Boekenplank:
Kies

Boeken van P. Dieudonné

Paul Dieudonné groeide op in Nederland, maar emigreerde eind jaren zestig met zijn familie naar Canada. Jarenlang had Dieudonné een antiquariaat in Montreal tot gezondheidsklachten hem dwongen de zaak te verkopen. Sindsdien droomt hij ervan in de voetsporen te treden van zijn grote voorbeeld A.C. Baantjer.

Meer over P. Dieudonné

Genre: Thriller / Spanning

Geboren: 1960

Nederland

Website: http://www.rechercheurdeklerck.nl/


De Klerck

  1. Rechercheur De Klerck en het doodvonnis
  2. Rechercheur De Klerck en het duivelse spel
  3. Rechercheur De Klerck en de ongrijpbare dood
  4. Rechercheur De Klerck en het lijk in transito

E-books

  • Rechercheur De Klerck en de doodsteek

gedetailleerd overzicht

De KlerckRechercheur De Klerck en het doodvonnis

Ondernemer Bart Bovend'Eerdt komt naar het hoofdbureau om een misverstand recht te zetten. Terwijl hij op zakenreis was, is iemand zijn kantoorpand heimelijk binnengedrongen, een gebeurtenis die door een verborgen camera is vastgelegd. Na weken speuren heeft De Klerck een verdachte vastzitten. Volgens Bovend'Eerdt is er sprake van een misverstand en zit de verdachte onschuldig vast.

Hoewel hij grote bedenkingen heeft, laat De Klerck op aandringen van Bovend'Eerdt de verdachte los. De ondernemer en de verdachte verlaten gezamenlijk het politiebureau. Een uur later komt er een ontstellend bericht. Bart Bovend'Eerdt heeft zichzelf opgehangen aan de Erasmusbrug. Hij liet op zijn kantoor een afscheidsbriefje achter. Maar is het wel een vrijwillige zelfmoord? De Klerck en zijn assistent Ruben Klaver zitten met tal van onbeantwoorde vragen, maar commissaris Hakkel wil dat ze de zaak afsluiten.

Schrijver: P. Dieudonné
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789492715395
Ebook: 9789492715401
Uitgever: E-Pulp Publishers
Rechercheur De Klerck en het duivelse spel

In zijn woning in Hillegersberg is notaris Van Bokhoven vermoord. Tot zijn grote verbazing ontdekt De Klerck dat het moordwapen een zilverkleurige ballpoint is. Naast de dode vindt hij een pulproman met op de cover een doodsbange vrouw die met een kruisboog wordt bedreigd. Op de boog ligt geen pijl, maar een zilverkleurige ballpoint. Het boek is opengeslagen op een pagina waarin het draait om overspel. Is het een verwijzing naar de achtergrond van de moord of wil de dader de politie op het verkeerde been zetten?

De Klerck en zijn assistent Ruben Klaver maken jacht op een moordenaar die een duivels spel lijkt te spelen.

Schrijver: P. Dieudonné
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789492715463
Uitgever: E-Pulp Publishers
Rechercheur De Klerck en de ongrijpbare dood

Op een winterochtend, als een dichte mistbank Rotterdam versluiert, fietst De Klerck door Delfshaven. Bij een woning aan de Voorstraat ziet hij een surveillancewagen. Er is juist een moordslachtoffer gevonden. Althans, dat beweert de schoonmaakster die het alarmnummer belde.

De Klerck betreedt het pand. Tot zijn verbijstering breekt er op dat moment een hevige brand uit. Als de brandweer de brand heeft bedwongen, kan niemand een lijk of een brandstichter vinden. Was er wel een moord, of zijn melding en brand een macabere grap? De Klerck en Klaver staan voor raadsels die lastig zijn op te lossen.

Schrijver: P. Dieudonné
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789492715500
Uitgever: E-Pulp Publishers
Rechercheur De Klerck en het lijk in transito

Op het Rotterdamse hoofdbureau van politie doet ondernemer Alexander van Oldenborgh aangifte van bedreigingen door een oud-werknemer. Het verwondert De Klerck dat die bedreigingen zouden voortkomen uit een ontslag van dertig jaar geleden. Hij vermoedt dat er iets anders speelt, maar kan zijn vinger er niet achter krijgen.

Dan krijgen hij en Klaver een melding binnen. Bij een schietpartij op de straat voor een seksclub is een dode gevallen: een werknemer van Alexander van Oldenborgh! De moord blijkt het begin van een uiterst lastige zaak die De Klerck vertwijfeld doet afvragen of hij haar ooit zal oplossen.

Schrijver: P. Dieudonné
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789492715555
Uitgever: E-Pulp Publishers

E-booksRechercheur De Klerck en de doodsteek

Er is een moord gepleegd op het Noordereiland. Een vrouw is in haar woninkje doodgestoken. Rechercheur De Klerck en zijn assistent Ruben Klaver stellen een onderzoek in. Het valt De Klerck op dat de vrouw haar voeten had ontbloot.

* Dit e-book is gratis te downloaden via de website van de schrijver en via de website van de uitgever.

Schrijver: P. Dieudonné
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: Nvt
Uitgever: E-Pulp Publishers

Gerelateerde schrijvers