Boekenplank:
Kies

Boeken van Tamara Haagmans

Tamara Haagmans schrijft al haar hele leven. Haar onverbeterlijke romantische inslag zie je terug in haar verhalen. Je kunt haar altijd wakker maken voor een goed boek, sushi óf wanneer ze een nieuwe jurk mag uitzoeken, want broeken draagt ze niet. Haagmans woont samen met de drie grote liefdes van haar leven: haar man, haar zoon... en haar boekenkast.

Meer over Tamara Haagmans

Genre: Roman

Geboren: 1980

Geboorteland: Nederland

Website: Tamara Haagmans


Overzicht

 • Ctrl Alt Delete
 • De mooiste dag van je leven
 • Helemaal niets mis mee
 • Het is niet wat het lijkt
 • Je ogen worden zwaar
 • Lot uit de loterij
 • Met een beetje geluk
 • Plankenkoorts
 • Sprong in het diepe
 • Uit onverwachte hoek
 • Wie schrijft die blijft

E-books

 • De beste wensen
 • De kreeft
 • Er was eens...
 • Italiaanse toestanden

Sprookjes bestaan (aka Er was eens...)

 1. De mooiste van het land
 2. Als een lopend vuurtje
 3. De vlam in de pan
 4. Laat het los
 5. De stoute schoenen

Dubbel uitgegeven titels

 • Alles op het spel - zie Ctrl Alt Delete
 • Verblind door hem - zie Het is niet wat het lijkt

gedetailleerd overzicht

OverzichtCtrl Alt Delete

Lily werd als kind behandeld voor NonHodgkin, maar moest daardoor noodgedwongen stoppen met dansen. De behandeling slaat aan, en na een lang behandeltraject wordt Lily genezen verklaard. Ze pakt haar leven weer op en na jaren hard werken komt haar wens uit: ze mag dansen in de videoclip van Unity, een van de hotste boybands op aarde!

Ze ontmoet Jim, gameontwerper, en samen moeten ze werken aan haar clip. Jim blijkt een irritante kwal, die het bloed onder Lily's nagels vandaan haalt. Toch krijgt Lily gevoelens voor Jim, als ze een andere kant van Jim ontdekt en ziet hoe hij zich inzet voor kinderen in het ziekenhuis. Langzaam maar zeker groeien ze naar elkaar toe. Het leven lijkt Lily eindelijk toe te lachen. Tot dat vreselijke moment...

 

* Dit boek is ook uitgegeven onder een andere titel (zie dubbel uitgegeven titels).

Schrijver: Tamara Haagmans
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789082686166
Ebook: 9789402178654
Uitgever: Brave New Books
De mooiste dag van je leven

Krista had de trouwjurk natuurlijk nooit moeten passen. Ze wist al dat er iets niet klopte toen haar collega Marthe de prachtige wolk stof uit de doos haalde, maar toch. Marthe dwong haar zowat om de jurk aan te trekken, en ja, hij zat als gegoten. Maar Krista heeft geen vriend, laat staan trouwplannen.

En dan vindt ze in dezelfde doos ook nog trouwgeloftes en een ring. Die spullen horen niet thuis in hun kringloopwinkel. Van wie is de jurk geweest?

Krista besluit op zoek te gaan naar de eigenaar en komt terecht bij Roy. Ze hebben meteen een goede klik, maar Roy heeft een groot verdriet te verwerken. En durft Krista haar eigen geheimen wel prijs te geven..?

Schrijver: Tamara Haagmans
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789024585212
Ebook: 9789024585229
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Helemaal niets mis mee

Als Mirjam en Michel op een dag bedenken dat hun seksleven wel een oppepper kan gebruiken en besluiten om naar een parenclub te gaan, is dat het begin van een humoristische zoektocht naar 'meer' tussen de lakens.

Omdat ze beiden niet weten wáár ze precies naar op zoek zijn, gaat dit in rap tempo van kwaad tot erger en leidt het tot verschillende hilarische ontmoetingen, gebeurtenissen en belevenissen, en uiteindelijk stevent het in een razend tempo af op een onverwachte climax als het toch niet hélemaal zo leuk is als het leek.

