, heeft Kat dringend meer cliënten nodig, of ze moet met hangende pootjes terug naar haar oude, saaie negen-tot-vijf-baantje bij haar vorige werkgever. En dat is wel het laatste wat Kat wil.

Dus als Susan Sullivan, de hoogste baas van Liberty Diamond Mines, Kat inhuurt om de verdwenen financieel directeur van het bedrijf terug te vinden – en de gigantische som gestolen geld die hij met zich meegenomen heeft – neemt Kat de opdracht net iets te graag aan. Rood staan is natuurlijk een belangrijke stimulans om moeilijke klussen aan te nemen, maar haar enthousiasme verandert al snel in doodsangst als twee werknemers van Liberty op brute wijze worden vermoord. Kat beseft dat dit onderzoek wel eens gevaarlijker zou kunnen zijn dan ze had verwacht.

Alsof alles nog niet ingewikkeld genoeg is, ontdekt ze een sinister verband tussen bloeddiamanten en georganiseerde misdaad. Nu moet ze alleen nog bewijzen vinden... en zorgen dat ze niet wordt vermoord voordat ze de echte criminelen ontmaskert. Met behulp van haar vrienden en een excentrieke oom moet Kat voorzichtig te werk gaan; anders wordt haar eerste zaak misschien ook gelijk haar laatste...

Schrijver: Colleen Cross
Oorspronkelijke titel: Exit strategy
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789463184205
Uitgever: Dutch Venture Publishing
Met gelijke munt

Fraudeonderzoeker Katerina Carter heeft het moeilijk met de alzheimerdiagnose van haar oom als ze plotseling de grootste zaak uit haar carrière in de schoot geworpen krijgt. Maar alles heeft een prijs...

Als miljardair Zachary Barron Kat inhuurt om onderzoek te doen naar mogelijke verduistering binnen zijn hedgefonds, ontdekt ze een verband met het geheimzinnige en machtige World Institute: een mondiaal bedrijf dat er alles aan doet om regeringen en zelfs de wereldwijde financiële markt in zijn macht te krijgen. En hoe dieper ze graaft naar hun onfrisse handelspraktijken, hoe meer ze beseft dat ze op het punt staat te verdwijnen in een ravijn vol duister bedrog, gewetenloze corruptie en keihard geweld.

Met de levens van haar familie en vrienden op het spel en haar carrière in de waagschaal moet Kat de moeilijkste beslissing van haar leven nemen zodat ze de mensen van wie ze het meeste houdt kan beschermen. Want het sinistere World Institute gaat over lijken om ervoor te zorgen dat hun geheimen nooit aan het licht zullen komen.

Schrijver: Colleen Cross
Oorspronkelijke titel: Game theory
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789463427241
Uitgever: Dutch Venture Publishing
Engel des doods

Tijdens een boottochtje naar een afgelegen eiland aan boord van een luxueus jacht heeft fraudeonderzoeker Katerina Carter al snel het gevoel dat de charmante, praatjesmakende eigenaar van de boot een duister geheim verbergt. De manier die hij aanprijst om snel geld te verdienen – zij kan toch niet de enige zijn die doorheeft dat het zaakje stinkt?

Eenmaal op het eiland onderzoeken Kat en haar vrienden de geruchten die de ronde doen over een sinistere sekte, de Aquarian Foundation, en gaan ze op zoek naar verborgen schatten. De sekte heeft mensen geld afgetroggeld en het begint erop te lijken dat dezelfde geschiedenis zich weer herhaalt. Tenminste, als Kat aan de anderen kan bewijzen dat sommige dingen te mooi klinken om waar te zijn...

Als niemand haar waarschuwingen serieus neemt, gaat ze op pad om een vreselijke waarheid te onthullen die de mensen waarvan ze het meest houdt in doodsgevaar kan brengen. Nu is het een race tegen de klok: Kat moet de moordenaar ontmaskeren voor hij opnieuw kan toeslaan.

Schrijver: Colleen Cross
Oorspronkelijke titel: Blowout
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789463425209
Uitgever: Dutch Venture Publishing
Groene schijn

Fraudeonderzoeker Katerina Carter en haar vriend Jace gaan een gezellig weekendje weg naar een huisje in de bergen. De dagen voor kerst zijn immers nog veel romantischer in de juiste omgeving. Bovendien heeft Jace een klus: overdag werkt hij aan de biografie voor een stinkendrijke milieugoeroe terwijl Kat gaat wandelen in de besneeuwde bergen.


Maar dan overlijden er twee milieuactivisten uit de buurt onder verdachte omstandigheden. Kat en Jace moeten de waarheid achterhalen voor er nog meer ongelukken gebeuren. Want de bergen kennen geen genade... en de moordenaar net zomin.


In de eenzame Rocky Mountains passen mensen normaal goed op elkaar, maar een koelbloedige moordenaar denkt daar anders over. En hij komt steeds dichterbij. Iemand wil duidelijk niet dat de waarheid aan het licht komt en doet er alles aan om Kat te dwarsbomen.

Schrijver: Colleen Cross
Oorspronkelijke titel: Greenwash
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789463678292
Uitgever: Dutch Venture Publishing

Katerina Carter: Kleur van Geld Mysteries / Katerina Carter: Color of Money MysteryIn het rood

Wanneer Katerina en haar vriend Jace een onverwachte uitnodiging voor een feestje accepteren is misdaad wel het laatste waar ze aan denken. Maar dan laat een zogenaamd superdure wijn een vieze smaak achter in Kats mond en ontdekt ze een miljoenenzwendel. En dat alles nog voor het diner!

Schrijver: Colleen Cross
Oorspronkelijke titel: Red handed
Eerste uitgave: 2014
Ebook: 1230000718301
Uitgever: Dutch Venture Publishing
Blauwe maandag

De plannen van Kat en haar vriend Jace voor een chique etentje lopen op niets uit als Kat erachter komt dat haar bejaarde buurvrouw Fiona een ex-gevangene als huurder in huis heeft gehaald. Fiona's vrijwilligerswerk in de gevangenis heeft al veel levens veranderd, maar nu dreigt haar edelmoedige karakter haar juist in de problemen te brengen. Zozeer zelfs dat ze zonder het te weten haar eigen leven op het spel zet.

Kats achterdocht groeit nog meer als ze erachter komt dat er onlangs een nieuwe levensverzekering is afgesloten; er wordt bij een ongeluk dubbel uitbetaald...

Schrijver: Colleen Cross
Oorspronkelijke titel: Blue moon
Eerste uitgave: 2015
Ebook: 9780994846259
Uitgever: Dutch Venture Publishing

Gerelateerde schrijvers