Boekenplank:
Kies

Boeken van Sarah Goodwin

Sarah Goodwin heeft een bachelor en een master in creative writing. Ze schrijft niet alleen boeken maar heeft ook haar eigen podcast: Witchfix.

Meer over Sarah Goodwin

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Overzicht

  • Gestrand - Stranded
  • Het chalet - The resort

gedetailleerd overzicht

OverzichtGestrand

Je zou voor altijd willen blijven... tot je niet meer weg kunt.

Nadat ze een jaar hebben overleefd op een onbewoond Schots eiland voor een realityprogramma, wachten acht mensen op een strand op de boot die hen eindelijk komt ophalen. De zon zakt al achter de horizon, maar er is nog geen boot te zien. Hebben ze de dagen verkeerd geteld?

Een dag verstrijkt, en nog een, en nog steeds komt er niemand. De paniek slaat toe. Zijn ze bewust achtergelaten?

De sfeer binnen de groep was al gespannen maar bereikt een nieuw dieptepunt en de groep valt uit elkaar. En voor Maddy, toch al het buitenbeentje, wordt het nog veel, veel erger...

Schrijver: Sarah Goodwin
Oorspronkelijke titel: Stranded
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789026358807
Ebook: 9789026358814
Uitgever: Ambo | Anthos
Het chalet

Het leek een schuilplaats... maar was een val.

Mila en haar echtgenoot zijn op weg naar de bruiloft van haar zus, die plaatsvindt in een luxueus skioord. Voor het eerst in tijden heeft ze het gevoel dat ze haar leven weer op de rails heeft - het contact met haar zus is weer goed en ze is gelukkig met Ethan.

Dan valt de auto stil, midden op de weg, hoog in de bergen - de motor wil ook niet meer starten. Mila en Ethan zijn gestrand. Omdat ze geen bereik hebben stappen ze uit de auto en lopen terug naar een afslag die naar enkele blokhutten leidt. De houten huisjes zijn vervallen en Mila krijgt het gevoel dat ze er niet langer dan nodig moeten blijven.

Wanneer Ethan de volgende ochtend verdwenen is, blijkt haar akelige voorgevoel te kloppen. Nu is ze helemaal alleen, of lijkt dat maar zo?

Schrijver: Sarah Goodwin
Oorspronkelijke titel: The resort
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789026363269
Ebook: 9789026363276
Uitgever: Ambo | Anthos

Gerelateerde schrijvers