Boekenplank:
Kies

Boeken van Carley Fortune

Carley Fortune studeerde journalistiek aan de Toronto Metropolitan University.

Meer over Carley Fortune

Genres: Roman, Young Adult

Geboorteland: Canada

Website: Carley Fortune


Overzicht

  • Deze zomer wordt écht anders - This summer will be different
  • Elke zomer daarna - Every summer after
  • Ik zie je bij het meer - Meet me at the lake

gedetailleerd overzicht

OverzichtDeze zomer wordt écht anders

Zon, oesters, wijn... en liefde?

Tijdens een heerlijke zomervakantie ontmoet Lucy de knappe Felix. Na een bijzondere nacht blijkt echter dat Felix het broertje is van Lucy’s beste vriendin Bridget. Eén ding is duidelijk: Lucy en Felix kunnen niet meer bij elkaar in bed belanden. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan...

Elke zomer ontmoeten ze elkaar weer en blijkt de aantrekkingskracht tussen Felix en Lucy sterker dan zijzelf. Maar dit jaar moet het anders: Bridget gaat trouwen en kan een romance tussen Lucy en haar broertje er niet bij hebben. Lucy’s hart heeft echter andere plannen. Deze zomer moet het écht anders, dat weten Felix en Lucy allebei. Maar of dat ze gaat lukken?

Schrijver: Carley Fortune
Oorspronkelijke titel: This summer will be different
Eerste uitgave: 2024
ISBN/EAN: 9789000392711
Ebook: 9789000392728
Uitgever: Van Goor
Elke zomer daarna

Eén zomer die alles veranderde...

Na een onverwacht telefoontje reist Percy af naar het kleine dorpje aan het meer waar ze in haar tienerjaren de zomervakanties heeft doorgebracht. Als dertienjarig meisje ontmoette ze hier haar eerste liefde Sam. Zes zomers lang brachten ze al hun tijd samen door en ze leken voorbestemd om dat nog vele zomers te doen. Maar toen Sam naar de universiteit ging, ontstonden er scheurtjes in hun relatie en na een grote fout besloot Percy het uit te maken. Sindsdien hebben ze elkaar niet meer gesproken of gezien.

Nu, twaalf jaar later, is ze echter terug en is het onmogelijk om Sam te ontlopen. En met elk moment dat Percy en Sam samen zijn, dringt hun gezamenlijke geschiedenis zich meer aan hen op. Maar is hun liefde groter dan de fouten die ze destijds hebben gemaakt?

Schrijver: Carley Fortune
Oorspronkelijke titel: Every summer after
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789000386994
Ebook: 9789000387007
Uitgever: Van Goor
Ik zie je bij het meer

Een pact om elkaar een jaar later weer te ontmoeten. Zij kwam. Hij was negen jaar te laat...

Tien jaar geleden bracht Fern vierentwintig uur door met Will Baxter in Toronto. Er was een onmiskenbare klik, maar de timing had niet slechter kunnen zijn. Ze spraken af om elkaar precies één jaar later weer te zien. Fern kwam opdagen. Will niet.

Jaren later heeft Fern haar droom om het in de grote stad te maken moeten opgeven. Ze verhuist terug naar Barry's Bay om in het resort van haar moeder te werken, waar nota bene haar ex-vriendje de manager is. Fern kan geen kant op. Dan arriveert Will in het slaperige dorpje, een koffer en een aanbod om Fern te helpen én iets te verbergen. Kan ze hem weer vertrouwen?

Schrijver: Carley Fortune
Oorspronkelijke titel: Meet me at the lake
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789000388295
Ebook: 9789000388301
Uitgever: Van Goor