Schrijver: Tamara Haagmans
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789462547636
Uitgever: MijnBestseller
Het is niet wat het lijkt

Het lijkt Sanne allemaal mee te zitten als ze een contract krijgt bij een uitgever, die haar een sexy redacteur toewijst om haar wegwijs te maken in het boekenvak. Niet alleen komt haar droom van een eigen boek uit, ze heeft het ook wel héél gezellig met Dave tijdens het werk.

Jammer genoeg lijkt haar beste vriend Dennis niet blij voor haar. En dat is toch vreemd, want gunnen beste vrienden elkaar niet alle geluk van de wereld?

 

* Dit boek is ook uitgegeven onder een andere titel (zie dubbel uitgegeven titels).

Schrijver: Tamara Haagmans
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789462541986
Uitgever: MijnBestseller
Je ogen worden zwaar

Stoppen met roken door hypnose. Het klinkt te mooi om waar te zijn. Nadja, een rijzende ster bij een modeblad, gaat het toch proberen.

In eerste instantie lijkt het ook allemaal goed te gaan, tot ze een vreemde bijwerking ontdekt. Is dat het wel allemaal waard en kan ze de problemen die zijn ontstaan zelf oplossen, of moet ze hulp inroepen?

Schrijver: Tamara Haagmans
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789087593728
Uitgever: U2pi


Lot uit de loterij

Lot uit de loterij bevat de verhalen:

 1. De ervaring van je leven
 2. Dubbel verliefd
 3. Wachtrij voor de ware

Als je niet af en toe een gokje waagt, mis je misschien wel de ervaring van je leven...

In De ervaring van je leven is Ellen dolblij als ze bij een wedstrijd de ervaring van haar leven heeft gewonnen. Helaas vindt het bedrijf haar inzending net iets te erotisch; daarom bieden ze haar alleen de vakantie aan. Als ook nog haar vriendin afzegt, besluit ze maar om alleen te gaan. Dat pakt goed uit als ze op het hete Tenerife Robert ontmoet, die al haar dromen waarmaakt. Maar is Robert wel wie hij zegt te zijn?

Soms moet je dubbel zien om erachter te komen wie de ware is...

Toen Niki de advertentie voor de wedstrijd in Dubbel verliefd las, besefte ze zich niet precies wat het zou inhouden als ze daadwerkelijk zou winnen. Maar als ze wordt verkozen tot dé dubbelganger van zangeres Donna Diva, leert ze wat daar allemaal bij komt kijken. Het wordt allemaal nog ingewikkelder als Niki als een baksteen valt voor de manager van Double D. Want hij is niet alleen haar manager...

Voorkruipen in de rij is soms nodig om verder te komen in de liefde...

In Wachtrij voor de ware is Lexi zich aan het voorbereiden om het uit te maken met Roel. Daarvoor moet ze nog even snel boodschappen doen. Omdat ze haast heeft, dringt ze voor in de rij. De man achter haar, Chris, is daar niet van gecharmeerd en al helemaal niet meer als ze als miljoenste klant een reisje wint. Om van hem af te komen, zegt Lexi toe dat ze wel samen met hem op reis zal gaan. Maar is dat wel zo'n goed idee?

Schrijver: Tamara Haagmans
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789492507006
Ebook: 9781386785200
Uitgever: Tinteling Romance
Met een beetje geluk

Nicole wordt verrast met een wel heel bijzondere erfenis...

Wanneer haar tante overlijdt, erft Nicole een klein pretpark. Hoewel het in een verschrikkelijke staat verkeert en haar tante hoge schulden had, is Nicole vastbesloten om het park nieuw leven in te blazen.

Maar Marc, de manager van het pretpark, probeert Nicole te overtuigen het park aan hem te verkopen. En elke keer als hij in de buurt is, lijkt er van alles mis te gaan: de wallaby’s ontsnappen, een bestelling voor de brasserie gaat fout, en Nicole krijgt een flinke boete. Gelukkig komt daar hulp van Nicoles vriendin Daniëlla, die met een fantastisch idee komt om het park te redden.

Schrijver: Tamara Haagmans
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789024595167
Ebook: 9789024595174
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Plankenkoorts

Mara werkt bij het familiebedrijf van haar opa en oma: een winkel met tweedehands boeken, bladmuziek en theaterstukken. Op een dag komen er ineens tientallen mensen achter elkaar de winkel binnen. Ze halen alles overhoop en lijken op zoek te zijn naar iets, maar wat? Wat ligt er in het winkeltje van Mara's opa en oma?

