Boekenplank:
Kies

Boeken van Allie Reynolds

Meer over Allie Reynolds

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Allie Reynolds


Overzicht

  • De baai - The bay
  • Huiver - Shiver

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe baai

De golven spoelen niet weg wat ze hebben gedaan...

Kenna Ward verloor drie jaar geleden haar twee grote liefdes - nadat haar vriendje was verdronken, hing ze haar surfplank aan de wilgen en zwoer ze nooit meer te surfen. Wanneer ze hoort dat haar beste surfvriendin Mikka zich onverwacht snel verloofd heeft, besluit ze haar te verrassen. Kenna reist af naar Australië om haar op te zoeken en ook om die mysterieuze verloofde, Jack, te ontmoeten. Bij haar aankomst blijkt dat Jack en Mikka op het punt staan op surfvakantie te gaan en ze besluit mee te gaan.

Sorrow Bay is prachtig, ongerept en gevaarlijk. Mensen zouden er een moord voor doen om op deze afgelegen plek te kunnen surfen. Kenna ontmoet hier Mikka’s nieuwe vrienden, maar ze wordt niet bepaald warm welkom geheten. Ze behandelen haar als een buitenstaander en lijken dingen voor haar verborgen te houden. Waarom heeft haar vriendin zich eigenlijk met deze groep ingelaten?

Al snel wordt het Kenna duidelijk: als je eenmaal bij Sorrow Bay bent gearriveerd, kom je er niet meer weg.

Schrijver: Allie Reynolds
Oorspronkelijke titel: The bay
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789026362477
Ebook: 9789026362484
Uitgever: Ambo | Anthos
Huiver

De vakantie begint als een reünie in de Franse Alpen. En eindigt met moord...

Milla wordt uitgenodigd voor een reünie in de Franse Alpen, en ze verheugt zich op een gezellig weekend met vier oude vrienden, die ze tien jaar niet gezien heeft. Ze zijn echter nog niet gearriveerd of ze realiseren zich dat er iets niet klopt. Het resort is verlaten, de skilift die hen naar de top heeft gebracht staat stil en hun telefoons zijn verdwenen. Een spel dat ze spelen om het ijs te breken blijkt een truc om de vriendengroep te herinneren aan Milla’s beste vriendin, Saskia, die tien jaar geleden verdween en nooit werd gevonden.

Milla beseft algauw dat ze niemand kan vertrouwen. Iemand heeft hen hierheen gelokt om de waarheid over Saskia te achterhalen en gaat tot het uiterste om antwoorden te krijgen. Als Milla niet oppast, kan ze zomaar de volgende zijn die verdwijnt…

Schrijver: Allie Reynolds
Oorspronkelijke titel: Shiver
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789026350870
Ebook: 9789026350887
Uitgever: Ambo | Anthos

Gerelateerde schrijvers