Boekenplank:
Kies
  • Home
  • G
  • Kami & Stohl Garcia

Boeken van Kami & Stohl Garcia

Meer over Kami & Stohl Garcia

Genres: Fantasy / SF, Young Adult

Website: http://www.beautifulcreaturesthebook.com en www.kamigarcia.com

Het Legioen
  1. Onbreekbaar - Unbreakable
  2. Ongemerkt - Unmarked
The Caster Chronicles
  1. Betoverd - Beautiful creatures
  2. Vervloekt - Beautiful darkness
  3. Chaos - Beautiful chaos
  4. De aflossing - Beautiful redemption

Gedetaileerd overzicht

Het Legioen

Onbreekbaar
Als Kennedy Waters haar moeder dood aantreft, beseft ze niet dat paranormale krachten hiervoor verantwoordelijk zijn. Pas als de mysterieuze tweeling Jared en Lukas Lockhart in haar kamer inbreken en een geest vernietigen die daar was om haar te vermoorden, begrijpt ze dat haar moeders dood geen ongeluk was. Kennedy moet haar moeders plaats innemen in het Legioen van de Zwarte Duif, een geheime club voor geestenjagers. Samen met de andere vier leden moet ze de wereld beschermen tegen een wraakzuchtig demon...
Schrijver: Kami & Stohl Garcia
Oorspronkelijke titel: Unbreakable
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789048820412
Uitgever: Moon
Ongemerkt
Kennedy Waters leeft in een wereld waarin geesten geheimen bewaren en doden moorden plegen. Wanneer ze per ongeluk een wraakzuchtige demon heeft vrijgelaten, moet ze hem met de vier andere leden van het Legioen van de Zwarte Duif zien te verslaan. Intussen leert ze meer over het Legioen en de Illuminati. Alle leden, op Kennedy na, hebben een merkteken, die samen een zegel vormen. Tijdens de jacht op de demon kan Kennedy niet langer de vraag die ze het meest vreest uit de weg gaan: waarom is zij nog steeds ongemerkt?
Schrijver: Kami & Stohl Garcia
Oorspronkelijke titel: Unmarked
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789048821082
Uitgever: Moon

The Caster Chronicles

Betoverd
Er was een vloek. Er was een meisje. En er was een graf. Lena Duchannes is geen gewoon tienermeisje, zoals er zovelen rondlopen in het kleine zuidelijke stadje Gatlin. Ze probeert wanhopig haar macht te verbergen, en ze heeft te maken met een vloek die haar familie al generaties lang achtervolgd. Maar zelfs binnen de verwilderde tuinen, troebele moerassen, en overwoekerde begraafplaatsen van het vergeten zuiden kan een geheim niet eeuwig verborgen blijven. Ethan Wate, die het juiste moment afwacht om te ontsnappen uit Gatlin, wordt geplaagd door dromen over een mooi meisje dat hij nog nooit heeft ontmoet. Wanneer Lena naar de oudste en meest beruchte plantage van de stad verhuisd, voelt Ethan zich op onverklaarbare wijze tot haar aangetrokken. Hij is vastbesloten om te ontdekken waarom zij met elkaar verbonden zijn. In een stad zonder verrassingen zou een geheim alles kunnen veranderen...
Schrijver: Kami & Stohl Garcia
Oorspronkelijke titel: Beautiful creatures
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 978-90-443-2691-8
Uitgever: The House of Books
Vervloekt
Ethan wist zeker dat er in Gatlin nooit iets gebeurde. Tot hij Lena ontmoette, die hem een wereld toonde die al die tijd verborgen was gebleven. Een Gatlin dat eeuwenoude geheimen herbergde, onder de met mos bedekte bomen en afgebrokkelde trottoirs. Samen kunnen ze alles aan, maar na een tragisch sterfgeval begint Lena afstand te nemen van Ethan. Ze houdt geheimen achter die hun relatie ernstig op de proef stellen. En nu Ethan openstaat voor de duistere kant van het stadje en opgejaagd wordt door visioenen die alleen hij kan zien, is er geen weg meer terug.
Schrijver: Kami & Stohl Garcia
Oorspronkelijke titel: Beautiful darkness
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 978-90-443-2784-7
Uitgever: The House of Books
Chaos
Ethan dacht dat hij gewend begon te raken aan vreemde, onmogelijk gebeurtenissen in Gatlin. Maar nu Ethan en Lena weer thuis zijn, hebben de woorden 'vreemd'en 'onmogelijk' nieuwe betekenissen gekregen. Zwermen sprinkhanen, recordbrekende hitte en verwoestende stormen teisteren Gatlin. Ethan en Lena proberen te begrijpen wat de vloek van Lena nu eigenlijk betekent. Zelfs Lena's familie moet geloven aan de chaos. Als de tijd verstrijkt wordt de vraag steeds belangrijker: wat - of wie - moet worden opgeofferd om Gatlin te redden?
Schrijver: Kami & Stohl Garcia
Oorspronkelijke titel: Beautiful chaos
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789044341225
Uitgever: The House of Books
De aflossing
Is de dood het einde... of alleen het begin? Ethan, die nooit had gedacht in Gatlin het meisje van zijn dromen te vinden en niet kon verzinnen dat hij ooit zo graag terug zou willen naar het saaie stadje, moet nu hemel en aarde bewegen om terug te gaan naar de plek die hem zo dierbaar is. In Gatlin probeert Lena er alles aan te doen om Ethans terugkeer mogelijk te maken, ook al moet ze hiervoor oude vijanden vertrouwen en het leven van anderen op het spel zetten. Ver van elkaar proberen Ethan en Lena opnieuw samen hun lot te herschrijven.
Schrijver: Kami & Stohl Garcia
Oorspronkelijke titel: Beautiful redemption
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789044341249
Uitgever: The House of Books