Dan stapt er een knappe klant de winkel binnen. Mara is bang dat hij ook ergens naar op zoek is, maar hij lijkt meer interesse te hebben in haar dan in de winkel. Wie is hij, en waarom is hij zo geïnteresseerd in Mara?

Schrijver: Tamara Haagmans
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789024589821
Ebook: 9789024589838
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Sprong in het diepe

Tessa heeft geen leuk jaar achter de rug. Ze verliest haar baan én haar vriend op hetzelfde moment. Als haar moeder haar een vakantie geeft omdat ze zelf niet kan gaan, neemt Tessa die na enig twijfelen aan.

Alleen... Ze zit op een golfresort in Duitsland, en het is november. Alle winkels en restaurants zijn gesloten en er is echt helemaal niemand, behalve de Nederlandse badmeester Thomas die haar onder zijn hoede neemt. Telkens als ze in zijn buurt is, gebeuren er hele vreemde dingen.

Aan het eind van haar vakantie haalt Thomas haar over om er nog een paar dagen met hem aan vast te plakken. Hij moet dan wel werken maar er blijft genoeg tijd over om leuke dingen te doen. Omdat er thuis toch niemand op haar wacht zegt ze ja.

Het ene reisje loopt naadloos over in het andere en ondanks alle vreemde gebeurtenissen groeien Tessa en Thomas steeds dichter naar elkaar toe. Tot Thomas ineens helemaal van de aardbodem verdwijnt, om op een héél onverwacht moment weer op te duiken met een schokkende onthulling.

Schrijver: Tamara Haagmans
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789086603787
Uitgever: Ellessy
Uit onverwachte hoek

Holly heeft de leukste baan van de wereld, maar wanneer ze verliefd wordt, besluit ze daarover te liegen...

Holly is een succesvolle fotograaf met een missie: ze wil alleen eerlijke en mooie foto’s maken als tegenhanger van de paparazzifoto’s die levens kapotmaken. Holly kan het weten, twaalf jaar geleden heeft ze zelf een levensverwoestende foto verkocht en hoewel haar geld en roem werden beloofd, hield ze er alleen een bittere nasmaak en een verpeste reputatie aan over...

Wanneer ze door een invalklus in contact komt met Milan, klikt het meteen. Algauw komen er gevoelens in het spel, maar als Milan vertelt dat zijn jeugd is verpest door zijn beroemde vader en hij een hekel heeft aan de showbizzwereld, zwijgt Holly over haar carrière. Maar waarom, ze is toch trots op wat ze doet? Net als Holly besluit eerlijk te zijn, komt ze erachter dat haar carrière niet het enige is wat tussen hen in staat... Weet Holly haar verleden achter zich te laten?

Schrijver: Tamara Haagmans
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789021031880
Ebook: 9789021032016
Uitgever: Luitingh-Sijthoff


Wie schrijft die blijft

Wanneer bestsellerauteur Caro denkt dat al haar geheimen veilig zijn, komt journalist Jesse ineens om de hoek kijken...

Caro is een succesvolle schrijver die onder een pseudoniem schrijft en onder geen beding bekend wil worden. Naast schrijven runt ze samen met haar vader De Gulden Draeck, een idyllisch boetiekhotel met een kunstwinkeltje in ’t Gooi. Hier komen de meest rijke, eigenzinnige gasten logeren, én hier haalt Caro haar inspiratie voor haar boeken vandaan.

Na de zoveelste bestseller wil haar uitgever toch dat ze uit de schaduw stapt, maar Caro weigert dit. Dan bedenkt haar vader een slimme oplossing waar iedereen tevreden mee is. Net als alles op rolletjes lijkt te lopen, staat ineens de toekomst van het boetiekhotel op losse schroeven, en moet Caro keuzes maken. Hoeveel is haar dubbelleven haar waard?

Schrijver: Tamara Haagmans
Eerste uitgave: 2024
ISBN/EAN: 9789021031859
Ebook: 9789021031866
Uitgever: Luitingh-Sijthoff

E-booksDe beste wensen

De beste wensen is een grappig, romantisch en ontroerend kerstverhaal dat de kracht van liefde en verandering viert, zelfs in de donkerste dagen van het jaar...

Het is 24 december. Joy heeft een diepgewortelde hekel aan kerst en dat is niet handig als je in een speelgoedwinkel werkt. Ze weet zich erdoorheen te bluffen, totdat de chagrijnigste klant ooit de winkel binnenstapt.

