Boekenplank:
Kies

Boeken van Judith Cutler

Meer over Judith Cutler

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Website: Judith Cutler


Tobias Campion

  1. De geheimenbewaarder - The keeper of secrets
  2. De schaduw van het verleden - Shadow of the past

gedetailleerd overzicht

Tobias CampionDe geheimenbewaarder
Het voorjaar van 1810. De jonge predikant Tobias Campion vestigt zich in zijn nieuwe parochie, in Moreton St Jude. Hoewel hij dol is op het rustige leven op het platteland, bekruipt hem al snel het onprettige gevoel dat niet alles is zoals het lijkt.
De verdachte dood van een stroper, het vroegtijdige overlijden van een plaatselijke aristocraat en een mysterieuze aanval op Tobias zelf bevestigen zijn eerdere vermoedens; er zijn boosaardige krachten aan het werk in het zogenaamd slaperige gehucht. En dan verdwijnt er iemand die hem zeer dierbaar is...
Schrijver: Judith Cutler
Oorspronkelijke titel: The keeper of secrets
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 978-90-5290-030-8
Uitgever: Librion
De schaduw van het verleden
Najaar, 1811. De jonge predikant Tobias Campion voelt zich inmiddels erg thuis in zijn parochie Moreton St Jude. Hij kan het goed vinden met de nieuwe bewoonster van Moreton Hall, de weduwe Lady Chase wier zoon echter wordt vermist na de oorlog.

De vondst van het lichaam van een onbekende man in de rivier is het begin van allerlei verwikkelingen en verdwijningen, die Tobias opnieuw op het speurderspad brengen, zelfs tot ver buiten zijn parochie.

Schrijver: Judith Cutler
Oorspronkelijke titel: Shadow of the past
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789052900322
Uitgever: Librion

Gerelateerde schrijvers