Boekenplank:
Kies

Boeken van Ali Hazelwood

Meer over Ali Hazelwood

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Ali Hazelwood


Love Hypothesis

  1. De liefdeshypothese - The love hypothesis
  2. Love on the brain - Love on the brain

Young Adult

  • Check & mate - Check & mate
Young Adult

gedetailleerd overzicht

Love HypothesisDe liefdeshypothese

Liefde is een aantrekkingskracht die zelfs de wetenschap niet kan verklaren...

Promovendus Olive Smith gelooft in wetenschap, niet in iets onvoorspelbaars als liefde. Maar door een misverstand met haar vriendin Anh wordt ze plotseling gedwongen een relatie te faken. In paniek kust ze de eerste man die ze tegenkomt. Deze kus veroorzaakt niet alleen een reeks irrationele gevoelens, de gekuste persoon blijkt ook Adam Carlsen te zijn: een jonge professor en de grootste laboratoriumtiran van de campus.

Al snel komt Olives wetenschappelijke carrière in het gedrang en ontdekt ze dat haar eigen hart onder de loep nemen nog ingewikkelder is dan een hypothese over liefde.

Schrijver: Ali Hazelwood
Oorspronkelijke titel: The love hypothesis
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789044364859
Ebook: 9789044364866
Uitgever: The House of Books
Love on the brain

In de door mannen gedomineerde wereld van neurowetenschappen is het levensmotto van Bee Königswasser duidelijk: wat zou Marie Curie doen?

Als NASA haar de leiding zou geven over een droomproject zou Marie zonder aarzeling accepteren. Duh. Maar de koningin van de moderne natuurkunde hoefde nooit samen te werken met Levi Ward. Zijn gevoelens voor Bee zijn duidelijk: aartsvijanden werken het best elk in hun eigen Galaxy, far, far away.

Nu ontbreekt haar apparatuur, negeert het personeel haar en is haar droomproject naar de maan. Het enige wat nog telt is: wat gaat Bee Königswasser doen?

Schrijver: Ali Hazelwood
Oorspronkelijke titel: Love on the brain
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789044365719
Ebook: 9789044365726
Uitgever: The House of Books

Young AdultCheck & mate

De liefde is aan zet...

Mallory Greenleaf was ooit een aanstormend schaaktalent, maar is nu helemaal klaar met de sport. Schaken heeft alles in haar leven overhoop gegooid. Wanneer ze met tegenzin meedoet aan een laatste liefdadigheidstoernooi, verslaat ze geheel onverwacht Nolan Sawyer; de huidige wereldkampioen en het enfant terrible van de schaak-scene.

Nog onverwachter is zijn verlangen om het opnieuw tegen haar op te nemen. Welke zet zit hierachter? Als Mallory slim is, loopt ze weg. Game over. Maar de zeer welkome geldprijzen van de toernooien lonken. Gaandeweg ontdekt Mallory niet alleen dat er ook buiten de hal spelletjes worden gespeeld, maar ook dat het schaakbord nog altijd een magische aantrekkingskracht op haar heeft - net als die ene geduchte tegenstander...

Schrijver: Ali Hazelwood
Oorspronkelijke titel: Check & mate
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789000385034
Ebook: 9789000385041
Uitgever: Van Goor

Gerelateerde schrijvers