Diezelfde avond moet Joy naar een Secret Santa-feest bij haar zus. Terwijl Joy zich voorbereidt op een avond de schijn ophouden en blij zijn voor haar zus, blijkt tot overmaat van ramp de vervelende klant, Chris, een bekende van de familie te zijn. Kan kerst nog erger worden?

Maar dan blijken ze toch een enorme klik. Wanneer Chris ontdekt dat Joy kerst haat, zet hij alles op alles om haar te overtuigen dat kerst niet zo vreselijk is als ze beweert. Maar zit Joy daar wel op te wachten? En lukt het Chris om Joy toch in de kerststemming te krijgen?

Schrijver: Tamara Haagmans
Eerste uitgave: 2023
Ebook: 9789021045023
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
De kreeft

Thuiskok Joyce wordt ingehuurd om een chic diner klaar te maken. De enige voorwaarde: er staat kreeft op het menu. Moet ze die echt klaarmaken? Haar hart breekt al bij het idee.

Als haar leuke busje dan ook nog startproblemen krijgt én de gastheer van het diner een heel aantrekkelijke man blijkt te zijn, weet Joyce niet meer hoe ze heeft. Wordt de avond een fiasco? En hoe loopt het af met de kreeft?

Schrijver: Tamara Haagmans
Eerste uitgave: 2020
Ebook: 9789024588893
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Er was eens...

Deze prinsessen hebben geen prins op het witte paard nodig!

Welkom in pretpark 'Lang en Gelukkig Land', een plek waar dromen uitkomen. Althans, voor de kleine bezoekers van het pretpark die nog geloven in prachtige prinsessen en prinsen op het witte paard.

Voor Nandi, Noa en Noortje is de werkelijkheid wat minder sprookjesachtig. Voor deze drie jonge meiden vormen kotsende kleuters, opdringerige exen en overheersende moeders de dagelijkse realiteit. Wat deze prinsessen echter niet nodig hebben, is een Prins Charming die ze uit hun muiltjes blaast. Nee, in Lang en Gelukkig Land komt de liefde uit een andere hoek. En in de vorm van een prachtig elfje, een sexy redster in nood en een stoere bardame.

* Dit boek is een zgn. FEM publicatie, oftewel Female/Female.

Schrijver: Tamara Haagmans
Eerste uitgave: 2019
Ebook: 9781393589730
Uitgever: Tinteling Romance
Italiaanse toestanden

Fleur heeft geen idee in wat voor toestanden ze terechtkomt als ze door haar werkgever naar Italië wordt gestuurd om de mysterieuze miljonair Stephano Visconti op te sporen en op te foto te zetten. Dat is namelijk makkelijker gezegd dan gedaan, want het is tot nu toe nog geen enkel roddelblad gelukt om een goede foto van hem te maken.

Na enkele hopeloze pogingen om bij Stephano in de buurt te komen, komt Fleur in contact met Raoul, een oude bekende. Ze had niet gedacht hem ooit nog te zien. Het lot lijkt haar gunstig gezind, want hij blijkt Stephano’s chauffeur te zijn! In de hoop dat ze via Raoul bij Stephano in de buurt kan komen, gaat ze met hem op date. En stiekem vindt ze dat eigenlijk helemaal niet erg...

Schrijver: Tamara Haagmans
Eerste uitgave: 2021
Ebook: 9789024596096
Uitgever: Luitingh-Sijthoff

Sprookjes bestaan (aka Er was eens...)De mooiste van het land

Noa werkt als prinses in Lang en Gelukkig Land, een baan die als een droom voor haar in vervulling gaat. Bovendien woont ze ook in een van de appartementen op het park, op nog geen vijf minuten van haar werk!

Wanneer ze op een dag thuiskomt en haar nieuwe (en heel knappe) collega Ralf tegen het lijf loopt, voelt ze zich direct tot hem aangetrokken. Wanneer Noa hem tijdelijk onderdak aanbiedt, vraagt ze zich al snel af of het wel zo’n goed idee is om samen te gaan wonen met iemand die ze zo aantrekkelijk vindt...

