Boekenplank:
Kies

Boeken van Kami Garcia

Meer over Kami Garcia

Genre: Young Adult

Geboren: 1972

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Kami Garcia


Legioen / Legion

  1. Onbreekbaar - Unbreakable
  2. Ongemerkt - Unmarked
Legioen / Legion

gedetailleerd overzicht

Legioen / LegionOnbreekbaar

Als Kennedy Waters haar moeder dood aantreft, beseft ze niet dat paranormale krachten hiervoor verantwoordelijk zijn. Pas als de mysterieuze tweeling Jared en Lukas Lockhart in haar kamer inbreken en een geest vernietigen die daar was om haar te vermoorden, begrijpt ze dat haar moeders dood geen ongeluk was.

Kennedy moet haar moeders plaats innemen in het Legioen van de Zwarte Duif, een geheime club voor geestenjagers. Samen met de andere vier leden moet ze de wereld beschermen tegen een wraakzuchtig demon...

Schrijver: Kami Garcia
Oorspronkelijke titel: Unbreakable
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789048820412
Ebook: 9789048820429
Uitgever: Moon
Ongemerkt

Kennedy Waters leeft in een wereld waarin geesten geheimen bewaren en doden moorden plegen. Wanneer ze per ongeluk een wraakzuchtige demon heeft vrijgelaten, moet ze hem met de vier andere leden van het Legioen van de Zwarte Duif zien te verslaan.

Intussen leert ze meer over het Legioen en de Illuminati. Alle leden, op Kennedy na, hebben een merkteken, die samen een zegel vormen. Tijdens de jacht op de demon kan Kennedy niet langer de vraag die ze het meest vreest uit de weg gaan: waarom is zij nog steeds ongemerkt?

Schrijver: Kami Garcia
Oorspronkelijke titel: Unmarked
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789048821082
Ebook: 9789048821099
Uitgever: Moon

Gerelateerde schrijvers