Boekenplank:
Kies

Boeken van Rachel Hawkins

Rachel Hawkins (VS) werkte vele jaren als docente, maar is tegenwoordig fulltime schrijfster. Hawkins woont met haar gezin in Alabama.

Meer over Rachel Hawkins

Genres: Roman, Young Adult

Geboren: 1979


Royals

  1. Royals - The royals
  2. Her Royal Highness - Her Royal Highness

gedetailleerd overzicht

RoyalsRoyals

1 Schots kasteel
1 kroonprins
1 verloving
en 2 te krappe pumps

Daisy Winters is dol op scifi, heeft een bijbaantje bij de supermarkt, houdt ervan haar haren in knalkleuren te verven en ze heeft een perfecte oudere zus die op het punt staat zich te verloven met de Schotse kroonprins Alex. Daisy heeft absoluut geen zin in een leven in de spotlights, maar moet ze samen met haar zus de zomer doorbrengen aan het Schotse hof.

Daar ontmoet ze Alex' broertje Sebastian, die overal waar hij komt voor een schandaal zorgt en Daisy daarin meesleurt. Terwijl ze zich zo goed mogelijk probeert te gedragen, worden de verwikkelingen alleen maar groter als ze het ene koninklijke geheim na het andere ontdekt...

Schrijver: Rachel Hawkins
Oorspronkelijke titel: The royals
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789000363711
Ebook: 9789000363728
Uitgever: Van Goor
Her Royal Highness

Een prinses, talloze geheimen en een roze steen...

Millie Quint is er kapot van als haar vriendin met een ander zoent. Omdat ze de gedachte om elke dag met haar ex geconfronteerd te worden niet kan verdragen, besluit Millie om beurzen aan te vragen voor prestigieuze scholen. Hoe verder van Houston, hoe beter.

Millie kan haar geluk niet op als ze wordt toegelaten tot een van de meest exclusieve scholen ter wereld in de Schotse Hooglanden. Alles aan Schotland is anders: het landschap is mistig en groen, de school is prachtig en de studenten vinden haar Amerikaanse accent superschattig. Er is alleen één probleem: Millies kamergenoot Flora gedraagt zich als een echte prinses. Ze ís ook een echte prinses. Van Schotland.

De twee kunnen elkaar niet uitstaan, maar voordat Millie het doorheeft, heeft ze wéér een vriendin. Prinses Flora zou een nieuw hoofdstuk in haar liefdesleven kunnen zijn, maar Millie weet dat de kans op een happily ever after klein is. Het echte leven is tenslotte geen sprookje... Of toch wel?

Schrijver: Rachel Hawkins
Oorspronkelijke titel: Her Royal Highness
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789000368402
Ebook: 9789000368419
Uitgever: Van Goor

Gerelateerde schrijvers