Schrijver: Tamara Haagmans
Eerste uitgave: 2022
Ebook: 9789021030647
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Als een lopend vuurtje

Wanneer Nandi’s grote droom uitkomt - ze wordt aangenomen als prinses in Lang en Gelukkig Land - stelt haar vriend Brian haar een ultimatum: de baan of hun toch al niet meer zo geweldige relatie. Nandi aarzelt geen moment en kiest voor de baan.

Maar Brian blijkt dat niet zo leuk te vinden en hij brengt Nandi steeds vaker ongewenste bezoekjes op haar nieuwe werk. Gelukkig is daar Nandi’s knappe collega Maikel, die Nandi wel helpt haar ex van zich af te slaan. Zou hij dan wel een geschikte prins voor haar zijn?

Schrijver: Tamara Haagmans
Eerste uitgave: 2022
Ebook: 9789021030654
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
De vlam in de pan

Noortje woont met haar zeven broers in een groot landhuis net buiten Lang en Gelukkig Land, het amusementspark waar ze een baan heeft weten te bemachtigen, godzijdank met goedkeuring van haar strenge ouders. Ze wordt dag en nacht in de gaten gehouden en mag nergens naartoe zonder gezelschap van een van haar oudere broers.

Wanneer ze op het park al snel een knappe prinses genaamd Jenna ontmoet, weet ze niet wat ze moet doen: Noortjes ouders weten niet dat ze op vrouwen valt en zullen haar bovendien nooit toestaan haar vrije tijd met Jenna door te brengen. Noortje moet samen met haar nieuwe prinses een manier vinden om zichzelf te bevrijden uit haar gouden kooi. Zullen haar ouders het ooit begrijpen?

Schrijver: Tamara Haagmans
Eerste uitgave: 2022
Ebook: 9789021030661
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Laat het los

Britt werkt samen met haar zus Lies in Lang en Gelukkig Land, een fantastisch pretpark in Nederland. Ze spelen allebei dezelfde prinses: Britt in het theater, Lies in het park. Als Britts tegenspeler op staande voet wordt ontslagen, wordt er met spoed een invaller geregeld.

Ben is een musicalacteur, maar daar is Britt niet echt van onder de indruk. Volgens haar doen die vaak alsof ze alles weten en beter zijn dan de rest. Toch weet hij bij haar een gevoelige snaar te raken, iets wat Britt totaal niet zag aankomen. Onzeker over wat het is tussen hen, houdt Britt het liever even geheim. Over geheimen gesproken: elke keer als Britt met haar wil bijkletsen, glipt Lies snel het huis uit. Waar is zij mee bezig?

Schrijver: Tamara Haagmans
Eerste uitgave: 2023
Ebook: 9789021030685
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
De stoute schoenen

Wanneer Lena door een vriendin aan de man wordt geholpen via Tinder, is dat niet zo succesvol. Hoewel de klik met match Levi online fantastisch leek, loopt ze een blauwtje tijdens hun eerste date. Terwijl ze eenzaam zit te wachten tot Levi komt, staat er ineens een andere jongen voor haar neus. Hij stelt zich voor als Kris en biedt aan om bij haar te komen zitten. Als Lena hem was tegengekomen op Tinder had ze nooit naar rechts geswiped, maar ze zegt toch ja. Wat eerst een verpeste avond leek te zijn, verandert in een hele leuke date.

De volgende dag staat Lena ontspannen te werken als prinses tijdens een meet-and-greet, totdat er een wel heel bekende man voor haar neus staat. Kris! Het bloed stijgt haar direct naar haar wangen. Maar hij is niet alleen, hij is samen met een klein meisje in een rolstoel. Heeft hij een dochter? Waarom heeft hij dat niet verteld? En is er meer wat hij achterhoudt?

Schrijver: Tamara Haagmans
Eerste uitgave: 2023
Ebook: 9789021030678
Uitgever: Luitingh-Sijthoff

Dubbel uitgegeven titelsAlles op het spel

Zie voor de beschrijving van dit boek: Ctrl Alt Delete.

Schrijver: Tamara Haagmans
Oorspronkelijke titel: zie Ctrl Alt Delete
Eerste uitgave: 2018
Ebook: 9789024588916
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Verblind door hem

Zie voor de beschrijving van dit boek: Het is niet wat het lijkt.

Schrijver: Tamara Haagmans
Oorspronkelijke titel: zie Het is niet wat het lijkt
Eerste uitgave: 2015
Ebook: 1230002444963
Uitgever: SVM Publishing

Gerelateerde schrijvers