Boekenplank:
Kies

Boeken van Clare Donoghue


Bennett & Lockyer

  1. Kijk niet om - Never look back
  2. Keer niet terug - No place to die

gedetailleerd overzicht

Bennett & LockyerKijk niet om
Sarah Grainger wordt gestalkt. Ooit was ze een gevierd fotograaf, nu is ze slechts een schim van zichzelf en durft ze nauwelijks nog naar buiten te gaan. Temeer daar er in de omgeving van haar huis in Zuid-Londen inmiddels drie vrouwen vermoord zijn aangetroffen.

Inspecteur Lockyer en zijn team staan voor een raadsel. De dader gaat steeds brutaler en grover te werk en de politie doet haar uiterste best een verband tussen de slachtoffers te vinden. Ondertussen krijgt Sarah cryptische briefjes en een zeer verontrustend telefoontje. Is de dader dichter bij huis dan ze denken...?

Schrijver: Clare Donoghue
Oorspronkelijke titel: Never look back
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789026135767
Uitgever: De Fontein
Keer niet terug
In een bizarre moordzaak stuit brigadier Jane Bennett op iets wat een grafkist moet voorstellen. De kist bevat het lijk van een vermiste studente. Er worden twee verdachten verhoord, maar beiden ontkennen betrokkenheid.

Wanneer enige tijd later opnieuw een kist wordt aangetroffen, bevestigt een anonieme tip Jane's vermoeden dat de twee zaken verband houden. Gaandeweg wordt het brigadier Jane Bennett en inspecteur Mike Lockyer steeds duidelijker dat ze jagen op een moordenaar die vastbesloten is zich door niets of niemand te laten stoppen.

Schrijver: Clare Donoghue
Oorspronkelijke titel: No place to die
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789026135798
Uitgever: De Fontein

Gerelateerde schrijvers