Boekenplank:
Kies

Boeken van Duncan Falconer

Duncan Falconer is het pseudoniem van een voormalig lid van de Special Boat Services (SBS), een onderdeel van de Britse marine dat zich bezighoudt met geheime missies, contraspionage en terreurbestrijding.

Meer over Duncan Falconer

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1956

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Duncan Falconer


John Stratton

  1. Huurling - Mercenary
  2. Integer - Assassin
John Stratton

gedetailleerd overzicht

John StrattonHuurling

SBS-agent Stratton klaart een klus voor de CIA in Midden-Amerika, maar tegen zijn principes in raakt hij persoonlijk betrokken en besluit hij de opstand van het volk te steunen in plaats van te onderdrukken. Hij weet echter niet dat de opstand veel meer is dan alleen een protest tegen de lokale regering, en dat de CIA hier op een onzuivere manier bij betrokken is. De door de wol geverfde Stratton moet zich opmaken voor een strijd die harder is dan zelfs hij ooit heeft meegemaakt.

Schrijver: Duncan Falconer
Oorspronkelijke titel: Mercenary
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789022563007
Uitgever: Boekerij
Integer

In Afghanistan leidt eliteagent John Stratton een geheime aanval op een afgelegen talibanhoofdkwartier. Terug in Londen krijgt Stratton een merkwaardige boodschap van een oude vriend die actief is bij militaire inlichtingen. Hij zou achtervolgd worden door een sluipmoordenaar. Als zijn vriend verdwijnt, komt Stratton in actie. Hij raakt betrokken bij de speurtocht naar een kernkop die is gestolen van een Pakistaanse vliegbasis. De vijand is onbekend, maar het spoor leidt van een taliban­schuilplaats naar de drukke straten van Manhattan.

Schrijver: Duncan Falconer
Oorspronkelijke titel: Assassin
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789022566046
Uitgever: Boekerij

Gerelateerde schrijvers